Chalet Magreth*** in Ellmau Oostenrijk beoordelingen 7.0 | Zoover

Het huis

Beoordelingen Chalet Magreth***

Ellmau
Chalet Magreth scoort een 7,0 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Chalet Magreth***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Chalet Magreth*** in Ellmau, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 11 vakantiefoto's van Chalet Magreth*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Chalet Magreth*** met andere accommodaties in Ellmau.

2 beoordelingen over Magreth***

Annette
21-2-2007 We hebben dit jaar in chalet Magreth gelogeerd. Toen we er aan kwamen, waren we niet echt onder de indruk. Het huis lag aan drukke hoofdweg. Het zag er oud uit en lag niet in het centrum. Pas toen we er in kwamen, waren we van ander mening. Het huis is vrij groot, heeft veel ruime, Oosterijks ingerichte kamers, het uitzicht op de bergen is ook prachtig.

Voordelen:

-grote, schone kamers ( 4 met eigen badkamer)
-mooi uitzicht op de bergen
-niet ver van het centrum en piste

Nadelen:

-je moet auto pakken om naar het centrum of pistes te komen
-slechte locatie ( aan een drukke weg)

Vraag bij aankomst hoe het zit met afval scheiden ( dit is verplicht in Oosterijk)

Voor de rest leuke vakantie gehad. We waren met een groep van 16 man, dus erg gezellig gehad.

Wie voor het skien komt ipv zitten op de kamer, moet zeker voor chalet Magreth kiezen.

met vrienden, Mrt. 2003
Erik
26-9-2005 Leuk groot huis, aan doorgaande weg, met traditionele inrichting. Zelf ooit geboekt met grote groep van 16 man en vrouw, Ideaal en goedkoop.
Dichtbij leuke Ierse pub