Appartement Ferienhof Kampfl in Fügen im Zillertal Oostenrijk beoordelingen 6.0 | Zoover

Beoordelingen Appartement Ferienhof Kampfl

6,7
6,1
6,6

Appartement Ferienhof Kampfl Fügen im Zillertal

Beoordelingen Appartement Ferienhof Kampfl

Gagering, A-6263, Fügen im Zillertal
Appartement Ferienhof Kampfl scoort een 6,0 uit 10, op basis van 24 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Ferienhof Kampfl? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Ferienhof Kampfl in Fügen im Zillertal, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 49 vakantiefoto's van Appartement Ferienhof Kampfl vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Appartement Ferienhof Kampfl met andere accommodaties in Fügen im Zillertal.

21 beoordelingen over Ferienhof Kampfl

5,4
Familie
Bert en Anneke
15-11-2007 Wij zijn in augustes hier geweest, en
het is hier echt niet leuk.
Slecht eten,ongezellig,word niets georganiseerd, rommelig.en onvriendelijk personeel enz.
Beslist geen aanrader.
We zijn eerder vertrokken.
Gelukkig is deze reis niet meer te boeken via de reisorganisator,dit zal wel niet voor niets zijn.

met partner, Nov. 2007
Marianne en Rob van...
6-11-2007 Inrichting 'doe-het-zelf' stijl. Grote kamers, sommigen geen TV. Kamers worden slechts 1 maal per week schoongemaakt. Eten goed (voor de prijs). Eigenaarsechtpaar en het personeel heel vriendelijk.

Fam. Schouren
1-11-2007 We zijn met 2 gezinnen geweest en hebben heerlijk genoten van de gastvrijheid, het eten de omgeving. Je hoefde maar iets te vragen en ze probeerden je elke wens te vervullen. Natuurlijk kun je voor het bedrag niet verwachten dat je hiervoor op de 1e rang zit. B-merken (drank)Het ontbijt was prima. Brood met broodjes, vlees en kaas jam boter sapjes yoghurt, muesli melk e.d. Je kon voor tussen de middag een broodje smeren en een flesje (0,5) fris meenemen. Als je er rond 16.00 binnenkwam stond er iets lekkers klaar. Het avond eten, helaas geen keuzemenu, erg lekker, soep hoofdgrecht , klein toetje. Als je optijd aangaf dat je iets niet lekker vind proberen ze ervoor te zorgen dat je dan wat anders krijgt. Het is zeker een aanrader voor gezinnen die het met een klein budget moeten doen. KIds t/m 14 gratis en natuurlijk voor iedereen die van oostenrijk houd, want de natuur is er prachtig.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Ferienhof Kampfl bij:

fam Bomhoff
8-10-2007 We zijn met vrienden van 29 sept t/m 6 okt.in Fügen (Ferienhof Kampfl} geweest. Na de beoordelingen van diverse mensen gingen we met de gedachte weg: zoiets kan nooit wat zijn. Maar hoe anders was het. Het eten was goed. Het personeel uiterst vriendelijk. Eigenaars plus dochters heel belangstellend en vriendelijk. Gelijk met ons nog 6 echtparen uit diverse streken van Holland, zij hadden dezelfde mening!!! Van ons een
dikke acht.

Fam. Janssen
11-11-2007 Wij zijn met een ander gezin in de herfstvakantie naar dit hotel geweest.. en ik heb een heerlijke vakantie gehad.. er werden in het hotel genoeg dingen georganiseerd waar je aan deel kon nemen.. de kamers waren groot genoeg (wij hadden met zijn drieen 5 bedden dus dat is echt wel groot genoeg).. je kon de hele avond drinken zoveel je wou.. het eten was heerlijk.. ze deden er echt niet moeilijk over als je iets niet lustte.. je kreeg gewoon iets anders.. en 's avonds kon je er nog zitten en een spelletje doen of lezen ofzo.. al met al hebben wij een geweldige vakantie gehad om nooit te vergeten

met vrienden, Okt. 2007
Leo Peeters
9-11-2007 Wij begrepen eerdere negatieve berichten echt niet.
Wij boekten een all inclusive-aanbieding en waren zeer tevreden.
Wie voor ca. 200 euro op de eerste rang wil zitten moet een ander hotel boeken.
De prijs/kwaliteit verhouding was heel goed.

met partner, Okt. 2007
Theo & Renate Grams...
8-11-2007 Tijdens onze herfstvakantie waren mijn vrouw en ik een weekje in Ferienhof Kampf.
De kamer was ruim, schoon en we hadden een balkon.
Het eten was zeer goed en meer dan voldoende, als je iets niet luste kon je naar de keuken wat anders gaan vragen. Wel moest je in de rij gaan staan om je eten in ontvangst te nemen maar je kon de tijd gebruiken om met andere gasten een babbeltje te maken waarbij tevens tips voor te wandelen of wat te bezichtigen besproken konden worden. Als je dan nog niets wist kon je dat ook aan de Familie Taxacher vragen zij stonden je met raad en daad terzijde.
Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam
Voor ons is dit een zeer goede uitvalsbasis om dagtochten te ondernemen, we zullen zeker weer gebruik maken van de Ferienhof.

Fam. schouren
29-10-2007 We zijn met 2 gezinnen geweest en hebben heerlijk genoten van de gastvrijheid, het eten de omgeving. Je hoefde maar iets te vragen en ze probeerden je elke wens te vervullen. Natuurlijk kun je voor het bedrag niet verwachten dat je hiervoor op de 1e ring zit. Als drinken werden dan ook B-merken gebruikt. Het ontbijt was prima. Brood met broodjes div. vlees en kaas soorten jam echte boter sapjes yoghurt, muesli melk e.d. Je kon voor tussen de middag een broodje smeren en een flesje (0,5) fris meenemen. Als je er rond 16.00 binnenkwam stond er wel iets lekkers klaar. Het avond eten, helaas geen keuzemenu, maar wel erg lekker, soepje hoofdgrecht , erg klein toetje. Als je optijd aangaf dat je iets niet lekker vind proberen ze ervoor te zorgen dat je dan wat ander krijgt. Het is zeker een aanrader voor gezinnen die het met een klein budget moeten doen. KIds t/m 14 gratis en natuurlijk voor iedereen die van oostenrijk houd, want de natuur is er prachtig.

Sandra van Lieshout
28-10-2007 Wij zijn met ons gezin naar Ferienhof Kampfl vertrokken met gemengde gevoelens. Dit laatste door de slechte beoordelingen op deze vakantiesite. Eenmaal aangekomen klopte alles!!
Een goede kwaliteit/prijs verhouding. Goed eten (misschien niet altijd wat je zelf zou uitkiezen, maar met liefde bereid). Prima kamers, lekkere bedden en bovenal heel (kind)vriendelijk personeel. Kortom geweldig genoten.

fam Mulder-Wildvank...
25-10-2007 wij waren met 8 mensen en we hebben het erg naar onze zin gehad,de kamers waren goed en het eten was ook goed ,alleen je moet niet kieskeurig zijn je moet eten wat de pot schaft.De koeien lopen over straat en de mestbult van de buren ligt in de 'achtertuin' voor ons geen probleem.De mensen waren erg vriendelijk je kon alles vragen.
wij hebben een leuke tijd gehad hier.