Pension Kaisermann*** in Ellmau Oostenrijk beoordelingen 8.6 | Zoover

Beoordelingen Pension Kaisermann***

9,6
9,5

31 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Pension Kaisermann***

Dorf 23, 6352, Ellmau
Pension Kaisermann scoort een 8,6 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Pension Kaisermann***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Pension Kaisermann*** in Ellmau, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Pension Kaisermann*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Pension Kaisermann*** met andere accommodaties in Ellmau.

5 beoordelingen over Kaisermann***

9,6
9,5
"Gewoon goed."
J & N
16-9-2011 Dit jaar op weg naar Italië, voor één nacht een ruime 2-persoonskamer geboekt, met grote badkamer en lekker ruim balkon. Ontbijt was meer dan voldoende, zéér uitgebreid en lekker!
OK, het is een eindje van de snelweg, maar voor ons meer dan de moeite waard.
Mocht iemand besluiten ons voorbeeld te volgen, dan moet ie ook zeker eens proven van de huisgemaakte taarten.

met partner, Feb. 2011
"Gastvriendelijk, netjes, prima accomodatie"
Manuela
18-2-2011 Wij hebben hier 4 nachten geslapen. Prima pension voor de wintersport. Kamers zijn netjes, personeel erg vriendelijk en ontbijt eenvoudig maar lekker.
Pension ligt in het centrum van Ellmau met alles op loopafstand. Piste is ongeveer 10 minuten lopen. Skibus stopt voor de deur. Diner is niet mogelijk in het pension zelf, maar er zijn meer dan genoeg restaurants in de buurt. Parkeren is geen probleem, kan voor de deur of aan de overkant. Prijs kwaliteitverhouding klopt. Als we weer naar Ellmau gaan boeken we zeker nog een keer dit pension.

met vrienden, Jan. 2011
"Prima pension"
Mirjam
23-1-2011 Het Pension ligt op een gunstige plek, de skibus stopt voor de deur. Je skies kun je mooi opbergen. Het ontbijt is heerlijk, lekker uitgebreid.
Ik vind de bediening niet allemaal even vriendelijk, er zijn er een paar die uitstralen dat ze het niet met plezier doen, dat was jammer.
Verder een heerlijk ligbad op de kamer, heerlijk voor na de skiën!

met partner, Juni 2009
"Bijzonder vriendelijk pension"
J Hunnekens
23-6-2009 Afgelopen vijf dagen verbleven in dit pension. Zeer mooie gerenoveerde kamers met balkon en prachtig uitzicht. Ontbijtbuffet meer dan voldoende en lekker. Midden in het centrum van Ellmau, dus je zit overal bovenop. Ons zie je er zeker terug.
Eeen dikke 10 voor de Fam. Hochfilzer en hun team.

saskia
8-1-2006 Deze week(wk1 2006) was ik in pension Kaisermann samen met een vriendin. We hadden halfpension geboekt. Het eten krijg je in hotel alte post. Wat meestal goed was maar niet altijd. We hadden bijv een mediterrannee buffet. maar toen wij aan de beurt waren om wat lekkers te halen waren sommige lekkernijen al op en kwamen er niet meer bij. Dat was een erg slechte zaak. Ook mevrouw des huizes is niet erg vriendelijk en kan heel goed gemaakt lachen. Maar de serveerster was erg aardig en de receptioniste ook.
De kamers waren erg goed. De skibus stopt voor de deur en dat is echt super. Je skispullen kun je in het hotel kwijt en dat is erg handig. Ik heb er een fijne vakantie gehad (alhoewel ik het uitgaan er een beetje minder vond).