18-8-2011
Wij zijn hartelijk door jullie ontvangen en jullie zijn mensen ,die het hun gasten erg naar de zin maken
Allereerst hebben wij nog nooit appartementen gezien, die zo geweldig sfeervol en schoon zijn. Dit geeft gelijk al een fijn gevoel. In de koelkast stond koud bier en voor de liefhebber een fles wijn op de tafel. Heel goed, het zijn kleine dingen, maar worden erg gewaardeerd. De omgeving is geweldig, je kunt elke dag wel ergens naar toe om iets bekijken en voor kinderen zijn er in de omgeving ook allerlei activiteiten.
Wij zijn door onze vrienden verrast, doordat ze op de terugreis nog even bij ons langs kwamen Geweldig gastvrij Karin en Gert , dat zij in julie eigen appartement mochten overnachten.Zo hebben wij met onze vrienden nog een paar fijne dagen gehad.
Vriendelijk bedankt Karin en Gert, wij hebben een fijne vakantie gehad
Gerrit en Els mekking
16-8-2011
Appartement Via Claudia Augusta in Fendels / Ried im Oberinntal is een absolute aanrader. In de apartementen ontbreekt werkelijk niets en de eigenaren Gert en Karin doen er alles aan om het vakantiegevoel compleet te maken. Zowel in de zomer als in de winter is het een plek om volledig van een vakantie te kunnen genieten. Wij hebben geen minpunten t.a.v. dit/deze appartement(en) kunnen ontdekken. We zijn het dan ook volledig eens met de waardering (4 edelweisjes) die ze hebben gekregen van het TIROLER KEURMERK "EMPFEHLUNG FERIENWOHNUNG". Wij geven qua cijfer een dikke 10.
6-8-2011
We hebben 1 week mogen genieten van het mooie appartement en de leuke mensen Gert en Karin bij aankomst kregen we al een bakje koffie voor geschoteld en de kinderen mochten gelijk een leuk kadotje uit zoeken uit de grabbel ton,We hebben genoeten van de dag tocten die je daar goed in de buurt kan doen zoals italie stad Merano Insbruck en de mooie bergpaden,En de kids hebben genoeten van het mooie zwembad in de tuin wat heerlijk is na een dagje te zijn weg geweest sávonds waren de kinderen weel te vindenb in de leuke speelkamer bij het appartement en als de kinderen zich vermaken hebben wij ook veel plezier!
Het is wat ons betreft een aanrader voor een gezin met kinderen!
1 minpuntje vinden wij dat er geen hollandse zenders op de tv zitten