Hotel Bruno**** in Fügen im Zillertal Oostenrijk beoordelingen 7.9 | Zoover

Hotel Bruno**** Fügen im Zillertal

Beoordelingen Hotel Bruno****

Haidach 23, 6263, Fügen im Zillertal
Hotel Bruno scoort een 7,9 uit 10, op basis van 25 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Bruno****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Bruno**** in Fügen im Zillertal, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Hotel Bruno**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Hotel Bruno**** met andere accommodaties in Fügen im Zillertal.

21 beoordelingen over Bruno****

met partner, Apr. 2012
"Een hotel om aan te bevelen"
heer Ottenga
10-4-2012 Rustig gelegen hotel met zeer service gericht personeel.
Keurige kamers en lekker eten

met vrienden, Mrt. 2011
"Prima hotel en goede sfeer!"
warmerhoven
10-8-2011 Goed hotel en goede sfeer met prima kamers met balkon en uitzicht op het dorp. De overige (sociale) ruimten zijn prima ingericht en het diner en het ontbijt vonden we erg goed. De skibus stopt op ongeveer 10 a 15 minuten lopen van het hotel (wij waren met het vliegtuig gekomen dus hadden geen auto). Het is aan te raden (in deze situatie), om in het dorp tegenover de skibusshalte, steeds een skidepot (kastje) te nemen voor je ski's en je stokken.

met partner, Feb. 2011
"Prima hotel voor herhaling vatbaar"
P. Scholten
16-3-2011 Prettig hotel, maaltijden smakelijk met voldoende keus.
Jammer dat balcon aan het eind van de middag in schaduw ligt.
TV geen nederlandse zender. Prima Sauna.
Nadeel om van het dorp naar hotel te lopen stevige wandeling door flinke stijging weg. Skilift +/- 300 m maar alleen voor de rode piste. Bus vertrekt bij lift naar Hoch Fugen. Daar volop skiplezier.
Peter

met jonge kinderen, Feb. 2011
"Heel fijn familiehotel"
Wij
3-4-2011 Echte gastvrijheid in Hotel Bruno. We zaten in een familiekamer die prima was. Het eten is zeker goed, van ontbijtbuffet tot 4-gangen 's avonds. Opvallend is de vriendelijkheid van het personeel. Het is wel een kleine 10 minuutjes lopen tot de 1e lift!!

met vrienden, Jan. 2011
"Geweldig hotel"
oppedijk
25-1-2011 prachtig hotel, goed eten,mooie kamers en goed personeel. Wij hebben het hier prima naar ons zin gehad.

met oudere kinderen
"Zeer goed hotel"
familie Mortier
18-4-2010 Wij waren van 10 tot 17 april voor onze eerste keer in dit hotel.
Ditmaal de 2e week van de paasvakantie. We vernomen pas een paar dagen voor ons vertrek naar Fugen dat de helft van de pistes van Zillertal gesloten was.
De service was zeer goed, ze waren altijd vriendelijk. Het eten was ook lekker, er was over het algemeen veel keuze. Als de kinderen iets niet lustten, waren ze altijd bereid om iets anders klaar te maken. We hadden een grote familiekamer. Sauna en fitness-mogelijkheden waren er eveneens.De prijs-kwaliteitsverhouding was goed.

met partner, Dec. 2009
"Gastvrij hotel met een fantastische service!"
Max en Nicole
26-3-2010 Een hotel om iedereen aan te raden, ook voor een paar dagen tussen door als je er even tussenuit wilt! Rustig gelegen, gezellig ingericht met open haard in de lounge, prima kamers en heerlijk eten! Na het skiën kwamen we in de sauna weer helemaal bij van de kou op de pistes. Zeker aan te raden om het skigebied van Hochfügen een keer te verkennen. De liften naar de Spieljoch zijn makkelijk lopend te bereiken (ong. 10 min. lopen). Wij gaan hier zeker volgend jaar weer naar toe!

met partner, Mrt. 2009
"Gezellig en zeer service gericht"
Johan en Marga
23-3-2009 Zoals elk jaar, komen wij altijd met plezier terug. Een heerlijk hotel, waar je altijd met je vragen terecht kunt, en waar men probeert om het je zoveel mogelijk naar je zin te maken. Rustig, en toch ook weer gezellig.

met partner, Jan. 2009
"Fantastis hotel"
fam deegenaars
7-2-2009 prima hotel met een prima keuken en zeer vriendelijke bediening

Anneke De Moor
3-4-2008 Wij (een groep van zo'n 40 personen) waren met Pasen onze 8ste keer in hotel Bruno. Als Stammgäste zijn we uiteraard reeds vertrouwd met alle faciliteiten, maar elk jaar opnieuw keren we weer als tevreden klanten terug naar België. De ontvangst is altijd een blij weerzien, het eten is zeer gevarieerd en van de bovenste plank (ik snap niet dat mensen hierover opmerkingen hebben) en ook al is de afstand naar Zell niet gering, toch beleven we het elke dag opnieuw als een vertrouwde rit. De wellnessruimte brengt na een dagje skiën een welverdiende rust.