Chalet Rosenegg in Fieberbrunn Oostenrijk beoordelingen 8.5 | Zoover
1.508.629 beoordelingen - 43.455 bestemmingen - 273.629 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 1.909 bezoekers online
Home > Oostenrijk > Tirol > Fieberbrunn > Chalet Rosenegg

Beoordelingen Chalet Rosenegg

-9  °C

4 februari 2012

Chalet Rosenegg Fieberbrunn

Chalet Rosenegg scoort een 8,5 uit 10, op basis van 59 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Chalet Rosenegg? Bekijk hier dan de beoordelingen van Chalet Rosenegg in Fieberbrunn, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 41 vakantiefoto's van Chalet Rosenegg vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Chalet Rosenegg met andere accommodaties in Fieberbrunn.

1 2 3 4 5 6 volgende

59 beoordelingen over Rosenegg

Het was weer klasse zoals ieder jaar.
L.J.quak.
30-1-2012 Wij de fam. uit Middelharnis zijn voor de 5e keer bij Limgling Frans en Elles gewwest en het was voor ons thuis komen.De liefde die deze familie voor hun gasten heeft geeft een warm gevoel.Wij gaan zeker in 2013 weer.

Lingling Frans en Elles bedankt.

met oudere kinderen
Geweldige vakantie!
Familie de Haan
8-1-2012 we zijn net terug van onze eerste wintersportvakantie!we hadden met onze kinderen 2 appartementen op dezelfde verdieping gehuurd. omdat onze groep groot was mochten we voor ontbijt en avondeten gebruik maken van de Kellerstube.op onze eerste dag heeft Frans ons de omgeving laten zien en ons gewezen waar de winkels en eetgelegenheden waren. Verder heeft hij ons ook gewezen waar we het beste onze skies konden huren en les konden nemen.De pistes liggen wat verder weg van het huisje maar door de gratis busverbinding(5 min)vonden wij dat geen probleem.De indeling is wat gedateerd maar dat heeft ook zijn charme!Frans en Lingling hebben ons een fijne vakantie bezorgd en als we volgend jaar weer gaan skieen komen we zeker terug!

met een groep, Sept. 2011
Warm, gemoedelijk, welkom voelen
Monique van der Poe...
19-9-2011 Bent u op zoek naar een fijne woning in een schitterende omgeving, waar de deur letterlijk "open" staat en waar niets teveel is.............dan kiest u voor een verblijf in Chalet Rosenegg. Eigenaar Frans Houweling, zijn vrouw Ling Ling en zijn dochter Ellis, geven je het gevoel erg welkom te zijn. Ze zijn nooit te beroerd om je te helpen waar nodig is maar laten je ook lekker je eigen gang gaan. Vorig jaar zijn wij hier ook geweest in dezelfde periode en het was nu ook weer even fijn. Wij vinden het verblijf bij de familie Houweling een "kadootje" en dat is altijd heel leuk om te krijgen, toch?

met een groep, Juli 2011
Een super zomervakantie
Fam. van Harten
11-8-2011 Wij hebben in Chalet Rosenegg een hele goede vakantie gehad. Het is een ruim appartement waar alles aanwezig is (4-kamerappartement, 5 personen). We hadden de benedenverdieping met de mogelijkheid om buiten te zitten in de tuin en gebruik te maken van de barbeque (in een prieel), ook daar was het van alle gemakken voorzien. Frans is een hele aardige man en weet alles van de omgeving. We hebben prachtige uitstapjes gemaakt en het heel gezellig gehad. Eén van ons heeft rugklachten en we mochten bij Frans de beste stoel uitzoeken. Als aflsuiting hebben we gezellig met z'n allen gebarbequed. Al met al een aanrader.
Fam. van Harten

met jonge kinderen
Zeer tevreden
familie van Gemert
4-4-2011 Wij zijn dit jaar voor het tweede jaar bij Frans en Ling Ling geweest....toen we aankwamen voelde het als thuiskomen. Frans heeft ons op het station in St. Johann opgehaald en er was direct genoeg gespreksstof. We kwamen hem elke dag wel tegen ergens in het appartement en elke dag was hij oprecht geïnteresseerd hoe het met ons was en hoe onze dag was geweest! Frans en Ling Ling doen er werkelijk alles aan om het de gasten naar de zin te maken. Wát heb je dan toch een heerlijk vakantie gevoel....volgend jaar gaan wij waarschijnlijk niet skieën, maar wij hoeven nooit meer na te denken waar wij onze ski-vakantie door willen brengen, dat is in Fieberbrunn...CHALET ROSENEGG!

Frans, Ling Ling en Ellis....bedankt voor alles.

met jonge kinderen, Mrt. 2011
Prima voor een keer
p_mengde
13-4-2011 Gedateerde inrichting, zeer schoon, prima verblijf gehad (prijs/kwaliteit). Frans is een prima gastheer, zeer behulpzaam.

Heerlijke vacantie gehad
l.j Quak
7-2-2011 de 3 families uit middelharnis zijn voor de 4e maal bij Frans en Ling en zijn dochter op vacantie geweest.Het was grandioos en een aanrader voor iedereen Wij hebben weer geboekt voor 2011.Een prachtig appartementsgebouw voor 2 tot 12 personen.Een familie waar je thuiskomt.Gastvrij en zorgzaam.Fam Quak Fam Kriek en Fam.Dubbeld.Middelharnis.

met oudere kinderen, Feb. 2011
Veel te weinig bergruimte, vochtig
Rene
5-3-2011 Met 7 volwassenen een week in Roseneeg geweest. W hadden de kamers 1 t/m 3. In iedere kamer stond 1 te kleine kast waardoor de bergruimte zeer beperkt was.

In kamer 3 is de verwarming minimaal, deze ruimte wordt verwarmd door het laatste stukje van de radiator die vanuit de keuken door de muur komt.
Hierdoor was het koud en klam in deze kamer.

De wc/doucheruimte was vochtig en stonk enorm, Wij konden ruiken wat Frans aan het eten was. Als wij aan het koken waren, roken wij dit ook in deze ruimte.

Ook was de wc/douche ruimte bijzonder slecht geventileerd, hierdoor was er schimmelvorming.

De matrassen zijn aan vervanging toe. Wij komen heir niet meer terug, maar voor de prijs is de kwaliteit voldoende.
De ligging ten op zichte van de winkels is goed, tevens kregen wij halverwege de week schone handdoeken.

Een 10 zoals eerder gegeven is zeker te hoog.

met een groep, Jan. 2011
Super gezelllig en zeer lieve en aardige mensen.
Renskje Top
13-2-2011 Hallo Frans en Lingling en dochter,

Wij hebben het super bij jullie gehad, alles was bespreekbaar en erg lief dat u ons naar een super goed restauarant hebt vervoerd. Het eten was daar ook erg lekker.
We zijn weer goed aangekomen in het noorden van nederland.
Het gaat jullie verder goed en hopelijk komen wij terug.

Renskje en Henny namens
De groep uit Opende (11 personen).

met oudere kinderen
Een aanrader
Tuls
23-1-2011 Net terug vanuit Fieberbrunn.
Heerlijk appartement voor 12 personen.Met volwassenen en kinderen.
Alles aanwezig en vooral de tour met reisleider (Frans zelf) was geweldig.Heel veel gezien van de omgeving.Voor herhaling vatbaar Frans.Heerlijk geskied en gewandeld.
Kortom we kunnen weer terug kijken op een heerlijke vakantie.Kinderen vonden de Wifi ook geweldig.
We komen nog een keer

met een groep (4)