19-9-2009
Wij zaten in Ritterhof van 15-22 aug 2009. Gezin 5 pers. 3 kinderen 10-8- 4,5 jrHet was super. Appartement was heel goed, ruim,aparte keuken, mooie badkamer,we hadden een 5 persoons app.Mooi uitzicht, eigenaren erg vriendelijk Zwembad was klein maar we hadden er wel een !!( was 30 graden in de week dat wij er waren) , enige nadeel, lag na 1200/1300 uur in de schaduw en dan was het water koud. Fiss in de zomer, echte aanrader voor gezinnen met kinderen, prijs kwaliteit was zeer goed ( zomer dan, denk dat het in de winter zeer prijzig is omdat het erg dicht bij de gondelbanen ligt) In de zomer gondelbanen, bus en metro allemaal gratis en op de berg is zeer veel leuks te beleven voor de kids. Wij hadden geboekt via een touroperator. Rechtstreeks was in de zomer duurder (stuk duurder!) dan via reis-organisatie
Ritterhof, echte aanrader.
1-2-2009
Redelijk goede appartementen, maar in tegenstelling tot andere berichten hier waren wij niet te spreken over de eigenaar. Onvriendelijk en erg gestressd. Stond regelmatig ongevraagd in je appartement met de mededeling dat je stil moest zijn, terwijl er van overlast totaal geen sprake was. Wij komen er in ieder geval nooit meer.
30-12-2008
Ritterhof ligt zeer gunstig ten opzichte van de liften. De eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam. In tegenstelling tot een andere recensie hebben ze wel degelijk broodjesservice, ook kun je in het "restaurantgedeelte" ontbijten.
Na het skien de mogelijkheid om aan de Ritterhofbar een drankje te nemen.
Het gebied is erg uitgestrekt en prachtig.
Kortom een aanrader waar wij zeker nog een keer terug zullen gaan!
28-7-2008
De Ritterhof is fantastisch! Vriendelijke eigenaren. Het appartement is schoon, ruim en goed ingericht. Wij zijn er nu al 3 keer geweest en willen volgend jaar waarschijnlijk weer. De omgeving is ook schitterend. De liftbanen zijn vlakbij het appartement en vanuit daaruit kun je prima wandelingen maken. 1x per week organiseren de eigenaren een grillavond waarbij zij zich tussen de gasten mengen en een praatje maken. Ook tussendoor kun je altijd voor een praatje of vraag terecht bij de eigenaren. Wij vinden dit een echte aanrader voor de zomer maar ook voor de winterliefhebber is dit een aanrader!