14-3-2010
Net terug uit Oostenrijk en verbleven in dit hotel wat van alle ongemakken is voorzien. De kamer waarin wij kampeerden stamde uit de tijd van Lodewijk XIV. En dan bedoelen we niet qua stijl, maar qua leeftijd. Tweer armzalige goodijnen voor het raam. Waar vind je nog een hotel wat een gezellig hoekje inricht voor de lokale alcoholisten? Het eten? We begrijpen niet dat bezoekers dit als "goed" tot "uitstekend" kwalificeren. Die zij dan thuis zeker erbarmelijke culinaire capriolen gewend. Troosteloos, fantasieloos en smakeloos. Drie keer per week frites, een lap vlees met een emmer saus eroverheen. Ga vroeg eeten want men zet het voorafje al om zes uur bij je op tafel. Als je dan om half acht verschijnt ligt er al een mooi dof laagje over de mayonaise. Je mag in dit hotel ook roken, zelfs in de keuken zo bemerkten we. Nee, het krijgt een koude douche van ons. O ja, zet 's ochtends tien minuten van te voren de douche al aan, het duurt nogal lang voordat je warm water hebt.
15-2-2010
Gasthoff Obermaier is een zeer goed hotel wat ik zowel in de winter en in de zomer al 33 jaar bezoek.
22-3-2009
hotel obermaier is een goed hotel, goed eten, ook heerlijk a la carte, nette kamer, vriendelijk personeel, ski-bus voor de deur, bibben 10 min. sta je op de piste.
8-3-2009
Hotel Obermaier is een heel goed hotel met erg behulpzaam personeel, goed eten en mooie ruime kamers. wij zijn hier nu voor de 3e keer geweest en hebben nog meer genoten dan vorig jaar.
Moeder en dochter Trixl zorgen erg goed voor hun gasten.