27-2-2011
Apparthotel Tom Sojer in Ellmau is ons prima bevallen en het team doet uitermate goed zijn best om het iedereen naar de zin te maken!
Zeer goede ligging tov centrum dorp en pistes.
18-8-2009
Netjes, ruim en vriendelijke mensen. Comfortabel appartement met vaatwasser, oven en waterkoker. Ruime badkamer met bad, douche en wc. Aparte wc aanwezig (appartement met 3 slaapkamers, waarvan we er 1 niet gebruikt hebben). Ruime woonkamer en zeer ruim balkon met tafel, stoelen en ligstoelen. Dit appartement ligt boven de pizzeria, maar daar heb je totaal geen last van, behalve dat het er altijd erg lekker ruikt!! Magnifiek uitzicht op de Wilden Kaiser.
23-3-2009
Ruim appartement, zag er keurig uit. Op ons balkon (achterkant) zaten we 's middags heerlijk in de zon. Ontbijt was goed verzorgd. Is ook mogelijk broodjes te bestellen Lekkere sauna op de bovenste verdieping. Minpuntje: daar stonden ook de fitness toestellen, niet handig ivm relaxen en warmte. Voor de kinderen beneden een speelkamer, bomvol speelgoed. Verbindingslift met het skigebied op loopafstand. We waren zonder onze kinderen, maar volgend jaar kunnen ze in Ellmau op les. Zag er super gezellig uit: oa springkussen, kleine draaimolen en tubing arena (roetsbaan voor banden) Ellmau is gezellig, heerlijk eten voor goede prijs [mexicaan is aanrader]. Voor de liefhebbers: weinig apres-ski eind maart.