Pension Landhaus Kaiserblick*** in Ellmau Oostenrijk beoordelingen 8.0 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.588 bezoekers online
Home > Oostenrijk > Tirol > Ellmau > Pension Landhaus Kaiserblick***

Beoordelingen Pension Landhaus Kaiserblick***

-2  °C

30 januari 2012

Er is nog geen foto beschikbaar

Pension Landhaus Kaiserblick scoort een 8,0 uit 10, op basis van 30 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Pension Landhaus Kaiserblick***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Pension Landhaus Kaiserblick*** in Ellmau, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Pension Landhaus Kaiserblick*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Pension Landhaus Kaiserblick*** met andere accommodaties in Ellmau.

25 beoordelingen over Landhaus Kaiserblick***

alleenreizend, Sept. 2011
Gaat wel, kan beter.
Fred Overgauw
10-10-2011 Dit Pension ligt in het centrum van Ellmau en het uitzicht is fantastisch. Maar het gaat toch om hetgeen dit Pension te bieden heeft. En ik vind dat de prijs/kwaliteitverhouding beter kan. Zo is het ontbijt erg eentonig en biedt weinig variatie. Elke dag precies hetzelfde: oude niet lekkere broodjes, wat kaas- en worstsoorten, veel granen voor in de melk of yoghurt, een gekookt ei, een paar (goedkope soorten) vruchtensappen. Maar het ergste is nog dat door de eigenaar/eigenaresse gevraagd wordt om je eigen bord, bestek en kopjes naar de keuken te brengen! Mijn kamer werd erg slecht schoongemaakt. Het tapijt werd niet of nauwelijks gestofzuigd en de badkamer werd ook heel snel afgeraffeld. Tijdens mijn verblijf zweefden er enkele haren door de hele badkamer. De schoonmaakster zag het niet of ´wilde het niet zien´. Het bed waarop ik sliep had zijn langste tijd gehad en is duidelijk aan vervanging toe. Het interieur was ook erg oud en stonk. Gelukkig zorgde de berglucht voor frisse lucht.

Familie
mireille
11-2-2008 Het hotel is goed, lekker eten, na het skieen heerlijke ontspanning in de sauna en het zwembad. We zijn er drie keer geweest en ik ben nog steeds erg tevreden, hebben direkt weer geboekt voor 2009. Personeel vriendelijk, ook tegen de kinderen, ook het personeel aan de receptie is erg behulpzaam en vriendelijk.

Familie
Caremans
9-2-2008 Wij zijn net terug van onze vakantie, we hebben al terug geboekt voor volgend jaar. Heel goed centraal gelegen, rustig. Onze bedden waren niet hard, enkel het bijzet kinderbed was aan de heel harde kant. Het ontbijtbuffet was zeer gevarieerd, en voor de prijs van 7 euro zeker niet overdreven. Je hebt dagdagelijks meer dan genoeg keuze, en moet eigenlijk nooit hetzelfde eten. Degene die hierover klaagt wil ik wel eens zien wat die thuis voor ontbijt eet. Ook de formule met de bons om in verschillende restaurants te gaan eten is zeer geslaagd.

De beste prijzen en lastminutes voor Pension Landhaus Kaiserblick*** b...

J.B.
16-1-2008 In december 2007 verbleven in Landhaus Kaiserblick. De ligging is prima, dichtbij de skiliften, bushaltes en het centrum.
De kamers zijn zeer ruim, maar aan modernisering toe, alles is zeer gehorig. De bedden leken wel van beton, zo hard. De badkamer was netjes en vrij modern. Er werd slecht of zelfs niet schoongemaakt de hele week. Het ontbijt was redelijk, en passend voor een 3* accommodatie. De sauna is mooi!

fam das-buiter
11-1-2008 ligging alleen goed wanneer er sneeuw tot in het dal ligt.
wat meestal wel het geval is overigens.
zeer vriendelijk personeel,goed eten,fijne eigenaars.

Tonny
21-8-2007 Wij waren voor de tweede keer hier. de eerste keer in de winter en nu in de zomer. Een aanrader voor iedereen die van netjes, vriendelijk en gezellig houdt. Het personeel doet zeer zijn best om het je helemaal naar wens te maken.

Monique de Theye
21-3-2007 In de week van 10 maart verbleven wij in Landhaus Kaiserblick,gelegen in Ellmau midden in het dorp maar toch heel rustig.Zeer vriendelijke eigenaren.
Hadden een mooie ruime kamer met veel kast ruimte en balkon,onze badkamer was nieuw en heel schoon.De ontbijt ruimte is erg gezellig,met een zeer goed gevarieerd ontbijt.Ook is er een sauna(gratis}en zonnebank tegen betaling 4 Euro voor 20 min.
Na het skiën staat er thee en koffie klaar met cake en koekjes,dit is bij prijs inbegrepen.Wij konden deze door het goede weer nuttigen in de gezellige tuin.Skibushalte op 75 meter.
Wij waren voor een week met ontbijt en incl.skipas wilder Kaiser 400 euro kwijt,dus dat is niet teveel(dit was wel een aanbieding}Voor 90 euro kun je half pansion bij boeken en dan in verschillende restaurants in Ellmau een drie gangen menu nuttigen.Voor ons zeker voor herhaling vatbaar

Groeten Monique en Fallon

Familie Maliepaard
7-6-2006 Wij gaan elkaar jaar in maart naar dit heerlijke hotel toe. Het is er egt super. Wij zijn altijd met een grote groep. Maar de service blijft keurig. Volgend jaar zeker weer!!!

mireille cuypers
7-3-2006 De algemene indruk van het hotel is goed. Je kunt inderdaad zo van het hotel de piste op skieën, dit is super.
Wij hadden een junior-suite, deze was netjes, maar best wel klein. Het eten is geweldig, zowel s'morgens als s'avonds. S'middags als je terug komt van het skieën staat er van alles lekkers klaar. Ook het zwembad is goed en proper, evenals de sauna ect. Verder geen klagen, gaan het volgend jaar terug.

Willem en Joke
16-2-2006 Prijs kwaliteit verhouding is redelijk. In de dependance zijn uitstekende kamers. De kamer die wij hadden op de de 3e verdieping in het hotel was dat helaas niet. De badkamer is inderdaad ronduit slecht te noemen. Het onbijt is goed, diner vonden we redelijk. Voor je rust en lekker relaxen in de sauna is hier geen sprake, veel geluidsoverlast vanuit het zwembad. De service die je krijgt is goed maar het kan op een welgemeende vriendelijkere manier m.n. aan de receptie.

alleenreizend (1)