Hotel Kristall**** in Finkenberg Oostenrijk beoordelingen 9.1 | Zoover

Hotel Kristall vanuit de skilift

Beoordelingen Hotel Kristall****

Dorf 143, 6292, Finkenberg
Hotel Kristall scoort een 9,1 uit 10, op basis van 36 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Kristall****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Kristall**** in Finkenberg, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 57 vakantiefoto's van Hotel Kristall**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Kristall**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Hotel Kristall**** met andere accommodaties in Finkenberg.

31 beoordelingen over Kristall****

met partner, Mrt. 2012
"Heerlijke week in een tophotel"
manoukgoettsch
17-3-2012 Mooi hotel en zeer goed eten.Hele mooie ruime kamer met balkon. Tevens zeer vriendelijk personeel en een hele goede service. Wij hadden een excursie geboekt via touroperator en wij moesten om 1830 in Mayrhofen zijn. Aangezien het eten in het hotel vanaf 1800 is werd dit wat krap dus wij hadden gevraagd of het mogelijk was iets eerder te eten en dit was geen enkel probleem. We kregen zelfs de volledige 4 gangen voorgeschoteld! Overigens zijn het zelfs 6 gangen want het saladebuffet vooraf en de kaasplank na worden nieteens meegeteld. Echt top eten. Sauna ook heerlijk. Beetje jammer dat sommige mensen zich niets aantrekken van het verbod op badkleding, maar hier kan het hotel verder niets aan doen. Skigebied ook perfect en de rest van het gebied makkelijk te bereiken door de skibus die voor de deur van het hotel stopt. Al met al vonden wij dit hotel echt een aanrader.

met partner, Mrt. 2012
"Top"
J en T Driebergen
1-4-2012 Prima hotel, schoon, ruime kamer, zeer goed diner, prima ontbijt: een aanrader is dit hotel!

met vrienden, Feb. 2012
"Kamer om te huilen"
Joop le Conge
11-3-2012 Wij hadden vroeg in het seizoen geboekt. Kamers type Fichte, met balkon en douche. Wij kregen echter een kamer zonder balkon. We sliepen op een bedbank. De 'bedden'waren hopeloos. We hadden geen aparte douche, maar een bad met een douche en douchescherm. Op de grond lag een extra handdoek en al snel begrepen waarom. Het water droop er aan alle kanten langs. De badkamer was zeer eenvoudig en de voegen en de kitnaden waren beschimmeld van al het vocht. Er was geen ventilatie. Dit alles de volgende dag gemeld, maar helaas alles was vol en de kamer voldeed volgens de eigenaar van het hotel. Wij vonden het zeker geen 4-sterren waard, maar dat werd ontkend. We hadden gekregen wat we hadden geboekt? De eigenaar bleef erbij dat de kamers goed waren. Geen enkel vorm van inleving en service. Beschamend om deze kamers in een 4-sterren hotel te verhuren. Het eten was overigens goed. De eetzaal was erg (te)groot en weinig gezellig. er was een ober, Lazlo, die was geweldig. Al met al teleurstellend

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Kristall**** bij:

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Hotel Kristall in Finkenberg geweldig!"
Miranda Beks
26-2-2012 Hotel Kristall in Finkenberg is een zeer goed en net hotel. Het is een groot hotel met mooie ruime kamers en voldoende mogelijkheden om jezelf te kunnen vermaken. Hotel Kristall ligt aan de voet van Finkenberg en aan de voet van een mooie alm waarboven de lift naar de skipiste gaat. Dat is een klim van ongeveer 100 meter. Einde van de dag kun je naar het hotel toe skieën. De kamers worden dagelijks onderhouden.
Het parkeren van de auto is wat krap. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Alles regelen ze. Voor ons hebben ze zelfs een keer een lunchpakket verzorgd. Het eten is zeer goed en erg veel. Onze kinderen hadden het prima naar hun zin in het hotel. Hier hebben zij veel gespeeld in de kids-world.

met partner, Feb. 2012
"Zeer goed"
kristin
3-2-2012 zeer goed hotel, mooie ruime kamer (fichte), goed eten en vrij dicht (150 m) bij de skilift. Enige minpunten zijn de te kleine parking, veel grote busgroepen (nederlanders) die de eetzaal te rumoerig maken en het soms samenplaatsen aan één tafel van koppels die elkaar niet kennen. Wij hebben dit niet meegemaakt maar hebben het wel gezien.

