15-3-2009
Super week gehad.
Alleen jammer van de grote hoeveelheid sneeuw. Maar goed...... Wintersport.
Hotel is prima, volledig volgens verwachting. Immers Oosternrijk.
Prima keuken, iedere dag één of meerdere basismenus met daarnaast een vaste kaart keuze.
Hotel ligt direct aan de piste. Hiervanuit diverse (uitwijk) mogelijkheden.
Wij gaan terug.
Eigenaar zegt:
dank u voor uw positief bericht. Fijn dat het u goed heeft bevallen bij ons. Wij bieden inderdaad bij ons halfpension arrangement 3 verschillende hoofdmenus en daarnaast nog verschillende soepen, hoofdgerechten en desserts, zo is er voor iedereen keuze genoeg.
17-2-2008
Prima hotel, aardige mensen, lekker eten, goed verzorgd, mooie kamers. Terras in de zon met uitzicht op piste. Ook voor kids speeltuintje en binnen een mooie speelkamer.
Aan de piste en verder dicht in de buurt van nabij gelegen plaatsen (5-20 min) Lermoos, Biberwier, Berwang waar het ook prima skieen is!
4-8-2007
Verblijf met gemengde gevoelens.
Ligging van het hotel t.o.v bergen is fantastisch. Kamers aan achterzijde hebben geweldig uitzicht op bergen, stuk minder als je op de parkeerplaats uitkijkt (waar we eerst geplaatst werden, maar vervolgens op eigen verzoek naar een andere kamer).
Vriendelijkheid van het personeel was zeer wisselend: van uiterst vriendelijk tot zeer onbeleefd (bijv. ongeduldig worden, zuchten, ogen wegdraaien, of weglopen als een kind niet binnen twee tellen kan beslissen wat het wil drinken).
Bij het eten viel op dat de alternatieven (als je niet voor het menu koos) geen 4 sterren uitstraling hadden. Service bij ontbijt en avondeten meer gericht op netjes ordenen van tafels en buffetfood en het organiseren van de bestellingen dan op het contact met de gasten.
Kamers goed verzorgd, goed schoongehouden. Voor kinderen prettige omgeving door veel (groene) ruimte om het hotel heen, zwembad, gratis gebruik van fietsen, tafeltennis etc, en binnen een leuke speelruimte