25-1-2009
app Fuchs was echt super.Alles was aanwezig en lekker ruim met 8 personen 3x per week schone handdoeken heerlijk balkon rondom het app.Het enige minpunt was dat er maar 1 toilet en 1 badkamer is dus dat was elke dag dringen met 8 mensen.En er zaten 6 stopcontacten in de badkamer maar die deden het geen van allen, dus haren fohnen deden we maar op het toilet.
26-7-2008
Wij zaten in het 5-9persoons app.
Het app. is zeer ruim en we zaten er met 2 familie's in!Dat was voor de prijs 130,- euro,wel gunstig!!Van binnen is alles prima voor elkaar.Alleen de bedden op de 4 bettzimmer(aan de Straatkant)zijn slecht,je ligt hier op de spiralen!Heb dit ook aangegeven,hopelijk gaat ze die vervangen!Ook het Balkon heeft een opknapbeurt nodig!!!Wij hebben van te voren gevraagd of er over de prijs ook nog wat heen komt(ivm met de kosten voor het water in de hieronder beschreven beoordelingen)ze zei alleen de kurtax is 2,- euro pp vanaf 16 jaar en de eindreiniging en dit klopte ook!Heerlijk is het bubbelbad!!!!Kortom op wat kleine puntjes na hebben we 2 weken in een fijn app. gewoond!!Geen last van restaurant Herman en ik denk wel dat we blij moeten zijn dat het Kebab restaurantje 2 weken dicht was!!
3-3-2008
we zijn net terug uit Ellmau.
3 jaar geleden ook al geweest en er is in 3 jaar werkelijk niets gedaan aan de inrichting.
Prijs voor de voorjaarsweek is extreem hoog, maar ze raken het toch wel kwijt.
Naar de Piste is ca. 200 meter lopen, dus dat valt voor de vitale mensen best wel mee.
27-1-2008
Leuk appartementje dichtbij centrum, skibus en piste. Bij de eindafrekening bleken we wel voor € 47,-- aan water te hebben verbruikt!!! Ook voor handdoeken moet apart betaald worden.Daarna nog toeristenbelasting en eindreiniging!! Zo lijkt het appartement wel goedkoper dan het uiteindelijk is.
18-2-2007
Schoon appartement, in het centrum. Goede verbinding naar de piste (als er sneeuw ligt). Anders om de hoek een bushalte. Een keer schone handdoeken gekregen en al het afval moet gescheiden worden. Verder een prima appartement