29-8-2011
Aparthotel Asterhof in Fugen is een bestemming voor jong en oud. Wij zijn in augustus geweest en zaten in appartement Hamberg. We hadden rondom een balkon en mooi uitzicht het dal in. Doordat Asterhof iets hoger ligt, heb je een weids uitzicht. De service is erg goed. De eigenaren zijn altijd vriendelijk en hebben veel tips om de omgeving te verkennen. Er lopen wandelroutes langs het appartement. Je hoeft dus niet altijd met de auto weg. De tuin is voor kinderen erg leuk,vooral het deel met het water. Er staan voldoende ligstoelen in de tuin, zodat volwassenen ook kunnen genieten. Deelname aan de wekelijkse grilavond is een aanrader. Het is erg gezellig en zeer goed verzorgd.
De appartementen zijn erg schoon en worden regelmatig voorzien van schone handdoeken. Kortom, een vakantie in Asterhof is echt genieten!
14-9-2011
Wij hebben hier een week mogen verblijven. Alles is goed geregeld en de sfeer is super! Onze kamer was schoon, ruim, dagelijks bedden opgemaakt en indien gewenst schone handdoeken. Het onbijt is zeer uitgebreidt en lekker. Iedere ochtend als extra een aparte tafel met een bijzonder gerecht/drinken. De grillavond in de Grill- Stube was heerlijk en gezellig, leker gezeten bij de open haard en samen met de andere gasten tijd genoeg om elkaar te ontmoeten. De ruimte met sauna, stoombad en relaxruimtes zijn een aanrader! Vanuit het hotel kun je heerlijke wandelingen maken, Wij aten bij een ander hotel het avondeten, omdat we half pension hadden, en ook dit was prima geregeld en was voor ons totaal geen bezwaar. De hele familie zorgt ervoor dat het verblijf naar meer dan wens verloopt.