Hotel Sonnwend*** in Fieberbrunn Oostenrijk beoordelingen 8.1 | Zoover

Hotel Sonnwend*** Fieberbrunn

Beoordelingen Hotel Sonnwend***

Schulweg 7, 6391, Fieberbrunn
Hotel Sonnwend scoort een 8,1 uit 10, op basis van 16 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Sonnwend***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Sonnwend*** in Fieberbrunn, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Hotel Sonnwend*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Hotel Sonnwend*** met andere accommodaties in Fieberbrunn.

15 beoordelingen over Sonnwend***

met oudere kinderen, Feb. 2010
"Gezellig"
Laura
27-2-2010 Erg gezellige week gehad in Sonnwend!
De eigenaren waren aardig en het eten was goed!
De kamers zijn netjes.
Volgend jaar komen we misschien terug

met een groep, Jan. 2010
"Helemaal geweldig!"
Jessica
24-1-2010 Hotel was super. vriendelijke eigenaren, leuke zoon ! :)
avond eten was minder. maar voor de rest niks te klagen. kwamen met de bus eerste dag om 22.00 aan. en de eigenares was zelfs nog bereid om warm eten voor ons te maken. alles in fieberbrunn was al dicht en we hadden nog niks gegeten.

volgend jaar ga ik zeker weer hier heen!

met oudere kinderen, Feb. 2009
"Heel gezellig"
brenda van der Spek
23-2-2009 Ik ben in het hotel geweest op basis van half pension met 2 kinderen van 11 en 13 jaar.
De mensen in hotel Sonnwend zijn heel gastvrij en vriendelijk. Het is er lekker warm en er is een gezellige bar/lobby waar je 's avonds gezellig spelletjes kunt doen of een boek lezen of gezellig wat kletsen. De kamers zijn eenvoudig maar schoon met een lekker balkon. Het ontbijt bestaat uit broodjes en gebakken ei, worstjes, ham ,kaas, jam enz. Je kan voor het avondeten iedere dag kiezen uit 3 gerechten en het eten is goed en voldoende. Geen culinaire hoogstandjes. Kortom, prima hotel als je niet al te veel eisend bent.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Sonnwend*** bij:

Familie, Feb. 2007
Rob
5-3-2007 Onze ervaring met hotel Sonnwend was goed.
De eigenaren zijn erg vriendelijk.Ze doen hun best voor de hotelgasten.
Het eten is normaal zeker voor die prijs!
1min puntje is dat de bushalte te ver lopen is van het hotel en gaat maar om het uur.
Maar daar kunnen zij niets aan doen.
prijs/kwaliteit is goed.

Familie, Jan. 2007
Janny Jan en Judith
6-1-2007 Prima hotel met super vriendelijke mensen. Ontbijt is zeer uitgebreid en erg lekker. Diner hebben geen gebruik van gemaakt.

Martin en Arina
15-3-2006 We zijn van 4-11 maart in Hotel Sonnwend geweest. Het eten in het hotel was inderdaad ondermaats. Verse ingredienten worden in ieder geval niet gebruikt. Het proeft alsof het uit blik komt. Vervelend is dat je een kwade blik krijgt van de vrouw, wanneer je je bord niet leeg had. Het ontbijt vonden wij prima; elke dag verse, harde broodjes. Hotelkamer eenvoudig maar goed. Het skigebied in Fieberbrunn is erg mooi met leuke blauwe/rode pistes. Via Touroperator krijg je 10 % korting op skihuur bij Widmann, voordeel is dat je daar ook een gratis (niet beveiligd) depot hebt om ski's te stallen. Fieberbrunn zelf is niet echt een bruisende apres-ski plaats. Wel leuke bar bij de pistes, Bivak (Ned. eigenaar). Fieberbrunn zelf is voor herhaling vatbaar, maar dan wel in een ander complex.

Ingrid,Danny,Daphne
9-3-2006 Wij zijn in Hotel Sonnwend geweest van 18 tot 25 Februari 2006.
Ontbijt was inderdaad karig, om van alles moet je vragen. Avond eten stelde niet veel voor.soep was waterig.
In gids van Touroperator stond vermeld 1x p.w. Hongaarse avond,Nou mooi niet. deze eigenaars doen dat niet.Adriaan was erg aardig. conclusie volgend jaar wel naar Fieberbrunn, alleen ander hotel.

iris
28-2-2006 wij, gezin met twee kinderen, zijn ook net terug uit fieberbrunn.we hadden 2 kamers geboekt, voll. prijs en het hotel was overboekt.Dankzij het optreden van Touroperator kregen we een redelijke kamer erbij i.p.v een eenpers en tweepers.kamer van de eigenaar van het hotel.het heeft echter veel gezeur opgeleverd van de nieuwe bazin die boos op ons was en het is ook niet meer echt goedgekomen.Ze bleef onvriendelijk.Alleen de zoon was erg vriendelijk.Eten inderdaad zeer karig en matig qua kwaliteit en porties.
De kamers zelf zijn ook verouderd, kortom het geld niet waard!
het skigebied is ons wel goed bevallen, volgend jaar gaan we naar de camping onderaan de piste, zag er verzorgder uit.

Marcel en Daphne & ...
25-2-2006 Net terug uit fieberbrunn, het hotel is overgenomen door een hongaarse familie waarvan er maar 2 duits spreken en verder niets. Het ontbijt is zéér karig, steeds moet je vragen of er nog broodjes of eieren zijn of dat er nog wat koffie kan worden gebracht. Het lijkt wel of overal op wordt bezuinigd. zelfs de zeep in het toilet is op rantsoen. Het diner is om te huilen, zelden zoiets slechts meegemaakt. tomatensoep betekend warm water met een stukje tomaat erin. volgende dag warm water met een champignon erin. De knakworst van het ontbijt zit 's avonds in de soep en wordt later voor de kinderen als braadworst weer opgediend met wat patatjes. De kinderen zitten gratis in het hotel behalve als je boekt bij k... dan krijg je 20% korting op de volwassen prijs. Wij hadden een kamer op de 3de etage waar je niet rechtop in de badkamer kon staan. In fieberbrunn geen apres ski. Skigebied is klein.

met vrienden, Feb. 2006
E Vosman
5-2-2007 Heb sinds twee jaar een zeer goede ervaring met dit Hotel. Wij boeken rechtstreeks dit hotel zonder tussenpersonen inclusief ontbijt en avondeten. Prijs-kwaliteitsverhouding is zeer goed te noemen.
Kamers zijn ronduit fris, schoon en netjes.
Eten is goed en afwisselend. Typisch oostenrijks hotel zonder fratsen (dat scheelt).
Heb voor dit jaar weer geboekt!