19-4-2007
Wij zijn hier in februari 2007 geweest.
Perfect!
Mooi appartement, goed restaurant en goede service!
Nadeel is dat je met de auto of bus naar de piste moet.
Afstand naar Ellmau en Scheffau is gelijk.
25-2-2007
Zeer mooi appartementen complex.
Ruime kamers, zeer goed restaurant bij de appartementen.
Het complex ligt heel hoog, met sneeuw op de wegen zonder sneeuwkettingen niet bereikbaar.
Goede service.
Afstand naar Scheffau en Ellmau is ongeveer gelijk.
Beide hebben een leuke skischool voor de kids.
Ondanks weinig sneeuw toch goed kunnen skieen in Scheffau.
Beslist de moeite waard om naar toe te gaan!
9-11-2006
Wij zijn met zijn vieren een week geweest in januari en het was prachtig zoveel sneeuw er lag. De accommodatie was ruim, netjes, gezellig en mooi. Je moet wel met de auto naar de piste in Scheffau maar daar ben je in 10 minuten. Het skigebied is groot en erg mooi. We gaan er zeker nog een keer naar terug.
11-8-2006
Hotel bestaat uit twee gebouwtjes. Wij zaten in het onlangs vernieuwde deel. Ik kan het in één woord samenvatten: PERFECT. Ik denk dat wij in het mooiste appartement zaten. En alles nagelnieuw. Je hebt de keuze of je zelf wilt kokkerellen of beneden in de eetzaal wilt eten (Wij kozen voor het eerste). De auto kun je zo de (warme) parkeergarage inrijden alwaar zich ook de ski-opslag bevindt. Je moet wel met de auto naar Elmau (sneeuwkettingen absoluut nodig)want de afstand naar het dorp elmau en zijn pistes kun je niet skieend/lopend afleggen. Eén groot nadeel wil toch niet onvermeldt laten: het gebied is NIET SNEEUWZEKER omdat het niet zo hoog ligt (gemiddeld 1200-1500 mtr). Wij konden van de 7 dagen maar 2 dagen skieen (eind febr/begin maart) verder was het dikke dooi/regen/papsneeuw. Resumé: als de sneeuwcondities goed zijn is het prima vertoeven in Haflingertranke Grubhof.