Appartement Sonnenhang in Ehrwald Oostenrijk beoordelingen 8.1 | Zoover

Appartement Sonnenhang Ehrwald

Beoordelingen Appartement Sonnenhang

Höltzli 35, 6632, Ehrwald
Appartement Sonnenhang scoort een 8,1 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Sonnenhang? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Sonnenhang in Ehrwald, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Appartement Sonnenhang vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Appartement Sonnenhang met andere accommodaties in Ehrwald.

12 beoordelingen over Sonnenhang

met vrienden, Feb. 2012
"Super"
Esther
18-2-2012 Zojuist terug gekomen van een weekje Ehrwald, en 7 nachten in Sonnenhang. Ons appartement was prima, niet teveel, niet te weinig. Kleine keuken, met een koelkast en een 2 pits elektrisch kooktoestel, waterkoker en koffiezetapparaat (filter). Halverwege de week kregen we schone handdoeken. De bedden waren wat hard en het kussen was flut, dus ik raad aan je eigen hoofdkussen(s) mee te nemen. Verder erg schoon en goed. Restaurant prima. Inderdaad kleine kaart, maar wel allemaal erg lekker en snel klaar! Het gebouw ligt aan de sleeplift naar de Wettersteinbahnen en aan de oerenpiste van de skischool. Wij hadden les op de Ehrwalder alm, waarvoor we 10 minuten met de auto moesten rijden. Geen probleem. Mooi skigebied, vriendelijke mensen (behalve de gasten aan de skiliften) dus wij komen zeker nog een keer terug!

met jonge kinderen, Dec. 2011
"Top locatie"
Femke
7-1-2012 De ligging van het app. is super. Tussen twee (sleep)liften. Ons appartement was ruim (nummer 5) en keek uit op de 2e sleeplift. Dit appartement heeft een ruime woonkamer en keuken met vaatwasser. Onze vrienden zaten in app nr 6 en deze was een stuk kleiner (ook geen vaatwasser). Geef als voorkeur appartement met dalzicht op (uitzicht op skischool en dit is de zonzijde).
Bij aankomst liggen er per persoon 4 handdoeken en op woensdag is de wissel van de handdoeken.
Overdag hoor je de sleeplift wel maar dit is niet storend. Het gebouw is verder niet gehorig. Het is app ligt hoog in het dorp maar is lopend te doen.
Het restaurant onder het app. was tot 21.30 uur open (kerstvakantie). De kaart is niet uitgebreid maar wat ze aanbieden is goed en niet duur (bijv. een pizza voor €7).
De eigenaren zijn erg vriendelijk. Bij vertrek starte de auto niet en zij hebben de garage geregeld. Top !
Onze kinderen konden vanaf het appartement skiend naar de skischool (tiroler skischule).

met jonge kinderen, Feb. 2011
"Perfecte ligging, direct naast de sleeplift"
Aty
7-3-2011 Wij hadden een 3-kamer appartement. Erg ruim, veel handdoeken, ruime badkamer en een ruim balkon. De kinderen konden zelf naar de skiklas skien. Het restaurant onder de appartementen is voor de lunch prima. Wij gingen naar met een grote groep eten op vrijdagavond maar omdat de keuken om 19.00 uur dicht ging konden we geen dessert bestellen. Dat vonden we wel jammer aangezien we hadden gereserveerd hadden om 18.00 uur. Had dan even doorgegeven dat we geen toetjes meer konden bestellen.

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Sonnenhang bij:

met jonge kinderen, Mrt. 2010
"Goede plek en prima appartement"
Leonie
25-4-2010 De ligging v.h. appartement is perfect. Vriendelijke ontvangst en prima verzorging. Wij hadden een appartement voor 5 personen, wat qua ruimte prima is. Magnetron, waterkoker, koffiezetapp., koelkast met hele kleine vriezer en op zich genoeg keukengerei. Koken op 2 pitjes is wat ingewikkeld, maar ih dorp zijn er prima restaurants te vinden. Het app. is van van binnen standaard/normaal, maar voor een week zeker geen klagen.
Het restaurant onder het app. was gedurende onze verblijfperiode na het sluiten van de piste ook dicht. Ook is de eettafel voor 4 volw en 1 kind te klein.
Ski-les, pistes en hoeveelheid afdaling zijn goed!
Fijne week gehad en zeker de moeite waard om terug te keren.

