Vakantiehuis Haus Pankrazberg in Fügen im Zillertal Oostenrijk beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis Haus Pankrazberg

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
1 beoordeling

Beoordelingen Vakantiehuis Haus Pankrazberg

Fügen im Zillertal
Vakantiehuis Haus Pankrazberg scoort een 8,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Haus Pankrazberg? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Haus Pankrazberg in Fügen im Zillertal, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Vakantiehuis Haus Pankrazberg met andere accommodaties in Fügen im Zillertal.

1 beoordeling van Haus Pankrazberg

1 beoordeling
met een groep, Jan. 2009
"Fantastisch huis"
Hilly en Arno Gorte...
23-1-2009 Wij waren met zes volwassenen en een kind van 2.5 jaar in Haus Pankrazberg, tegenwoordig heet het Schorpenhof. Wij werden zeer gastvrij ontvangen met een Obstler en de houtkachel was heerlijk warm. Een leuke binnenkomer na een lange reis. De weg naar het dorp Fugen is goed te bewandelen en de skiliften ook. Wij hadden per stel een slaapkamer en ook allemaal een eigen badkamer met voldoende handdoeken. De kinderen in het huis waren schatjes en de oma van de kinderen zorgde steeds voor de houtkachel. Heel huiselijk allemaal. Op de laatste dag heeft de oudste jongen nog voor ons gespeeld op zijn accordeon. Het was al met al een zeer leuke vakantie en voor herhaling vatbaar.