met een groep, Jan. 2012
"De tweede keer hier en met reden"
marcel_bormans
15-2-2012 Hotel is vlak bij de kabelbaan van Finkenberg langs de grote weg door het Tuxertal. Ook vlak bij de lokale apres ski. En toch heel rustig. Eten is uitstekend, en meer dan genoeg. Personeel blijft nagenoeg hetzelfde, en dat laat zien dat het hier goed is, ook voor het personeel. En dat zie je terug, het voltallige personeel is vriendelijk en behulpzaam. Een persoon die bijna een uur te laat voor het eten kwam kreeg toch nog een nagenoeg volledige maaltijd geserveerd. De kamers zijn nog steeds perfect in orde en ZEEER ruim in vergelijking met hotels in dezelfde prijsklasse. Ik kom hier een derde keer, en een vierde, ..... Voor deze prijs, absolute topklasse! Naar de lift is het effe klimmen (100 meter lopen), maar de skibus stopt 25 meter van het hotel. Kies maar.

met jonge kinderen, Dec. 2011
"Mooi relaxed hotel niet ver van de lift"
Leon
3-1-2012 Het hotel ligt niet ver van de penkenbahn. Je moet wel even een heuvel op voordat je bij de lift komt. Personeel is erg vriendelijk en de kinderen hebben de aandacht. De sauna is heerlijk en mooi, wellicht wat aan de kleine kant.

Puntje van kritiek: Voor een hotel uit 2005 verwacht je wel een goede afzuiging in de grote eetzaal waar ook "front cooking" gedaan wordt. Hierdoor kan het bij de tiroler avond wat gebakken ruiken.

"Super weer geweldig fijn om er te hebben gelogeerd"
Chelley
11-8-2011 Een lang weekend geweest met als hoogtepunt het open air concert van de vernieuwde Schurzenjaeger op de berg bijna naast ons hotel.
Onze tongen werden weer gestreeld door het heerlijke eten en blij van ontbijt met zoveel keus aan verse produkten.
Kamer is geweldig groot,schoon en uitzicht op de Finkenberg almbahn.
Alleen slap kussen is dan niet zo erg,personeel is nog altijd behulpzaam en vriendelijk.
Hier logeren is een feestje dat je graag nog eens wilt meemaken.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Ook de tweede keer was fantastisch!"
E.
11-8-2011 Dit jaar voor de tweede keer naar Kristall geweest en weer hebben we met volle teugen genoten. Wat een lieve mensen; dank aan de fam. Buchsteiner, Frau Monika, Frau Karin, Frau Gretti en al het andere personeel voor de gastvrijheid en service! Niet vreemd dat we twee famillies tegenkwamen die er vorig jaar ook waren tijdens ons verblijf.. Onze kamer, dit jaar type Edelweiss, was erg mooi en ruim. Het ontbijtbuffet (met kok die desgevraagd elk eiergerecht voor je bereidt) liet niets te wensen over en de diners (meestal uitgeserveerd 5-gangen, soms in buffetvorm) waren wederom van hoog niveau. Er werd zelfs twee maal in één week een gratis wandeltocht georganiseerd waarbij één maal een lunch inbegrepen was. Natuurlijk gaat de lieve hotelhond Emmi dan mee! Dit jaar waren we er tijdens het open-air concert, op 150 m. afstand maar geen overlast, van de (in Oostenrijk wereldberoemde) Finkenbergse band de "Schurzenjäger" en het dorp staat dan op zijn kop. Voor liefhebbers: in 2012 op 4 aug!

"Je krijgt waar voor je geld"
Hélèné
9-7-2011 Het hotel is mooi gelegen, vlak bij berglift. Vriendelijk onthaal, mooie verzorgde kamers. Het eten is lekker en afwisselend. Met je gastenkaart kan je gratis met de bus naar Hintertux en Mayerhofen. Je krijgt hier zeker waar voor je geld. De huishond Emmi is een schatje en dus zijn honden ook zeker welkom. Finkenberg is erg rustig maar toch vlakbij het levendige en drukke Mayerhofen.