Familie, Mrt. 2008
De Lange
13-3-2008 Goed verzorgd appartement, geen luxe maar wel een volledige inrichting. Wij hadden een drie kamer app. met oven, magnetron, koffiezetapp, waterkoker. App ligt gelijk aan de sleepliften, als er sneeuw ligt, is dit ideaal. Vriendelijke gastvrouw en baddoeken worden verschoond indien je de vuile handdoeken voor de deur llegt, dus hoef je in principe niet mee te nemen. Groot balkon met mooi uitzicht. Net na het drukke seizoen heb je niet zoveel aan het restaurant, deze gaat vroegtijdig dicht. Goed appartement met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

met vrienden, Mrt. 2008
Huisman
9-3-2008 Wij hadden een 4 persoonsappartement in Sonnenhang. Bij aankomst werden we zeer vriendelijk ontvangen door de gastvrouw. Het appartement was ruim en netjes. De bedden sliepen goed, het zitgedeelte was ook ruim. Een klein minpuntje was wellicht de kleine eettafel (voor 4 pers.) en het enigzins beperkte kookgerei (bijv. wel een oven, geen ovenschaal). Desaltniettemin is het appartement een aanrader. De locatie is prachtig en de afstand tot het dorp is klein.

Ook in Ehrwald zijn er diverse eetgelegenheden die de vakantie aangenaam maken. Het ski gebied op de Ehrwalder Alm was heel goed voor beginners, maar ook voor gevorderden. Apres ski is mogelijk, maar beperkt.

Theo van Greuningen
16-2-2008 Appartement is te veel gezegd. Eigenlijk is het een studio (1 kamer)

Geschikt voor 2 personen. Een derde zou op de bank moeten liggen. Dat is niet aan te raden. Veel kastruimte, badkamer met bad en leuk gelegen aan de (beginners) piste.

Sleeplift is gelijk achter Sonnenhang. Zit aan het gebouw vast. Geeft echter weinig geluidsoverlast.

Sonnenhang heeft een gezellig café, onder de (6?)appartementen. Geeft geen lawaai.

Gondel op 5/10 minuten met de auto. Dorpje is 10/15 minuten lopen.

Eenvoudig maar netjes ingericht. Koken wordt een hele kunst op twee elektrische pitjes!

lahimi
11-1-2007 Erg goede ervaringen met app. Sonnenhang. Ideaal aan de piste en de Sonnenhang lift die aansluit op de Wettersteinbahn. Om naar dorp te gaan moet je wel de auto nemen anders is het hele klim. Let op sneeuwkettingen!! wij zijn 50mtr naar beneden gegleden met alle gevolgen van dien. Appartement is goed ingericht. Geen waterkoker/ketel aanwezig voor theezetten, wel koffiezetapp. Geen magnetron/vaatwasser. Ruime inventaris.
Fijne badkamer, ruime slaapkamers met goede bedden, naar verhouding kleine woonkamer met (te) kleine eettafel voor 5 personen (althans ons app.). Naar Ehrwalder Alm skigebied ga je ook met de auto; Skigebied Lermoos 10min. met de auto. Bushalte is in het dorp beneden. Skischool ski je heen vanaf appartement. Voor herhaling vatbaar!!

Familie, Jan. 2007
Erwin Kruizinga
11-3-2007 Heel goed appartement, bovenaan de piste,
ideaal voor gezinnen met kinderen. Pisterestarurant gevestigd onder in apprtement.
Apres Ski ba zou ik het niet durven noemen, lekker rustig. Vroeg gesloten dus geen geluidsovelast

angela Vermeulen
20-2-2006 Wij zijn hier vorige winter geweest en hebben echt een geweldige vakantie gehad!! Super gelegen aan de piste met de lift naast het complex en voor de kinderen meteen vanuit de kamer op de slee naar beneden!! Zeer goed eten in de apreski bar die eronder zit en die gaat redelijk vroeg dicht dus later in de avond heb je daar zeker geen last van. Het dorp ligt op een goede loopafstand en daar is voldoende te doen voor jong en oud, wij gaan zeker volgend jaar weer terug!