Hotel Stern*** in Ehrwald Oostenrijk beoordelingen 8.7 | Zoover

Beoordelingen Hotel Stern***

31 mei 2012

Foto genomen vanaf de bushalte

Beoordelingen Hotel Stern***

Innsbrucker Straße 8, A 6632, Ehrwald
Hotel Stern scoort een 8,7 uit 10, op basis van 64 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Stern***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Stern*** in Ehrwald, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 31 vakantiefoto's van Hotel Stern*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Hotel Stern*** met andere accommodaties in Ehrwald.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

61 beoordelingen over Stern***

met partner, Feb. 2012
"Bij hotel kom je thuis na een dag wintersport!"
ivanderheide
11-3-2012 Hotel Stern ligt heel centraal in Ehrwald met alle (ski) bussen naar verschillende liften in de buurt voor de deur. 's Avonds is het heel rustig.
Voor je 's morgens de deur uitgaat richting de sneeuw heb je een heerlijk ontbijt gekregen en in de avond is het genieten van een steeds wisselend menu. Het personeel is vriendelijk, de kamers zijn goed en schoon. Wat wil je nog meer?

met partner, Jan. 2012
"Goed familiehotel."
B.
18-1-2012 T.o.v. twee jaar geleden toen we ook in dit hotel logeerden is er weinig veranderd. We hadden nu jammer genoeg een kleine kamer (308) met een gedeeltelijk schuin plafond (dak).
Er heerst een gemoedelijke sfeer en het eten is er prima. De skibus stopt voor de deur (ook die naar Lermoos) en voor de niet-skiers is deze ook gratis op vertoon van de z.g. Gästekarte die je van het hotel krijgt.

met partner, Jan. 2012
"Fantastisch hotel"
Frans
16-1-2012 Hotel Stern bezoeken wij al een paar jaren. Het hotel ligt midden in ehrwald. Van alle hotels die wij in het verleden hebben gehad, en dat zijn er vele, is dit de top. Vriendelijk, gastvrij, mooie kamers, prima ontbijtbuffet en ook heerlijke gerechten bij het diner. Speciale wensen werden vervuld. Elke dfag schone handdoeken en bedden leuk opgemaakt. Er is, in tegenstelling tot een eerdere beoordeler, wel een bar. Kortom: een aanrader.

met oudere kinderen, Sept. 2011
"Gemoedelijk hotel, lekker eten, centraal gelegen"
Familie Thiels-Verb...
11-9-2011 Reeds vele jaren komen we in Lermoos of Ehrwald. Sinds enkele jaren zijn we "vaste klant" in Hotel Stern. Dit hotel is "geen fabriek" zoals Hotel Edelweiss (4 ster) in Lermoos. Een mooi hotel (3 ster), zeer verzorgd. Het personeel is begaan met hun "klant". Zowel het uitgebreidde ontbijt als het avondeten zijn sterke troeven . Voor ons : een aanrader ! PS : zij hebben hier zelfs een Belgisch biertje : duvel !

"Als je heimwee hebt naar nederlanders"
Gert
27-9-2011 Hotel vol met nederlanders....
Ontvangst was ongeinteresseerd en onpersoonlijk.
Kamers zijn ruim, douche en WC redelijk groot en schoon. Balkon is mooi.
Eten was ook prima verzorgd, en het ontbijt ook.

"Mooi hotel verkeerde ligging"
Erik
18-7-2011 We verbleven tijdens onze wandelvakantie 1 dag in dit hotel. Ontvangst was niet echt vriendelijk.
Eten was goed. Verkeer raasde onder onze kamer.
Het grootste minpunt: GEEN BAR!!! Overdag niet en 's avonds ook niet. Gemiste kans.

met een groep, 2011
"Mooi en gezellig hotel op centrale locatie"
Skifreak
11-7-2011 Hotel Stern is een hotel met mooie kamers, ruim, schoon, praktisch. Het eten is altijd heerlijk, net als het ontbijtbuffet. Het hotel ligt aan het Kirchplatz, tegenover het busstation, waar elk kwartier wel een bus naar de pistes vertrekt (10 minuutjes rijden).

"Geweldig hotel"
Ton en Marian
3-7-2011 Goed en schoon hotel, kan vanuit het hotel mooie wandelingen maken en uitstapjes bijv. Inssbruck. Eten was geweldig. Mooie kamer alleen geen bereikt met internet vanaf de kamer. Kan kaart kopen bij receptie en moet dan in restaurant gaan zitten. Heb je een kamer aan de voor- of zijkant dan nu wel veel last van verkeer ivm werkzaamheden tussen Lermoos en Ehrwald wat wel heel erg jammer is. Verblijf je langer dan 7 nachten een Z-karte aanschaffen zodat je van vele liften, boot, zwembad etc gebruik kan maken tegen een redelijke prijs. Zeer vriendelijke bediening. Wel warm in het restaurant.

met partner, Mei 2011
"Goed hotel met verzorgde kamers"
m.wijers
6-6-2011 Als overnachtingshotel gebruikt voor doorreis naar Italie. Mooie grote kamer met goede bedden. Schoon en goed ingericht. 's Avonds daar ook gegeten. Goede kwaliteit/ prijs verhouding. Geen minpuntjes? Jawel: toch wel last gehad van het verkeer. Raam en deur dicht houden was geen optie, want het was erg warm op de kamer. Ook in het restaurant was het puffen geblazen. Hier hadden duidelijk meer mensen last van.

met jonge kinderen, Mrt. 2011
"Fantastisch en super lekker eten"
Hans Keersmaekers
15-3-2011 We zijn van 5/3/2011 tot en met 12/3/2011 voor het eerst in Hotel Stern geweest.
We vonden het fantastisch. Mijn 2 zoons van 9 en 11 vonden het ontbijt en het diner super en de Sternenzimmer (familiekamer) was goed.
Tegenover het hotel ligt een skiverhuur locatie en precies tegenover het hotel ook de gratis bus.
Voor ons is het zeker een aanrader om nog eens terug te gaan.

1 2 3 4 5 6 7 volgende