Hotel Austria Trend Alpin Resort Fieberbrunn-Doischberg**** in Fieberbrunn Oostenrijk beoordelingen 8.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel Austria Trend Alpin Resort Fieberbrunn-Doischberg****

9,7

Hotel Austria Trend Alpin Resort Fieberbrunn-Doischberg**** Fieberbrunn

Beoordelingen Hotel Austria Trend Alpin Resort Fieberbrunn-Doischberg****

Lindau 18, 6391, Fieberbrunn
Hotel Austria Trend Alpin Resort Fieberbrunn-Doischberg scoort een 8,3 uit 10, op basis van 17 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Austria Trend Alpin Resort Fieberbrunn-Doischberg****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Austria Trend Alpin Resort Fieberbrunn-Doischberg**** in Fieberbrunn, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 30 vakantiefoto's van Hotel Austria Trend Alpin Resort Fieberbrunn-Doischberg**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Austria Trend Alpin Resort Fieberbrunn-Doischberg**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Hotel Austria Trend Alpin Resort Fieberbrunn-Doischberg**** met andere accommodaties in Fieberbrunn.

16 beoordelingen over Austria Trend Alpin Resort Fieberbrunn-Doischberg****

9,7
met jonge kinderen, Dec. 2011
"Mooi hotel maar iedere avond koud douchen."
Jeroen van Son
6-1-2012 Ligging van dit hotel is super op de piste. Sfeer is niet Oostenrijks maar het hotel is over het algemeen netjes. Wel hadden wij helaas sokken van de vorige bewoners op de kamer van de kinderen. Jammer dat het zwembad erg koud was. Daarnaast was het koude douchen echt een ramp. Receptie gaf aan er wordt aan gewerkt over 10 minuten kunt u warm douchen maar dat kon rustig 5 kwartier duren. Het probleem is volgens mij dat er aan het einde van de dag niet voldoende warm water is om iedereen te laten douchen terwijl je na het skiën toch echt even warm wil douchen. We hadden dan ook echt een steen koude douche als we pech hadden en met een beetje geluk was het water lauw. Bij de eindafrekening kregen we een compensatie maar van zo'n hotel verwacht je toch dat je warm kunt douchen. Het eten was prima. Maar met het bedienend personeel in de bar en het restaurant liep het ook regelmatig niet;

"Geweldig hotel"
3-10-2011 Dit hotel heeft een geweldige service en zeer vriendelijk personeel, kortom een aanrader.

met een groep, Mrt. 2011
"Supermooi hotel met goede voorzieningen"
jessievdzande
22-3-2011 Erg mooi hotel, vriendelijk personeel. Skipistes voor de deur.
Verwarmde skikelder is ook ideaal! Welness was ook goed maar na 16:00 uur werd het wel erg druk. Relaxe ruimte + zwembad zijn erg koud in een welness mag dat wel wat warmer zijn aangezien je niet echt inspannend bezig bent!
Het ontbijt is vers en genoeg om te kiezen. 5 gangen diner was ook heerlijk! De drankjes in het hotel zijn wel erg aan de prijzige kant...in de skihutjes naast het hotel en op de pistes zijn ze goedkoper. Kortom hele goede en luxieuze vakantie gehad!

met jonge kinderen, Jan. 2011
"Vervolg"
regenboog
9-1-2011 Housekeeping: In elk hotel (zo ook hier) wordt eerst geklopt en dan komt men binnen. Als je op het balkon zit hoor je het kloppen natuurlijk niet en denkt de housekeeping dat ze de kamer kunnen verschonen. Als je niet gestoord wilt worden dan kun je een label aan de deur hangen.

Eten: een zeer ruim gesorteerd ontbijtbuffet. Diner: 1e gang salade van buffet / 2e gang soep (keuze uit 2 van buffet) / 3e gang is keuze uit drie soorten hoofdgangen, meestal met vlees of vis of vegetarisch / 4e gang is toetje / naar wens 5e gang door diverse kaassoorten van buffet. De gasten worden verdeeld over een drietal eetzalen, waardoor deze minder massaal zijn. Je houdt de hele week je eigen tafel.

