Appartement Aquarius in Fiss / Ladis Oostenrijk beoordelingen 7.6 | Zoover

Haus Aquarius

Beoordelingen Appartement Aquarius

Brunnackerweg 7, 6533, Fiss / Ladis
Appartement Aquarius scoort een 7,6 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Aquarius? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Aquarius in Fiss / Ladis, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Appartement Aquarius vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Appartement Aquarius met andere accommodaties in Fiss / Ladis.

6 beoordelingen over Aquarius

6,4
met vrienden, Jan. 2009
"Ruim en net appartement"
Vincent Ooink
14-1-2009 In Januari in Haus Aquarius gezeten met 5 personen. Ruim genoeg als je half pension hebt geboekt. Ontbijt en diner in Weissen Lamm. Allemaal zeer goed geregeld. Afstand tot de lift is zeker geen 800 meter maar om en nabij de 500 meter. Skigebied is super.

met partner, Sept. 2008
"Prima gastvrouw!"
Toet
16-9-2008 Veel liften c.q. gondels in het gebied Serfaus/Fiss/ Ladis. Zeer handig, en allemaal goed bereikbaar!

Mooie rustige omgeving! Veel te doen voor groot en klein!

met partner, Sept. 2008
"Goed appartement voor een goede prijs"
Aliene
13-9-2008 Wij zijn in september 2008 voor 14 dagen in het tweekamer appart. geweest. Een goede ruime kamer. Het appart. ligt gunstig t.o.v. het winkelcentrum. De gondels zijn zeker 10 min lopen. We hebben het goed naar ons zin gehad. Nederlandse gastvrouw is erg handig. Twee keer in de week schone handdoeken. Nadeel vonden wij dat het appartement wel donker was (weinig lichtval i.v.m. een groot balkon boven ons terras.

Een goed appartement, voor een goede prijs, voor een leuke vakantie.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Aquarius bij:

Anita
9-2-2007 Appartement netjes en erg schoon. Tweemaal per week schone handdoeken is lekker. Wij hadden een 3-kamerappartement op de bovenste verdieping met een prachtig uitzicht en een heel groot balkon op het zuiden. Lijkt me vooral in de zomer heerlijk om van de avond te genieten.
Fiss is een leuk,rustig dorp en de wandeling naar de piste vonden wij goed te doen (je moet er wel gezond voor zijn) en gemakkelijk omdat de eigenaar van het appartement ruimte heeft gehuurd bij de piste om je schoenen en ski's warm op te bergen.
Nadeel was dat met 5 personen 1 badkamer en 1 toilet weleens lastig kan zijn. Een groot nadeel is dat je door een schuine wand niet staand kunt douchen. Het onbreken van een oven of grotere combimagnetron is lastig als je zelf wilt koken. Wij aten meesal in Weissen Lamm (betaalbaar en lekker).

Natalie
9-2-2006 Wij zijn verbleven in een 3 kamerappartement. Dit was prima in orde, heel netjes. Wij hadden half pension bijgeboekt in Zum Weissen Lamm en dat was erg goed te doen. Alleen jammer dat je voor het ontbijt en diner de deur uit moest. De trip elke dag naar boven naar de piste vond ik wel pittig, persoonlijk neem ik de volgende keer dichter aan de piste. Nederlandse eigenaresse ook erg fijn.

alice
23-1-2006 Het app ziet is erg netjes en erg schoon.Wij zaten in het 2kam app voor max 4pers en was niet te groot maar alles was goed!! de afstand na de liften was wat verder kleine 800mtr maar erg goed te doen want je ski's/schoenen laat je achter bij de liften, en daar is ook meteen de apres ski!!! dus op gewoone schoenen is het oke en een voordeel je heb al goede warming up gehad dus zo minder spierpijn!!! jammer dat er haast geen centrum is in fiss daarvoor ga je echt na serfaus maar voor de dagelijkse boodschappen is fiss oke!!bakker,slager,supermarkt alles aanwezig!