4-6-2011
Wij komen bij Gasthof Bavaria al vele jaren met een grote groep voetbalvrienden uit Amsterdam !!! Marlies en haar team verheugen zich ook elk jaar op onze komst en wij tellen ook de weken af naar de wintersport in 2012 !
Gezien de ligging op de berg heeft dit gasthof wel beperkingen voor beginnende wintersporters, maar met een gezellige groep is een apres ski in het dorp niet nodig...
Voor een groep die niet al teveel luxe wil en een betaalbare prijs is Gasthof Bavaria de perfekte plaats !!!
29-1-2008
Wij zijn vorig jaar hier geweest we hebben het super gehad super aardige mensen we gaan 15 maart weer heb er nu al zin in.
5-2-2008
Zoals mijn voorgangers al zeiden. Een gemoedelijk hotel. Netjes schoon, met vriendelijke mensen. Eén ding moet je rekening meehouden, je zit op een berg, wat inhoud dat je als je aankomt voor het laatste stuk de sneeuwkettingen moet om leggen. Wij waren er op 26 01 2008 en moesten voor de laatste 100 meter de kettingen omleggen. In de ochtend moet je naar beneden skien, wat ik zelf heerlijk vond een mooie geprepareerde piste waar nog niemand was geweest. Het nadeel hiervan is dat je s'middags niet naar onderen kan om deel te nemen aan de apresski want je moet ook weer naar boven. Als je na het avondeten nog even wilt lopen dan ben je bij dit hotel aan het verkeerde adres want dat is slecht mogelijk.
Samenvattend prettig hotelletje, waar voor zijn geld. Gelijk aan de piste, maar je zit op een berg met hierdoor zijn beperkingen.