Appartement Haus Abendstein in Fügen im Zillertal Oostenrijk beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Appartement Haus Abendstein

Appartement Haus Abendstein Fügen im Zillertal

Beoordelingen Appartement Haus Abendstein

Kapfing 57, 6263, Fügen im Zillertal
Appartement Haus Abendstein scoort een 9,0 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Haus Abendstein? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Haus Abendstein in Fügen im Zillertal, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 9 vakantiefoto's van Appartement Haus Abendstein vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Appartement Haus Abendstein met andere accommodaties in Fügen im Zillertal.

10 beoordelingen over Haus Abendstein

met partner, Feb. 2012
"Luxe verblijf"
Herman
1-5-2012 We hebben een prima verblijf gehad in appartement Abendstein. Ons appartement was echt van alle luxe voorzien. We zijn ook erg vriendelijk ontvangen, Het ligt net ietsjes buiten Fugen, maar de skibushalte ligt erg dichtbij zodat we vrij snel kunnen skien. Er is ook een restaurant in de directe omgeving van het appartement, daar hebben we ook meerdere keren gegeten en een supermarkt op loopafstand voor de dagelijkse boodschappen.

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Prachtige ligging"
Marjos
8-5-2012 Wij hadden een goed appartement met alles erin wat we nodig hadden. De ligging is iets buiten Fügen maar er stopt een skibus dus geen enkel probleem.

met vrienden, Feb. 2012
"Super appartementen"
Marco
4-5-2012 Deze appartementen zijn echt top, veel ruimte en van alle gemakken voorzien! Wat ook fijn was, is de aanwezigheid van sauna en stoombad in het gebouw. Heerlijk ontspannen aan het einde van een sportieve dag. De ligging is rustig en met de auto ben je zo in het centrum en bij de piste. Wil je niet met de auto, dan stopt de bus op een paar honderd meter van het huis.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Haus Abendstein bij:

met jonge kinderen, Jan. 2012
"Fantastisch appartement"
Fam. Beukhof
14-4-2012 De zeer gezellige appartementen liggen ongeveer 2 km van het centrum van Fugen, maar dat is geen probleem want de skibus stopt voor de deur en voor je het weet ben je bij de piste.
De appartementen zijn lekker luxe uitgerust met o.a. vaatwasser, magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker.
Ook het personeel is heel vriendelijk.

met jonge kinderen, Dec. 2011
"Voor herhaling vatbaar!"
HermanT
13-4-2012 Elke ochtend met de skibus (halte bij de appartementen) naar Fügen, maar 2 km rijden. Hele dag skieën, of met onze kleinzoon lekker wandelen en sleeën, zodat onze dochter en haar man ook de piste af konden. De appartementen zijn zeker een aanrader, compleet ingericht en heel netjes. Fügen is een leuk dorp.

met partner, Aug. 2009
"Prima!"
G en I
23-9-2009 Wij zijn hier de laatste dagen van augustus en de eerste dagen van september geweest. De service prima. Dit is echt een lekker plekje om vanuit hier actieve dingen te gaan doen. Het appertement is goed, ruim genoeg met 2 personen. Er stond buiten een bbq klaar en binnen in de keuken bevond zich een vaatwasser.
Het uitzicht en de omgeving is prachtig.
De bakker was dichtbij, en heel veel keus tussen groot en klein brood en veel zoete dingen. Het leuke en makkelijke was dat je alles zelf kon pakken. Je hoefde dus niet het juiste woord in het duits of engels te zoeken.

met partner, Juni 2008
"Wat een geweldig appartement"
fam. Enting
14-7-2008 Geweldig appartement op de begane grond (3-pers. studio). Mooi tuin, landelijke omgeving.
De eigenaresse is heel aardig.
Prima restaurant maast de deur met vriendelijke mensen. Bij aankomst opgemaakte bed en hand- en keukendoeken die na een week gewisseld worden.
De bakker (300mtr.) heeft heerlijk brood en de bushalte ligt naast het app.

Jordy
21-2-2006 Prima appartement! Goede ligging tov de verschillende skigebieden.
Ook in de zomer is het appartement op de begane grond prima. Mooie tuin.
Een aanrader is in de zomer op de hintertuxer gletschjer skieen!

Arjan de Kreek
30-8-2005 Prima appartement, zat alleen geen oven in wat wel in de reisgids stond (2 persoonsstudio) Bakker op loopafstand.
Restaurant naast de deur. Kortom heerlijk uitgangspunt voor een goede zomervakantie !

Chris
7-4-2005 Prima appartement voor zowel de zomer als de winter. 's Morgens lekkers vers brood op loopafstand.
Ligt goed voor de zon.Skibus stopt voor de deur.