Appartement Almhof**** in Fiss / Ladis Oostenrijk beoordelingen 9.6 | Zoover

Het appartement

Beoordelingen Appartement Almhof****

Winkel 3, 6533, Fiss / Ladis
Appartement Almhof scoort een 9,6 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Almhof****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Almhof**** in Fiss / Ladis, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 9 vakantiefoto's van Appartement Almhof**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Appartement Almhof**** met andere accommodaties in Fiss / Ladis.

5 beoordelingen over Almhof****

9,5
met vrienden, Aug. 2010
"Sie kommen, Sie bleiben!"
Huub-Nellie-Har-Ell...
4-8-2011 Sie kommen, Sie bleiben. De lijfspreuk van gastvrouw Isolde. Een fantastische familie waar we al jaren eerst met kinderen en nu zonder komen met onze beste vrienden. Prima appartementen. Schoon en goed onderhouden. Pas gerenoveerd.
Ik ga Isolde en Johan dit jaar extra verwennen. Heb in de winter 2010-11 een vervelend ski-ongeval gehad. Isolde en Johan waren toen mijn steun en toeverlaat.

met vrienden, Jan. 2010
"Prima verzorgd appartement"
Nel
18-1-2010 Goed ingericht appartement, met ruime slaapkamers en goede bedden!!! Balkons op het zuiden. In het gebouw een fijne sauna met een finse sauna, infraroodsauna en stoombad. (stoombad niet alle dagen in gebruik) Broodjesservice werkt perfect.
In het depot bij de Schönjochbahn hebben ze lockers om ski's en schoenen op te bergen en te drogen. Je hoeft dus niet in de rij te staan bij de grotere depots.
Het appartement ligt in het centrum van het dorp; afstand naar het dalstation is goed te open, zeker wanneer je geen skimateriaal hoeft te dragen.
Wij gaan er zeker nog eens terug; zeer vriendelijke eigenaars.

met vrienden, Juli 2009
"Een echte aanrader"
Familie K & W
30-7-2009 Wij verbleven van 12 juli 2009 tot 26 juli 2009 in apartement Almhof samen met mijn zus en zwager., na een reis van 10 uur werden we zeer hartelijk ontvangen door Isolde en Johann met een welkomsdrankje.Onze ruime kamer en slaapkamers waren net opnieuw gestoffeerd en gesaust en alle luxe keukenapartuur was voor handen.s'morgens stond het broodmandje met onze bestelling keurig voor de deur.We hebben 2 heerlijke weken gehad en het dorpje Fiss is een heel leuk dorp met vriendelijke bewoners.Voor mensen met een handycap is het wel wat stijl allemaal.We hebben in verschillende restaurants gegeten en qua prijs ligt het allemaal dicht bij elkaar.Voor kinderen rijd er een mooie bus door het dorp Berta genaamd en die haalt de kinderen bij de pensions op om naar een speelplaats te gaan of gewoon mooi door het dorp te rijden.Mede door de gastvrijhijd van Isolde en Johann hebben wij een heerlijke vakantie gehad.

met vrienden, Aug. 2008
"Heerlijk genieten"
Johan
3-8-2008 prachtige locatie, veel te bezichtigen, veel te wandelen, heel aardig personeel.

zeker de moeite waard voor de oostenrijk liefhebber.

appartement is goed onderhouden, geen viezigheid.

Eten is ook geweldig, eventueel ontbijt van het hotel/appartement zelf of broodjesservice s'morgens vroeg via de lokale bakker. Genoeg heelrlijke restaurants binnen loopafstand

Familie, Jan. 2005
Gerard
31-7-2006 Het appartement is heel netjes ingericht, veel ruimte en midden in het dorp. Je ski's achterlaten bij de liften was ook ideaal. Lopen naar de skiliften was makkelijk te doen.