Bediening: tijdens het ontbijtbuffet kwam men alleen om koffie vragen - voor de rest van de bediening niet nodig - je kon immers zelf van het buffet pakken. Tijdens het diner prima in orde; men vroeg altijd eerst of de volgende gang mocht komen.

met jonge kinderen, Jan. 2011
"Luxe hotel naast skipiste en kinderskischool S4"
regenboog
9-1-2011 Alles oogt nieuw, modern, warm, met veel donker leer en rood. Hotel ligt mooi aan de piste Doischberg (zowel via gele gondel als rode gondel bereikbaar). Of anders max. 5 min. lopen vanaf dalstation.
Kinderskischool+verhuur S4 echt pal naast hotel. Daarom zelf elke lunch genuttigd in het hotel. Erg makkelijk: lunch geboekt op kamernummer / personeel kent bestellingen al snel uit het hoofd en tussendoor spelen de kids nog even in de speelkamer. En schone WC's (anders dan bij skihutten).

Kamers: standaardkamers hebben mini balkon (2 persoons) en een bad (geen aparte douche) in een compacte badkamer. Junior suites hebben veel ruimere badkamer, met dubbele wastafel, apart bad en aparte douche, en een superruimbalkon (over volle lengte kamer - dus 8-10 stoelen naast elkaar wel mogelijk) en superveel kastruimte - erg fijn. Er zijn ook nog paar megasuites: kamers waarbij zitgedeelte echt een aparte kamer is. Bedden prima.

Met nog weinig beoordelingen zijn volgt de rest in 2e stukje

met jonge kinderen, 2010
"Super Hotel"
S. Mes
24-12-2010 Mooi hotel en super services. Voor de deur is de verzamelplaats van de skischool.

met een groep, Dec. 2010
"2e vakantie met paar kleine minpuntjes...."
Fam. de Louw
30-12-2010 Voor de 2e keer de week voor kerst (incl.kerstavond) in dit hotel geweest. Service in restaurant aanzienlijk beter dan vorig jaar, er was nu echt een team aan het werk, iets dat vorig jaar nog niet mogelijk was omdat het hotel toen pas een week open was.
Opvallend was wel dat er al een paar "slijtage"punten merkbaar waren; 2 van de 3 liften deden het 2 dagen niet, de verwarming in de skilockers werkten 4 dagen niet zodat de skischoenen 's morgens nog nat waren en een avond was er niet voldoende warm water op de badkamer.

Ontbijt was perfekt en voldoende keus voor iedereen, incl. gerookte zalm. Het diner viel ons dit jaar iets tegen, zeker niet slecht, maar je merkt dat er veel maaltijden tegelijk klaargemaakt moeten worden en op de e.e.a. manier warm worden gehouden. We zijn met carnaval in een klein schaliger hotel geweest en daar merkte je de persoonlijke aandacht van de kok voor zijn gasten.

Prijs kwaliteit voor onze week was o.k, maar voor een week later te duur (faktor 2!)

met een groep, 2010
"Viel tegen"
John
4-11-2010 Wij zaten er met nieuwjaar, veel russen en het personeel was erg wisselvallig. Soms had je een goede ober maar een dag later had je iemand waarvan je blij moest zijn dat hij je eten wilde brengen. Frontdesk nam ons nog in de maling met de borg van de skilockers. Personeel komt inderdaad zomaar de kamer op. Het hotel was nieuw dus zag er mooi uit maar er waren vreselijk veel russen en er hing weinig sfeer.

met jonge kinderen, 2010
"Super plek...."
Joyce
17-8-2010 Afgelopen juli een weekje verbleven in het nieuwe hotel. Super voor een week, alleen het hotel straalt niets oostenrijks uit! Verder alles goed geregeld en voor de winter ligt het super t.o.v. de liften. Ook in de zomer erg leuk, bovenop de berg een nieuwe rodelbaan.

met jonge kinderen
"Prachtig hotel met adertjes onder het gras"
Pascale
21-4-2010 Wij zijn met Nieuwjaar geweest. Splinternieuw hotel.
Opletten aan kamers, schoonmakers spreken de vreemste talen en verstaan je niet, als ze in de kamer zijn komen de mensen zomaar binnen, zeker 3 maal gebeurd terwijl ik buiten op terras zat, dit kan niet. Je kan moeilijk alles in de sluis steken hé. Het eten was superlekker.
Nieuwjaarsmenu zat in de prijs maar bij het afhandelen van de consumaties moesten we nog een oplage van 200 € betalen voor vuurwerk en het optreden dat niets waard was. Ons kan het niet schelen maar voor veel mensen is het veel geld.
De genuttigde dranken kosten inderdaad veel te veel.
Maar voor de rest was het een super hotel, nieuw en we zouden zeker teruggaan mits verbetering kwa het zomaar binnenkomen van mensen in de kamer.