Hotel Sporthotel Feneberg*** in Ehrwald Oostenrijk beoordelingen 7.9 | Zoover

Hotel Sporthotel Feneberg*** Ehrwald

Beoordelingen Hotel Sporthotel Feneberg***

Alpenstr.4, 6632, Ehrwald
Hotel Sporthotel Feneberg scoort een 7,9 uit 10, op basis van 29 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Sporthotel Feneberg***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Sporthotel Feneberg*** in Ehrwald, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Hotel Sporthotel Feneberg*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Hotel Sporthotel Feneberg*** met andere accommodaties in Ehrwald.

26 beoordelingen over Sporthotel Feneberg***

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Prima hotel"
Tom
12-4-2012 voor de derde keer in dit hotel.
prima hotel

met oudere kinderen, Feb. 2012
"Redelijk hotel"
jannie
10-3-2012 wel een goed hotel maar de medewerkers zijn niet vriendelijk in het bar gedeelte wordt gerookt diner goed keuze uit 7 gerechten maar niet veel warme groente. ontbijt een beetje saai. kamer netjes en schoon ik miste wel een kluisje. in algemene ruimte gratis wifi. rond lunch is er niemand in het gotel te vinden dus geen eet mogelijkheden.

"Fantastische plek in de bergen"
Fam. Van de Vel
29-7-2011 Dit is echt een superhotel, proper, goed eten, vriendelijk. Met de zugspitze karte hebben we alle liften in de buurt kunnen doen+ boot+rodelbaan, het was superleuk voor ons en onze kinderen. Ook van het bubbelbad en de sauna hebben we elke avond in het hotel genoten.

"Goed hotel prachtig uitzicht!"
hermanensiny
21-7-2011 Een schoon hotel met goede kamer en fijn balkon!Eèn min punt ,balkon aan zuidzijde prachtig uitzicht ,alleen veel herrie door verkeer.
Er is een fantastische kok,elke dag een keuze uit 7 hoofdgerechten waarvan in 17 dagen èèn gerecht twee keer langs is gekomen.Grote klasse.
Gezelligheid houd niet over,dat zou wel beter kunnen.Bar met barman Hans heeft wel iets gezelligs.De prijs is van alles is goed.Wij hebben er een fijne vakantie gehad!!

met partner, Jan. 2011
"Gemoedelijk hotel"
Jenny en Riny
7-2-2011 Leuk hotel, eten was heel erg goed, veel keuzemogelijkheden. Heel leuk skigebied, weinig apres-ski mogelijkheden maar de bar was erg gezellig met een erg leuke barman/entertainer Hans! Wij komen hier zeker nog eens terug

met vrienden, Jan. 2011
"Hotel zonder persoonlijkheid"
pascal
15-1-2011 hotel is prachtig gelegen maar het personeel is niet echt klantvriendelijk
als je wat laat ontbijt ,mag je blij zijn als er nog broodjes zijn
nooit gezien in Oostenrijk na 20 jaar ervaring in dit mooie land

met oudere kinderen, Dec. 2009
"Goed, ouderwetse kamer"
Dirk Volckaerts
26-12-2009 Het eten is er zeer goed, je hebt keuze uit zeven hoofdgerechten. De kerstversiering daarentegen was vrij pover. Het interieur van de kamer was ouderwets, wel netjes. De douchekop diende je vast te houden bij gebrek aan een houder. De ontvangst beperkt zich tot het hoogst noodzakelijke, nl het afgeven van de sleutel. Over het algemeen toch aan te raden, prijs - kwaliteit. Wel in overweging nemen dat je terechtkomt tussen een aantal luidruchtige Nederlanse families.

met partner, Juli 2009
"Fantastiche plek om te ontspannen"
Jimmy & Liesbeth
1-8-2009 Na een stevige wandeling , kan je er goed ontspannen in de whirpool.
En als je gaat eten , je hoeft nie te lang te wachten . Ze serveren alles op tijd.
En in de bar heerst er ook een ontspannende sfeer.En veel ambiance.

met oudere kinderen
"Erg goed hotel!"
Niels
17-5-2009 goede prijs kwaliteits verhouding!
We zijn hier met het hele gezin afgelopen zomer geweest, en we hebben erg naar onze zin gehad, de enige spelbreker was het weer, je bent hier in de zomer toch niet gegarandeerd van temperaturen boven de 25 graden.
Al was het weer niet geweldig, toch prachtig kunnen wandelen, en een aanrader is het Z-ticket alle bergbanen kun hiermee benutten. Een echt hoogstandje in dit hotel vonden wij het eten, maarliefst keuze's uit 7 hoofdgerechten! Voor de rest een super gezellig hotel!

met jonge kinderen
"Perfect voor gezinnen met jonge kinderen"
Sandra en familie
26-4-2009 In maart 2009 op vakantie geweest in dit hotel, alles prima in orde, konden ´s ochtends vroeg al in onze kamer terecht (dag van aankomst), genoeg keuze (7 hoofdgerechten) en het ontbijt top! Iets buiten het centrum maar goed te bereiken te voet.`1 minpuntje, omdat erg elke dag sneeuw viel, elke ochtend om 6.30 a 7.00 herrie van de sneeuwschuiver, maar daar kan het hotel weinig aan doen. Perfect voor gezinnen met kleine kinderen!