Hotel Romantik Hotel Spielmann**** in Ehrwald Oostenrijk beoordelingen 8.8 | Zoover

Beoordelingen Hotel Romantik Hotel Spielmann****

Hotel Spielmann in de zomer

Beoordelingen Hotel Romantik Hotel Spielmann****

Wettersteinstrasse 24, 6632, Ehrwald
Hotel Romantik Hotel Spielmann scoort een 8,8 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Romantik Hotel Spielmann****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Romantik Hotel Spielmann**** in Ehrwald, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Hotel Romantik Hotel Spielmann**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Hotel Romantik Hotel Spielmann**** met andere accommodaties in Ehrwald.

11 beoordelingen over Romantik Hotel Spielmann****

met partner, Jan. 2012
"Super"
Nicolle
16-1-2012 Een hotel met een romantische uitstraling en geweldige ligging. Fam. Spielmann en personeel waren zeer klantvriendelijk en gastvrij. Het eten was erg goed. Ruime kamers.
We hebben er een heerlijke vakantie gehad.

met jonge kinderen, 2011
"Jaar na jaar heerlijk!"
Rebecca
30-3-2011 Zijn hier nu aantal jaar geweest voor de wintersport. Heerlijk hotel, aan de piste. Dit jaar (maart) was het voor het eerst niet mogelijk om van het hotel naar de lift te skieën, andere jaren altijd wel.
Receptioniste/secretaresse Chantal, 31-3-2011
Eigenaar zegt:  Hallo Rebecca, bedankt voor de positieve beoordeling. Ja helaas kunnen wij idd er niet voor zorgen dat er genoeg sneeuw ligt in een sneeuwmagere winter. Wij hopen dat wij jullie ook volgend jaar weer bij ons mogen begroeten !

met jonge kinderen, Feb. 2011
"Een heerlijke vakantie"
chantal
25-2-2011 het is een schitterend hotel in een prachtige omgeving.
De service in het hotel is goed, vooral aan de receptie Nederlands sprekend geholpen te worden....voelt aan als thuis.
Receptioniste/secretaresse Chantal, 2-3-2011
Eigenaar zegt:  bedankt voor deze fijne en positieve beoordeling. Hopelijk tot volgend jaar !

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Romantik Hotel Spielmann***...

met jonge kinderen, Feb. 2011
"Een echt Oostenrijks hotel op superlocatie"
Marco Lambers
8-3-2011 Ik kan me voorstellen dat mensen hier al jaren komen. Mooie inrichting, goede service, aardige mensen en natuurlijk is de ligging , direct aan de piste, ook erg mooi.
Wij hebben ons hier prima vermaakt van 18 februari t/m 26 februari met onze 3 kinderen (4,5 en 7). Mooi appartement met groot balkon (8 bij 6). Enige tegenvaller was het eten, zeker voor de kinderen zeer matig en zeker geen 4 sterren waard. Iedere dag konden ze kiezen uit patat,patat en nog eens patat met of een worst, schnitzel of kip nuggets. Iets van groenten stond niet op het menu. Vandaar mijn score van 6 voor het eten. Verbeterpuntje?
Voor de rest een super week gehad.
Receptioniste/secretaresse Chantal, 10-3-2011
Eigenaar zegt:  Lieve familie Lambers, allereerst bedankt voor uw reactie. Wij zijn blij dat u een prettig verblijf bij ons hebt gehad. Uw commentaar wat het kindereten betreft nemen wij zeer ter harte. Vandaag hebben wij dit reeds intern besproken en zullen dit zeker gaan veranderen. Volgende keer echter gewoon melden tijdens uw verblijf, dan kunnen wij direct actie ondernemen !

met jonge kinderen, Feb. 2010
"Heerlijk gezinshotel"
Wim de Ridder
13-3-2010 Dit jaar voor de 3e keer daar geweest, er zijn gezinnen die er al 20x zijn geweest, dat zegt toch wel wat over de gastvrijheid en de kwaliteit van het hotel, bijna alles wat je wenst is mogelijk.
Receptioniste/secretaresse Familie Spielmann, 25-2-2011
Eigenaar zegt:  Inderdaad hebben wij een zeer hoog percentage aan stamgasten. Wij hopen dat u ook weer genoten heeft bij ons en wij u ook vaker bij ons in het hotel mogen begroeten.

met jonge kinderen, Feb. 2010
"Direct aan de piste!"
cpp
10-2-2011 Qua locatie is de ligging perfect! Nu maar hopen op sneeuw, want aan het hotel ligt het niet!
Receptioniste/secretaresse Familie Spielmann, 25-2-2011
Eigenaar zegt:  Hartelijk bedankt voor deze positieve beoordeling. Hopelijk heeft u genoeg sneeuw gehad !

met oudere kinderen, Dec. 2009
"Super vakantie"
Tomberge
25-8-2010 Wij zijn met z'n vijven in december 2009 naar dit hotel geweest. Het is ons super bevallen. Alles was prima in orde.
Receptioniste/secretaresse Familie Spielmann, 25-2-2011
Eigenaar zegt:  Dank u voor uw positieve beoordeling. Wij hopen u nog een keer in ons hotel te mogen begroeten.

met partner, Mrt. 2009
"Oostenrijkse Gastvrijheid"
TvA
15-3-2009 Super week gehad.
Alleen jammer van de grote hoeveelheid sneeuw. Maar goed...... Wintersport.
Hotel is prima, volledig volgens verwachting. Immers Oosternrijk.
Prima keuken, iedere dag één of meerdere basismenus met daarnaast een vaste kaart keuze.
Hotel ligt direct aan de piste. Hiervanuit diverse (uitwijk) mogelijkheden.

Wij gaan terug.
Receptioniste/secretaresse Familie Spielmann, 25-2-2011
Eigenaar zegt:  dank u voor uw positief bericht. Fijn dat het u goed heeft bevallen bij ons. Wij bieden inderdaad bij ons halfpension arrangement 3 verschillende hoofdmenus en daarnaast nog verschillende soepen, hoofdgerechten en desserts, zo is er voor iedereen keuze genoeg.

XXXXXX
17-2-2008 Prima hotel, aardige mensen, lekker eten, goed verzorgd, mooie kamers. Terras in de zon met uitzicht op piste. Ook voor kids speeltuintje en binnen een mooie speelkamer.
Aan de piste en verder dicht in de buurt van nabij gelegen plaatsen (5-20 min) Lermoos, Biberwier, Berwang waar het ook prima skieen is!

Familie, Juli 2007
h kuipers
4-8-2007 Verblijf met gemengde gevoelens.
Ligging van het hotel t.o.v bergen is fantastisch. Kamers aan achterzijde hebben geweldig uitzicht op bergen, stuk minder als je op de parkeerplaats uitkijkt (waar we eerst geplaatst werden, maar vervolgens op eigen verzoek naar een andere kamer).
Vriendelijkheid van het personeel was zeer wisselend: van uiterst vriendelijk tot zeer onbeleefd (bijv. ongeduldig worden, zuchten, ogen wegdraaien, of weglopen als een kind niet binnen twee tellen kan beslissen wat het wil drinken).
Bij het eten viel op dat de alternatieven (als je niet voor het menu koos) geen 4 sterren uitstraling hadden. Service bij ontbijt en avondeten meer gericht op netjes ordenen van tafels en buffetfood en het organiseren van de bestellingen dan op het contact met de gasten.
Kamers goed verzorgd, goed schoongehouden. Voor kinderen prettige omgeving door veel (groene) ruimte om het hotel heen, zwembad, gratis gebruik van fietsen, tafeltennis etc, en binnen een leuke speelruimte