Pension Steinbacher**** in Ellmau Oostenrijk beoordelingen 8.7 | Zoover

Beoordelingen Pension Steinbacher****

2 juni 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Pension Steinbacher****

Dorf 29, A-6352, Ellmau
Pension Steinbacher scoort een 8,7 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Pension Steinbacher****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Pension Steinbacher**** in Ellmau, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Pension Steinbacher**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Pension Steinbacher**** met andere accommodaties in Ellmau.

5 beoordelingen over Steinbacher****

met vrienden, Mrt. 2012
"Super!!"
Fleur
11-3-2012 Komen net terug van week skivakantie in Ellmau. Super pension!! Prachtige kamers (vooral die aan de zonzijde) en zo ook de appartementen. Ontbijt is heerlijk en zeer uitgebreid. Piste ligt op 10 min lopen. Maar onder aan de straat is een bushalte die ieder half uur gaat. Tip: ga met de eerste bus van 9u, anders pas je er vaak niet meer bij en kun je lopen. niet fijn met je skischoenen.

"!!!"
A.Obstetar
27-7-2011 Prima!! Een aanrader. We waren er in de zomer.
Prima ontbijt
Prima verblijf

met oudere kinderen, Dec. 2009
"Nooit meer"
carolien van Sonsbe...
2-1-2010 Mijn ouders hadden een appartement gehuurd. Dit appartement voor 3 tot 4 personen. Daar mijn moeder diabetes patiente is heeft ze zorg nodig. Wij zaten in een andere plaats in een appartement. Alleen op de dag van aankomst mochten wij in het appartement zijn. Verder mochten wij daar niet verblijven!!! na 2 dagen zijn mijn ouders vertrokken om met ons een vakantiewoning te betrekken bij Worgl.
Overdag en 's nachts werden mijn ouders bezocht door medewerkers die zomaar het appartement binnen kwamen (met loper) om te checken met hoeveel mensen ze daar waren. Ook mochten wij eigenlijk niet koken.
Gezien de opstelling van directie en personeel is dit gastehaus qua service slecht.

Familie, Feb. 2007
corina
1-8-2007 een heel gezellig schoon appartementencomplex
we komen al een aantal jaar in ellmau maar zo dicht in het centrum en bij de skischolen hebben we nog nooit gezeten

Corwin
16-8-2005 Modern hotel/pension/apertementen.
Zeer vriendelijke bediening. Ligt aan rand van het dorp op 100m van het centrum. Heeft in de kelder een eigen afgesloten parkeergarage die voorzien is van een lift.