11-3-2012
Hotel Stern ligt heel centraal in Ehrwald met alle (ski) bussen naar verschillende liften in de buurt voor de deur. 's Avonds is het heel rustig.
Voor je 's morgens de deur uitgaat richting de sneeuw heb je een heerlijk ontbijt gekregen en in de avond is het genieten van een steeds wisselend menu. Het personeel is vriendelijk, de kamers zijn goed en schoon. Wat wil je nog meer?
18-1-2012
T.o.v. twee jaar geleden toen we ook in dit hotel logeerden is er weinig veranderd. We hadden nu jammer genoeg een kleine kamer (308) met een gedeeltelijk schuin plafond (dak).
Er heerst een gemoedelijke sfeer en het eten is er prima. De skibus stopt voor de deur (ook die naar Lermoos) en voor de niet-skiers is deze ook gratis op vertoon van de z.g. Gästekarte die je van het hotel krijgt.
16-1-2012
Hotel Stern bezoeken wij al een paar jaren. Het hotel ligt midden in ehrwald. Van alle hotels die wij in het verleden hebben gehad, en dat zijn er vele, is dit de top. Vriendelijk, gastvrij, mooie kamers, prima ontbijtbuffet en ook heerlijke gerechten bij het diner. Speciale wensen werden vervuld. Elke dfag schone handdoeken en bedden leuk opgemaakt. Er is, in tegenstelling tot een eerdere beoordeler, wel een bar. Kortom: een aanrader.