17-1-2010
Voor de prijs kan je niet veel verwachten en dat deden we ook niet. Oke, het ziet er erg oud uit allemaal, maar wat maakt dat uit?! We waren met 2 pers. in een 3 pers.appartement dus ruimte genoeg. Erg weinig glazen in het keukentje, en er waren geen spullen om af te wassen.Bedden waren erg oud en door gelegen. Jammer dat je voor de hele week maar 2 handdoeken per persoon krijgt; 1 grote + 1 kleine. De deur van de hoofdingang zat nooit opslot iedereen kon dus zo binnen lopen. De deur van de ski opslag kon ook niet op slot dus op goed geluk allemaal maar. De douche was fijn, altijd een warme douche. Verder moet je geluk hebben we er naast of onder/boven je zitten want het is best gehorig. Kortom een prima week gehad voor de prijs die je er voor betaald.
16-4-2009
Ik heb afgelopen maart met een groep van in totaal 9 personen in appartementen Spiegl gezeten. We hadden een 4 en een 5 pers appartement en zijn heel tevreden. De appartementen zijn ruim, schoon en de bedden slapen prima. Kortom ze voldeden prima aan de verwachtingen en herken dan ook weinig van onderstaande reacties. De skibus stopt voor de deur en verder is alles in het dorp prima te voet te doen.
22-3-2009
Wij zaten in een 2-kamer appartement, hebben prima geslapen, ruime douche (handdoeken aanwezig), tafel en 2 stoelen om aan te ontbijten, tv, groot balkon, klein ingericht keukentje, parkeergelegenheid voor de deur kortom niks te veel en geen luxe maar echt voldoende als je vanaf smorgens vroeg tot laat in de middag op de pistes staat.. en in de avond lekker gaat eten en of stappen in het dorp. Daarnaast aardige mensen die ons bij het reisbureau in het dorp te woord stonden.
Wil je op je wintersportvakantie de beschikking hebben over een sauna, roomservice, fitniss, comfort enz.. dan zijn er genoeg andere accomodaties in Ellmau waar je dat wel kan vinden. Voor ons was dit nu voldoende en oke gezien de boeking erg last minute was. Volgende keer weer voor wat meer comfort :-)