Gasthof Riesen in Ellmau Oostenrijk beoordelingen 7.3 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.115 bezoekers online
Home > Oostenrijk > Tirol > Ellmau > Gasthof Riesen

Beoordelingen Gasthof Riesen

-6  °C

10 februari 2012

6,7
5,6
uitzicht vanuit het pension

Gasthof Riesen scoort een 7,3 uit 10, op basis van 21 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Gasthof Riesen? Bekijk hier dan de beoordelingen van Gasthof Riesen in Ellmau, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Gasthof Riesen vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Gasthof Riesen met andere accommodaties in Ellmau.

20 beoordelingen over Riesen

Super gezellig
de lorm giessen
24-3-2009 we zijn dit jaar voor de 5e de maal bij fam.hagenberger geweest,maar nu in haus wachen in oberau.waren weer als vanouds gastvrij ontvangen,top verzoring mooie locatie,echt aanteraden ook met gezinnen met kinderen.fam. hersmus, fam.de lorm.

met oudere kinderen, Feb. 2009
Het was weer super
Fam Akkermans
6-3-2009 We zijn dit jaar in het nieuwe onderkomen geweest van de Fam Hagenberger. Was weer erg goed.
Door omstandigheden zittewn ze nu in Haus Wachen in het plaatsje Oberau

Familie, Juli 2008
Noooiiit meer!!!!!
blom
17-8-2008 Sorry dit was echt niet goed, boven de stal geslapen, overal beestjes kamer vies, bruin water uit de kraan.
En er hing zeker geen gezellige familie sfeer het was er een duffe dooie boel!

Beslist geen aanrader!

met partner, Juli 2008
Goed pension
marco en ingrid adr...
11-8-2008 ook voor de 2e keer weer goed ontvangen door vronie en hannes en anja.
heel hartelijke mensen en na de wintersport ook in de zomer er nu geweest.
mooie kamer,welwat verouderd maar de gastvrijheid maakt alles goed.
volgende wintersport zeker weer van de partij
vronie bedankt !!!

fam de lorm en fam ...
30-3-2008 wij zijn dit jaar voor de vierdemaal in ellmau bij gasthof riessen.het was er al weer heel gezellig,het eten prima,de gastvrijheid van de fam.is top. inmiddels echte vrienden van ons. we kijken nu al naar de volgende reis naar de familie hagenberger.

met partner, Mrt. 2008
Super gezellig famielipension
marco en ingrid adr...
29-6-2008 heel gezellig pension,hannes en zijn moeder erg gastvrij en vriendelijk.mijn vrouw ,ingrid,brak op de piste haar been en belande in t ziekenhuis.
ik ben toen bijzonder goed opgevangen door de familie en kon blijven zolang ik wilde.
hannes en vronie zijn nog op bezoek geweest bij mijn vrouw in t ziekenhuis.echt super.het pension wat verouderd,maar super vriendelijke mensen.Eten in bufetvorm,hoeft niemand honger te hebben.hannes en vronie BEDANKT !!!

j. zwaneveld
22-2-2008 algemene indruk is goed zeer vriendelijke mensen. prijskwaliteit is prima.kamers zijn goed.eten is goed alle waar naar zijb geld.

Familie, Feb. 2008
Tineke
15-2-2008 Gastheer Jannes en familie zijn heel gastvrij. Is echt een familiepension. Ligging is schitterd. Als er teveel sneeuw ligt komt er s´morgens een sneeuwschuiver/strooiwagen om de weg begaanbaar te maken. Volgens de eigenaar zeer zelden sneeuwkettingen nodig.
Pension zelf is verouderd, dus voor luxe moet je hier niet zijn. Wij sliepen boven de stal, waar we heerlijk hebben geslapen.Kamers kunnen wel wat opgeknapt worden. Eten was verder goed. Er was voldoende en anders werd er aangevuld. Wij zijn niets tekort gekomen !

zakelijk, Feb. 2008
R. van der Pol
14-2-2008 eigenaar is zeer vriendelijk en behulpzaam,
echter de appartementen zijn niet goed.
van de 6 bedden waren er 2 uitstekend en 4 te slecht om op te slapen.
Badkamer was nieuw en schoon, maar kleedjes waar je echt niet op wilde staan.
de kamers zijn echt sterk verouderd. Gordijnen en vloerbedekking echt op.
Voor wintersport te doen. maar voor zomers beslist af te raden.
Eten is redelijk maar is zeer ongeoorganiseerd.
Ik denk dat de keuken niet berekend is op grotere gezelschappen.

Bert ter Mors
25-6-2007 prima onderkomen, niet luxe maar met een top verzorging door super aardige en vriendelijke mensen op een hele mooie locatie

5,7

zakelijk (1)