Bed and Breakfast Haus Maria in Ehrwald Oostenrijk beoordelingen 8.8 | Zoover

Beoordelingen Bed and Breakfast Haus Maria

Haus Maria

Beoordelingen Bed and Breakfast Haus Maria

Müllerhofweg 8, A-6632, Ehrwald
Bed and Breakfast Haus Maria scoort een 8,8 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Haus Maria? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Haus Maria in Ehrwald, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Haus Maria vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Bed and Breakfast Haus Maria met andere accommodaties in Ehrwald.

6 beoordelingen over Haus Maria

met vrienden, Jan. 2011
"Zeer gastvrij, vriendelijk en een schoon pension"
Sylvia Heida
24-1-2011 Bij Haus Maria in Ehrwald werden wij allervriendelijkst ontvangen door de eigenaar Peter. Zijn schoonmoeder is ´s morgens bij het ontbijt aanwezig en ook heel vriendelijk. Deze mensen weten wat Oostenrijkse gastvrijheid is. De kamers zijn eenvoudig, maar schoon. De bedden slapen heerlijk. De douche is prima, fijne straal. Wij gingen met de auto naar de skipiste, ongeveer 10 minuten rijden vanaf het appartement. Ligt zeer centraal in Ehrwald zelf. Peter heeft ook een restaurant erbij, 50 mtr van het pension af. Hier kun je top eten voor een goede prijs. Ook heel vriendelijk personeel. Kortom, prima accommodatie. Wij komen zeker terug.
Cees Bonnema en Sylvia Heida uit Wolvega

met partner, Mrt. 2008
Carel Molenschot
6-4-2008 Een voortreffelijk pension voor mensen die van de typische Tiroolse gezelligheid en gastvrijheid houden. Ook de ligging ten opzichte van het sfeervolle dorp, skipistes, wandelroutes etc. is prima te noemen. Maria en Robert zijn zeer zorgzaam en stellen alles in het werk om het hun gasten naar de zin te maken. Ik kom hier inmiddels 4 jaar achtereen en dan ook nog eens 2 keer per jaar. Het bevalt mij nog steeds uitstekend.

Familie, Jan. 2006
Rob
25-2-2007 Haus Maria is een pension waar de ouderwetse Oostenrijkse gemutlichkeit nog echt bestaat! Robert en Maria twee oude maar oh zo gezellige en hulpvaardige mensen zijn schatten en doen er alles aan om het je naar de zin te maken. Wij komen hier al jaren en hopen nog jaren er te komen. Ehrwald zelf is een leuk gezellig dorp waar nog een oorspronkelijke Tirolse sfeer hangt en niet zoals zoveel dorpen in de wintersportgebieden alleen als wintersportdorp ontstaan is.

met partner, Aug. 2005
"Altijd gezellig bij Maria"
Sillie
5-8-2011 De eerste keer bij Maria in Ehrwald was in 1974, toen de wedstrijd nederland-duitsland gespeeld werd. Samen met duitse gasten deze wedstrijd gekeken.
Weer terug in Oostenrijk toch nog even kijken of Maria nog kamers verhuurde, en ja hoor er was weinig veranderd, buiten dat ze iets ouder geworden waren. We waren nog steeds welkom en het was iedere dag weer even gezellig buurten enz enz.
Leuke plek midden in het centrum van Ehrwald Tirol.

met partner, Aug. 2005
"Ouderwetse gastvrijheid in mooie omgeving"
Dhr. J.E.M.
5-8-2011 In augustus 2005 op de bonnefooi naar Ehrwald gereden omdat mijn partner er menig vakantie had doorgebracht.
Alles leek bezet totdat we bij Maria en Robert nog n kamer konden krijgen. In de stal mocht ik mijn fietsen stallen.
Het was er uiteindelijk vreselijk weer, maar de deed niets af aan de gastvrijheid van dit hoogbejeaarde stel dat nog alles zelf deed.
We zullen de uitspraak "Möchten sie ein Ei" nooit vergeten.

met vrienden, Mrt. 2005
Patrick
3-10-2006 Ehrwald is een leuk gebied om je wintersport vakantie door te brengen.