Beoordelingen Appartement Via Claudia Augusta****

25 mei 2013

Via Claudia Augusta****
Beoordelingen Appartement Via Claudia Augusta****
Moos 50, 6531, Fendels / Ried im Oberinntal
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Via Claudia Augusta**** in Fendels / Ried im Oberinntal, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Via Claudia Augusta**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Appartement Via Claudia Augusta scoort een 9,5 uit 10, op basis van 67 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Via Claudia Augusta**** in Fendels / Ried im Oberinntal, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Via Claudia Augusta****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Appartement Via Claudia Augusta**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 38 vakantiefoto's van Appartement Via Claudia Augusta**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Appartement Via Claudia Augusta**** met andere accommodaties in Fendels / Ried im Oberinntal.

1 2 3 4 5 6 volgende

58 beoordelingen over Via Claudia Augusta****

met partner, 2013
"Alles klopt, vooral doooooooooorgaan"
Jan
4-4-2013 We zijn inmiddels een paar keer geweest in dit prachtige huis en komen zeker terug. De appartementen zijn compleet, luxe en gezellig ingericht, wat helemaal een thuisgevoel geeft. Ook rondom het huis, de Kota in de tuin, zwembad, de kinderspeelruimte, in 1 woord GEWELDIG!!
Skien is vanuit dit huis geweldig, op loopafstand ben je zo met de lift op de pistes van fendels en met de auto de berg op, ben je zo in Fiss, Serfaus Ladies. Ook de gletschers van Kaunertal, Pitztal zijn prima te doen, dus skiën tot in het verre voorjaar mogelijk.

met jonge kinderen, Mrt. 2013
"Hele fijne week gehad!"
Amanda Willems
4-4-2013 Het doel van deze week voor ons was gezellig samen met 2 kleine kindjes en de opa's en oma's van een vakantie in de bergen genieten. Voor ons als papa en mama, liefts ook nog een beetje wintersport. Er lag boven voldoende sneeuw nog en we hebben van alles kunnen doen: snowboarden, langlaufen, wandelen en in het hele fijne appartement lekker eten en gezellig samenzijn. In de zonnekamer van de zon genieten met de ramen open. Heerlijk! Geen moment verveeld en de opa's en oma's ook niet.

met een groep, Feb. 2013
"Mooi, schoon en gastvrij......."
Carla Raadsheer
5-3-2013 Modern, schoon appartement, volledig ingericht en met een heerlijke tuin.
We hadden super sneeuw en heel mooi weer. Op een kwartiertje rijden heb je het skigebied van Serfaus, Fiss en Ladis, dit biedt voldoende mogelijkheden voor de beginnende als gevorderde skier. Op loopafstand is er een bakker en supermarkt aanwezig.

met jonge kinderen, Feb. 2013
"Geweldig appartement"
Ilona
19-2-2013 Wij hebben in februari met 11 personen in appartment Kilimanjaro gezeten. We hebben nog nooit zo'n groot, compleet en mooi appartment gehad als dit. Aan alles is gedacht. Zou je denken dat je iets vergeten bent... Het is aanwezig. Een compleet ingerichte keuken (theezakjes, kruidenmolen, suiker, koffiefilters... Het was allemaal aanwezig) Ruim voldoende pannen, bestek etc. Tissues in de badkamer, zeeppompjes, föhns en zelfs een weegschaal! In de slaapkamers meer dan voldoende opbergruimte kledinghangers en opbergboxen. In de woonkamer zijn NL tijdschriften, boeken, dvd's, spelletjes en zelfs theelichtjes zijn aanwezig. Om nog maar te zwijgen van de hoeveelheid ruimte die je hebt. De kinderen kunnen zich vermaken in het speelhok waar voor klein en groot iets te doen is. Echt een fantastisch appartement! Helaas is het voor volgend jaar al volgeboekt. Je zou bijna zeggen, vertel het niet verder, we houden het geheim...Maar dat verdienen Karin en Gert niet! Complimenten!

met partner, Jan. 2013
"Fantastichs"
paulaofffermans
26-1-2013 z eer goede app zeer goed naar Serfaus - Fiss - Ladis Komen zeer zeker terug

met jonge kinderen, Dec. 2012
"Aanrader voor iedereen met of zonder kids!"
Jorita Boeve
9-1-2013 Appartement Via Claudia Augusta in Ried is super leuk netjes ingericht en schoon! De speciale kinderkamer is ook geweldig voorzien van Nintendo en X Box, sjoelbak, darts en nog vele andere spellen. Nette buurt in een leuk knus dorp. Behulpzame mensen. Kortom de perfecte lokatie voor een super ski vakantie!

met een groep, Dec. 2012
"In 1 woord Fantastisch"
ingrid hulleman
19-1-2013 Wij waren hier met een grote groep in de kerstweek 2012. wat hebben we genoten. Het huis is in 1 woord geweldig, alles, maar dan ook alles is er . Zelfs voor de baby,s aankleedkussen, box enz. enz.Heerlijke badkamers.Grote eetkamer en grote woonkamer, de wintertuin was heerlijk.
Het is ong, 6 a 7 minuten lopen naar de familie piste Fendels.Is een niet al te groot ski gebied, maar voor ons genoeg. Met de auto kun je naar de Kanerthaler gletsjer, Fiss, Ladies Serfaus.
Wij gaan zeker daar weer heen als we weer gaan skien.

met vrienden, 2012
"Hier ervaar je het vakantiegevoel"
jukloosterman
25-10-2012 het huis is absoluut een aanrader, mooie en bijzondere inrichting met thema's per appartement, goede bedden en centrale ligging t.o.v. veel skigebieden

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Fantastische vakantie"
Fam. Hendriks
22-8-2012 We hebben genoten van onze vakantie en komen zeker terug.
Karin en Gert wat hebben jullie een mooi plekje en zijn jullie toch altijd vriendelijk en behulpzaam. Alles was aanwezig ook voor de kleine

met jonge kinderen, Juli 2012
"Heerlijke plek en heerlijk huis"
Stefanouk
1-9-2012 Het is een heerlijk huis met bijzonder mooi ingerichte appartementen. De eigenaren hebben duidelijk hun best gedaan om het mooi in te richten.

Voor kleine kinderen is er voldoende materiaal (babybed, kinderstoel) en voor de grotere een speelhok. Het huis is voorzien van alle luxe en is ruim opgezet. Een aanrader.

De ligging is dichtbij een supermarkt en het zwembad. Het huis heeft zelf ook een klein zwembad waar je heerlijk even kan verblijven als het warm is. Na een paar winters zijn we nu een keer in de zomer geweest. De omgeving is fantastisch zeker de Kaunertal Gletsjer maar ook Serfaus, Fiss is leuk om met kinderen naar toe te gaan. Wandelen kan je er ook volop.

Wij kijken nu alweer uit naar de winter om dat heerlijke huis te verblijven.

1 2 3 4 5 6 volgende

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?