12-8-2009
De gastheer en vrouw staan altijd voor je klaar en het appartement is echt hellemaal af, echt een aanrader ook als je niet van wandelen zou houden is er zoveel te doen in de nabije omgeving.
Een adres voor ieder jaargetijde.
16-2-2009
Wij hebben appartement Ehrwald gehad, met een groot balkon in de zon, waar het goed zitten is na wintersportinspanningen. Het appartement is nieuw, schoon en zeer compleet (vaatwasser, eierkoker, oven-magnetron, t.v. met Nederlandse zenders, draadloos internet). Elke ochtend verse broodjes in een tasje aan de deur. Verwarmde ruimte voor de skies en toebehoren. Mooie badkamer met douche en regendouche. Kindvriendelijkheid heb ik niet beoordeeld omdat we met 2 volwassenen waren. Binnen is roken niet toegestaan, op het balkon wel. Voldoende kastruimte voor kleding en andere zaken. Ehrwald is een leuk dorp met o.a. een zeer goed Italiaans restaurant waar pizza's op houtvuur worden gebakken. Er zijn meerdere skipistes voor beginners en gevorderden. In het dal en op de Ehrwalder alm (lift) zijn ook loipes uitgezet, blauw, rood en zwart. Op 20 minuten rijden is het Mieminger plateau, met het langlaufparadijs. Jose, de eigenaresse geeft ook skiles. Wij komen hier zeker terug.