Beoordelingen Appartement Feriendorf Wallenburg*****

23 mei 2013

Feriendorf Wallenburg*****
Beoordelingen Appartement Feriendorf Wallenburg*****
Reith 2a, A-6391, Fieberbrunn
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Feriendorf Wallenburg***** in Fieberbrunn, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Feriendorf Wallenburg***** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Appartement Feriendorf Wallenburg scoort een 9,5 uit 10, op basis van 48 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Feriendorf Wallenburg***** in Fieberbrunn, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Feriendorf Wallenburg*****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Appartement Feriendorf Wallenburg***** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 29 vakantiefoto's van Appartement Feriendorf Wallenburg***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Appartement Feriendorf Wallenburg***** met andere accommodaties in Fieberbrunn.

1 2 3 4 5 volgende

48 beoordelingen over Feriendorf Wallenburg*****

9,6
met jonge kinderen, Juli 2012
"Om nog vaak naar terug te keren"
Renske van Enschot
14-8-2012 In en rondom Feriendorf Wallenburg hebben we een fantastische vakantie gehad. Dit was voor ons echt de ideale vakantie. Een kleinschalig vakantiepark; geen fratsen. Klein maar fijn appartement met alles erop en eraan en superschoon opgeleverd. Heel gastvrije Nederlandse eigenaars met lieve honden. Gezellig met de andere vakantiegangers (de gezamenlijke BBQ en familiewandeling waren top) en tegelijkertijd zoveel privacy als je wilt. De kinderen vonden het ook geweldig. Lekker met de andere kinderen in het zwembad, op de trampoline, in het speeltuintje... Het uitzicht vanuit het appartement was ook prachtig en in de directe omgeving is er meer dan voldoende te doen, ook voor de kinderen.

met oudere kinderen, Juli 2012
"Superschone vakantiewoning"
Fam. E. Mijnheer
2-8-2012 Het appartement Wallenburg in Fieberbrunn is superschoon. Mooie ligging met uitzicht op de bergen. Beheerder/Eigenaar is van Nederlandse komaf.

met oudere kinderen, 2012
"Geweldig vakantieoord"
Charlotte Smit
15-6-2012 Net terug van een aantal dagen bij de familie Wallenburg. Dit was niet de eerste keer en zeker niet de laatste. Het blijft altijd weer een feest om hier de vakantie door te brengen. De accomodatie laat niets te wensen over en in de ochtend hangen er verse broodjes van de bakker aan de deur. In het restaurant kan tevens heerlijk gegeten worden en wordt er veelal gekookt met verse en biologische producten. De omgeving en het uitzicht zijn prachtig. In de winter zit je dichtbij de piste, deze is geschikt voor zowel de ervaren als beginnende wintersporter. In de zomer zal het ook niet vervelen met de vele mooie bezienswaardigeden en activiteiten. Ook voor kleine kinderen is het zeer geschikt. Kortom voor een perfecte vakantie moet je zeker hier zijn!

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Feriendorf Wallenburg...

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Heerlijk genieten in Oostenrijk"
Joop de Roo
20-5-2012 Voor de tweede keer te gast bij de familie Wallenburg voor een korte voorjaarsvakantie. Het is een mooi kleinschalig park in een rustige, mooie omgeving. De chalets zijn ruim, compleet ingericht en schoon. De familie Wallenburg doen echt hun best om je hier thuis te voelen. Alles gaat lekker informeel en gewoon in de Nederlandse taal.
Door de geboden broodjesservice is het ontbijt elke ochtend weer een feest. Het park is een prima uitvalsbasis voor het maken van mooie dagtrips. Denk hierbij o.a. aan Grossglockner, Krimmler watervallen, Salzburg, Swarovski, Hallein zoutmijnen etc.
Maar ook een middag in de zon bij het chalet is heerlijk.
Kortom een aanrader. Wij denken alweer stiekem na over 2013.

met partner, Jan. 2012
"Een super accommodatie topper"
robert en els
25-2-2012 top appartement, goede keuken, geweldig uitzicht, super gastvrije en enthousiaste eigenaren, 100 % geslaagde vakantie voor ons, wij komen er dan ook zeer zeker terug, echt een aanrader, Gruss Gott Robert en Els

met jonge kinderen, 2012
"Hork"
Dhr. Janssen
2-1-2012 Zeer mooie appartementen, maar kon beter door Oostenrijkers geleid worden.

Vorige week iemand op de piste gesproken en die vatte de heer Wallenburg goed in één woord samen; wat een HORK.

met oudere kinderen, Dec. 2011
"Schitterende appartementen met prachtig uitzicht"
Frank
3-1-2012 Ik weet niet waar Dhr. Janssen het over heeft maar de nederlandse eigenaren zijn hartstikke behulpzaam en vriendelijk. Wij kwamen om 07.00 uur 's-morgens aan en konden direct in ons appt. en ook de administratieve afhandeling van het inchecken kon later wel. Schitterende appt. welke 7 jaar oud zijn maar splinternieuw lijken. Alles is brandschoon en je pakt nergens op mis. Minpuntjes bijzetbed (voor evt. extra persoon) is keihard en ligging t.o.v. de pistes kon beter. Voor de rest niets dan lof!!

met partner, 2011
"Alles wat je zoekt voor een geweldige vakantie"
Maayke
16-12-2011 Wij waren hier met 2 personen inklusief kat een week op vakantie in een 4-P appartement. Is ons goed bevallen, app. mooi ingericht, van alle gemakken voorzien, en een lekker terras. In de omgeving is zeer veel te doen (of als je wilt ontspannen te laten). Alles schoon en men verwent je met een zeer klantvriendelijke benadering. In het restaurant kun je heel goed eten, geen oostenrijkse gerechten maar een medeteriaanse tongstrelende keuken. Ook voor mensen met kinderen echt een aanrader, vooral omdat er in de omgeving zeer veel voor gezinnen te doen is. Kortom een kompleet pakket dat een geweldige vakantie garandeert voor jong en oud!

"De tweede en zeker niet laatste keer"
Christiaan
6-10-2011 Voor de tweede keer naar Feriendorf Wallenburg geweest. Ook nu weer alles zeer schoon en goed geregeld. Een heerlijk kopje koffie bij aankomst en zeer vriendelijke mensen. Ook eten in het restaurant is zeker aan te raden, heerlijk eten en een goede bediening.

Voor mij een dikke 10! Kortom een echte aanrader!

"Zeer mooi appartement."
Fam. de Louw
20-8-2011 Na een aantal wintersportvakanties, nu eens een week Fieberbrunn in de zomer.

Met 3 families waren we te gast bij de familie Wallenburg. Wat een geweldig mooie appartementen. Mijn vrouw en ik en onze twee kinderen zaten in het hoofdgebouw, "helaas" was er geen appartement in een van de 5 losse woningen vrij, maar ik moet zeggen, plaats genoeg in deze 2 kamerwoning. De kinderen vonden het geen probleem om op de slaapbank te slapen.

1 2 3 4 5 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit