Chalet Kathrein*** in Fiss / Ladis Oostenrijk beoordelingen 8.0 | Zoover

Chalet Kathrein*** Fiss /  Ladis

Beoordelingen Chalet Kathrein***

Haus nr. 1, A-6533, Fiss / Ladis
Chalet Kathrein scoort een 8,0 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Chalet Kathrein***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Chalet Kathrein*** in Fiss / Ladis, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Chalet Kathrein*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Chalet Kathrein*** met andere accommodaties in Fiss / Ladis.

4 beoordelingen over Kathrein***

"Voor ons een topper."
Bert Visser
28-12-2009 De beheerder Pim zorgt uitstekend voor zijn gasten. Gratis koffie en thee en het diner in "Zum Weissen Lamm" was prima. We waren met onze schaats- en wielerploeg uit de wijde omgeving van Nijmegen in januari 2009 aldaar te gast. In januari 2010 zijn we weer bij Pim te gast.

"Heerlijk vertoeven in een klein chalet"
Erna Ketel
11-10-2008 We hebben in 2007 een weekje via touroperator vertoefd in dit kleine chalet. Gastheer Pim deed werkelijk alles om het ons naar de zin te maken. 's Morgens ontbijten in de kleine ontbijtzaal en 's avonds naar hotel Zum Weissen Lamm om daar het diner te gebruiken. Het was wel een stukje lopen naar de liften, echter we konden de spullen stallen. Perfect systeem.

Rob
24-8-2005 Tja, bij Pim zijn we werkelijk niets te kort gekomen. We hadden het gehele huis tot onze beschikking. Pim zorgde voor het onbijt, voor thee e/o koffie bij thuiskomst en zorgde voor een goede plek in het restaurant Zum Weissen Lamm voor het avondeten. Het "puntensysteem" voor de drankjes is eenvoudig en overzichtelijk. Al met al een aanrader qua prijs/kwaliteit

Herman Plokker
9-1-2005 Een plezierig klein huis, midden in het dorp en redelijk dicht bij de liften.
Gezellige stube.
De kamers zijn niet groot maar zeker ook niet klein.
De verzorging van het ontbijt (aan huis) alsmede het avondeten in "Zum Weissen Lamm" is goed verzorgd.