Hotel Hochfilzer**** in Ellmau Oostenrijk beoordelingen 7.7 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 16.827 bezoekers online
Home > Oostenrijk > Tirol > Ellmau > Hotel Hochfilzer****

Beoordelingen Hotel Hochfilzer****

-7  °C

10 februari 2012

Hotel Hochfilzer**** Ellmau

Hotel Hochfilzer scoort een 7,7 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Hochfilzer****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Hochfilzer**** in Ellmau, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 9 vakantiefoto's van Hotel Hochfilzer**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Hotel Hochfilzer**** met andere accommodaties in Ellmau.

13 beoordelingen over Hochfilzer****

met partner, Jan. 2010
Redelijk hotel
Marco
10-2-2010 De kamer die wij kregen was zeer ruim en netjes. Het ontbijt was zeer goed en het avondeten was redelijk tot goed. De bediening was echter matig, de obers waren niet echt spraakzaam en zeiden alleen het hoognodige. De bar in het hotel kun je eigenlijk geen bar noemen, zeer klein en als je na het skieen een drankje wil nuttigen moet dat in een ongezellige ruimte, of uiteraard ergens anders in het dorp. Het zwembad en de jacuzzi buiten zijn dik in orde maar de sauna is zeer klein, 4 tot max. 5 personen kunnen hierin. Toen wij er waren waren er voornamelijk Engelsen en voornamelijk wat oudere mensen, de gem. leeftijd was echt 55+. Dit is uiteraard geen enkel probleem maar wij vinden het wel leuk als er wat meer variatie in leeftijd is. De skibus stopt op ongeveer 100 m. van het hotel en het is ongeveer 3 a 4 min rijden naar de piste.
Overall: een redelijk hotel maar voor een 4 sterren hotel toch we een van de mindere die wij gewend zijn.

met vrienden, Dec. 2009
Heerlijk genieten
Ivo Bolders
8-1-2010 Heerlijk hotel! Erg vriendelijk personeel en goed eten. gevarieerd menu. Het toetjesbuffet was uitmuntend. De ligging is midden in het dorp. De skibus naast het hotel. Het zwembad met binnen en buitenbubbelbad en welness zijn erg netjes. Dit hotel is echt een aanrader. Engelsen waren zeker aanwezig, maar geen last van gehad. Wij waren al erg vroeg aangekomen. 7:15 uur en kregen gratis ontbijt. ook bij vroeg vertrek ontbijtpakketjes meegekregen.

Dit hotel is TOP
Marlies
23-3-2009 Fantastisch hotel.Prima ligging centraal in het dorp.Pistes goed te bereiken met de skibus.Vriendelijk personeel.

met vrienden, Mrt. 2009
Mooi hotel

9-7-2009 Mooi hotel met een mooi zwembad en sauna. Midden in het dorp, maar in Ellmau moet je met de bus naar de skilift. Het eten is goed. De kamers zijn netjes, maar redelijk sober ingericht voor een **** hotel

Familie
Cees
28-5-2008 Sluit mij volledig bij vorige beoordeling aan. Zelf voor een ontbijtpakket bij vroeg vertrek werd gezorgd. Dicht bij piste (100m) en met een beetje puzzelen kun overal in het gebied komen.
Kamers ruim en schoon. Badkamer idem, echter wel oudbollig.
Hotel om terug te komen.

Els Stehouwer
20-3-2008 Een echt familie hotel, waar de gastvrouw, Ingrid Hochfilzer, enorm haar best doet met iedereen contact te onderhouden.
Goed en aardig personeel. Prima kamers en een heerlijk wellness gedeelte.
Het avondeten (heel afwisselend) werd er niet doorheen "gejast", zoals een vorige gast schreef.
Prima ontbijt met veel broodsoorten.
Enig -puntje: het opmaken van de bedden, het klaarleggen van de zwembadhanddoeken en het barpersoneel.

Familie, Feb. 2008
Cees
5-3-2008 Alles prima verzorgt tijdens de "krokus". Ligging midden in centrum en dicht bij de skischolen en liften. Voldoende parkeergelegenheid. Eten was goed en als je dit aangaf lag het tempo zeker niet hoog. De kamers waren van alle gemakken voorzien. Er lagen badjassen en dagelijks handdoeken voor het zwembad klaar. De inrichting van de badkamer is wat gedateerd maar alles was echt schoon en de douche was warm en krachtig. Ook het appartementdeel aan de overkant was prima verzorgt. Het zwembad en de sauna's zijn uitstekend. De gasten kregen als service bij vroeg vertrek een onbijtpakket voor onderweg aangeboden.
Engelsen, met al hun plussen en minnen, kom je er zeker tegen. Wij hebben ons er in het algemeen niet aan gestoord.
Kortom Hotel Hochfilzer is voor ons een prima hotel om zeker nog eens te bezoeken.

Familie, Feb. 2008
J.van Amstel
26-2-2008 Voor de 2e keer in 2 jaar maar ben nu genezen. Vorig jaar vonden wij het eten heel slecht. Dat was dit jaar beter. Maar zoveel Engelsen en dat is de nieuwe markt voor t hotel volgens VVV.
En die zijn erg luidruchtig en hun kindjes rennen gewoon tot 22.00uur over de gangen te spoken terwijl pa en moe zich vol laten lopen. Onze dochter gaat gewoon om 19.30 naar bed maar vind geen rust. Zelf om 06.00uur wakker omdat dezelfde kindjes ook weer de gang opgestuurd worden zodat de ouders lekker nog even kunnen omdraaien. Verder is de swervice prima super beleefd. Maar verwacht voor dit megabedrag per nacht ook eens een keer een binnenkomertje na het skien. Bij het buurhotel Alte post wat de helft kost maar een jongeren hotel moet zijn. Staat elke dag iets voor je klaar tussen 16.00 en 18.00uur.
Dit hoeft niet maar gebeurd wel en gratis. De ene keer een soepje, een taartje met warme chocomelk, gluwein etc. Dit is leuk geregeld Kan Hochfilzer wat van leren voor €105,= per nacht

M. Kuil
24-1-2008 Ligging t.o.v. kinderpiste is goed. Naar hartkaiserbahn moet je echt de bus nemen. Deze gaat heel onregelmatig en je moet steeds lang wachten. Eten is goed maar ze "jassen" een zes-gangendiner er in een uur doorheen. Ongezellige lounge waar ook gasten van buitenaf kunnen eten. Leuk avondprogramma. Kamers zijn goed maar met oranje/bruine tegeltjes sinds retrotijd niet meer gemoderniseerd. Prijs/kwaliteit onvoldoende.

Familie, Juli 2007
Jan
1-8-2007 Mooi hotel, prima ligging midden in het centrum. Mooie kamers en heerlijk zwembad. Alleen het eten was superslecht (vlees van de grill aangebrandt). Het tempo in de eetzaal lag zo hoog dat je binnen het uur een 5 gangendiner naar binnen moest werken. Omdat de porties zo klein waren lukte dat ook makkelijk, maar gezellig tafelen was er niet bij. Het was een ongeorganiseerde bende in de eetzaal. Aan onze gereserveerde tafel zaten elke ochtend andere gasten en kregen wij weer een andere plek toegewezen. We hebben alle hoeken van de eetzaal gezien, het a la carte restaurent en zelfs buiten gegeten. Uiteindelijk hebben we zelf maar een leuke tafel uitgekozen en lieten ons niet meer wegsturen. We waren niet de enige die dit overkwam. Het was voor ons de eerste en tevens de laatste keer in dit hotel.