Hotel Gasthof Obermair*** in Fieberbrunn Oostenrijk beoordelingen 8.1 | Zoover

Omgeving Fieberbrunn

Beoordelingen Hotel Gasthof Obermair***

Rosenegg 3, 6391, Fieberbrunn
Hotel Gasthof Obermair scoort een 8,1 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Gasthof Obermair***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Gasthof Obermair*** in Fieberbrunn, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Hotel Gasthof Obermair*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Hotel Gasthof Obermair*** met andere accommodaties in Fieberbrunn.

7 beoordelingen over Gasthof Obermair***

met een groep, Mrt. 2011
"Heerlijk hotel"
Corina
1-4-2011 Alweer voor de 5e maal naar Obermair geweest in Fieberbrunn, het gasthof is voor ons nog steeds super, eten heerlijk, voor elk wat wils, prijs/kwaliteit is echt prima.
Frau Trixl is tegenover ons erg vriendelijk en ook het personeel kent ons na al die jaren.
Al met al gaan we volgend jaar weer terug

met jonge kinderen, Dec. 2010
"Prima Gasthof"
Susanne
1-2-2011 de ligging is net buiten Fieberbrunn, maar niet erg als je met de auto bent. Het Gasthof is prima , zeker als je bekijkt wat het kost halfpension! Eten ook prima, kamer klein maar schoon. Goed bed.
Voor die prijs is wintersport nog goed betaalbaar!
De eigenaresse is inderdaad niet echt vriendelijk; het hoognodige maar ja...

"Heerlijke Oostenrijkse gastvrijheid"
Anja
10-2-2010 Prima vakantie gehad bij Hotel Obermaier. Wij hadden een prima kamer met een groot balkom (nr. 2). Geen kluisje op de kamer. Een aantal kamers zijn minder luxe, zonder balkon en gedateerd qua inrichting. Alles was wel keurig schoon. Het eten was simpel maar goed en voldoende. Ontspannen sfeertje. Het rookbeleid kan een minpuntje zijn. Je mag niet roken in de eetzaal maar er werd aan het begin van de eetzaal (aan een vaste tafel) wel gerookt door plaatselijke bewoners. Pistes liggen niet in de buurt maar de dichtsbijzijnde pistes zijn met de bus (die voor de deur stopt) met een kwartiertje rijden prima te bereiken. Al met al een prima vakantie gehad en voor herhaling vatbaar.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Gasthof Obermair*** bij:

"Meer positiefs dan negatiefs"
Marianne
29-3-2009 De eigenares en haar dochter komen in 't eerst inderdaad een beetje onvriendelijk over, maar dit was op het einde zeker niet meer het geval. Alles verloopt er prima, het is er zeer proper en heeft een gezellige eetgelegenheid. Het eten was echter niet om over naar huis te schrijven. Maar alles in acht genomen en rekening houdend met wat we betaald hebben, houden we er een goed gevoel aan over.

"Goed en schon hotel"
Els
23-3-2009 Wij zijn van 14 tot 21 maart in dit hotel geweest en hebben dit als zeer prettig ervaren. De kamer werd goed schoongehouden, de eigenaren en het personeel was vriendelijk. De afstand naar de piste is goed te doen, zowel met eigen vervoer als met de bus.
Het eten was goed. Kortom een prettig hotel voor een gunstige prijs.

Sigrid Klaassen
13-1-2008 Het hotel is prima. Gezellige uitstraling en goed personeel.
De eigenaresse en haar dochter komen onvriendelijk over en kortaf. Het personeel is vriendelijk.
Het eten (wij haden half pension) bestond steeds uit 2 keuzemenu's. Wel redelijke keuze, maar zeker geen culinair hoogstandje.
Tegenover het hotel is een verlichte rodelbaan, die 3 dagen in de week open is. (Kun je met sleetjes naar boven en beneden) Ook een kleine piste.
Als je naar het skigebied wil, moet je wel even met de auto (5 minuten) of met de gratis skibus. (stopt voor het hotel)
Ski-gebied is zeer mooi!

met vrienden, Juni 2006