5-2-2012
Ruime kamer met zitje, TV, kluisje en balkon. Douche en toilet zijn gescheiden. De afstand tot de liften is goed te lopen (400 meter). De ski's en skischoenen kun je bij de Intersport naast de liften in depot geven. Bij inchecken krijg je hiervoor een VIP-pasje. Het skigebied is super. Het eten is goed en degelijk. In de ochtend een buffet. Bij het ontbijt krijg je het keuzemenu voor de avond: keuze uit 4 voorgerechten, een salade, 6 hoofdgerechten en 5 nagerechten. In het hotel hangt een vriendelijke en ongedwongen sfeer.
24-4-2012
bijzonder gehorige appartementen, je verstaat letterlijk wat dee buren zeggen. Tel daarbij alle Loo geluiden bij op, dan weet je dat de nachtrust eronder te lijden heeft. Daarbij was het appartement zeer gedateerd en niet echt fris.
Service, de heren bij het ontbijt en avondeten waren service gericht. In tegenstelling tot de eigenaresse. Bij aankomst wees ze ons ons appartement en denkt maar niet dat ze een tasje/koffertje van ons meeneemt. Nee, in hoog tempo voor ons uitlopen en wij na een vermoeiende rit erachteraan sjouwen.
29-8-2010
Kamers ruim, restaurant ouderwets van opzet. Als je HP of AI boekt heb je zgn een vierkeuze menu maar 3 van de 4 staan elke dag op de kaart. De variatie is minimaal het eten is eentonig en smaakloos. In de saladebar liggen spullen van een paar dagen oud. Flinke afstand tot de pistes. In de zomer wel de sommercard waardoor gratis gebruik van 7 liften tussen fiss, serfaus en ladis en daarboven heel veel te doen voor de kinderen, zoals rodelbaan, speeltuinen, wandelspeurtochten (o.a. vliegtuigtocht en heksentour). Dat was helemaal super. De familie die het hotel beheerd is heel vriendelijk. Ook de appartementen Chryseldis en Acqarius behoren hiertoe en kunnen gebruik maken van het restaurant en voorzieningen van zum weissen lamm. Kortom mooi gebied, veel te doen voor kids. kamers en appartementen prima maar wel wat ver van de pistes maar daar gaan eten dat nooit meer.