Appartement Haus Linn in Ehrwald Oostenrijk beoordelingen 8.8 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.606 bezoekers online
Home > Oostenrijk > Tirol > Ehrwald > Appartement Haus Linn

Beoordelingen Appartement Haus Linn

-10  °C

10 februari 2012

winter

Appartement Haus Linn scoort een 8,8 uit 10, op basis van 99 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Haus Linn? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Haus Linn in Ehrwald, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 51 vakantiefoto's van Appartement Haus Linn vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Appartement Haus Linn met andere accommodaties in Ehrwald.

98 beoordelingen over Haus Linn

met jonge kinderen, Dec. 2011
Gewoon heel goed met vriendelijke mensen.
Erik
28-12-2011 Buiten het vriendelijke ontvangst kregen we omdat de winkels al gesloten waren vleeswaren voor die dag om avondeten mee te kunnen bereiden.
Waar maak je dat nog mee.
Leuke ligging t.o.v. piste.

Zeer aangenaam
Eveline
26-9-2011 Wij zijn 1 nacht verbleven in Haus Linn. De eigenaren waren super aardig! Het appartement was keurig schoon en we hadden een geweldig uitzicht, zowel aan de voor- en achterzijde. Keuken is van alle gemakken voorzien. Een klein puntje wat iets minder was, de krakende houten vloer, wij hadden het idee dat er iedere keer iemand binnen kwam maar dat bleek bij de buren in het naastgelegen appartement te zijn. Voor de rest alleen maar lof over deze accomodatie, ook het ontbijt was goed verzorgd!

Fijne plek
Ilse
18-8-2011 Mooi appartemet, erg compleet, leuk met kleine kinderen door uitgebreide speelmogelijkheden

met een groep, 2011
Mooie appartementen, met top service
Taco
8-8-2011 Het is buitengewoon goed toeven bij de familie Driessen. Appartementen zijn mooi, en hebben alles voor een geslaagde vakantie. Inmiddels enkele keren geweest. Van de winter een week met het hele gezin, en afgelopennzomer twee keer een nacht op doorreis van en naar Italie.

Appartementen zijn fris, en mooi opgeknapt. Kwam hier al bij de vorige eigenaar. De familie levert goede service, en heerlijk ontbijt/broodjes

Aanrader
Herbert Bos
15-8-2011 Wij hebben hier 2 nachten geslapen, op doorreis naar Italië. Dit is zeer goed bevallen. Schoon appartement. Zeer vriendelijk ontvangst. Behulpzame eigenaren. Mooi dorp om even een dagje een tussenstop te hebben. Achteraf had ik nog wel iets langer willen blijven. Wij hadden verblijf incl. Ontbijt. Dit wordt 's ochtends aan de deur gebracht van het appartement. Erg compleet en lekker. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar. Ook voor een wintersportvakantie zou ik hier wel eens willen verblijven. Het zit naast de piste en de skischool (ook voor kinderen).

Bedankt voor de fijne dagen! Keep up the good work!

Haus Linn daar heb je het naar je zinn!
gepeanma
24-7-2011 wij waren zomer 2011 (juli) in app Haus Linn met 2 kinderen (14/10) We hebben genoten van het fantastische uitzicht vanuit ons app 3/4
Heerlijk balkon altijd wel ergens zon, heerlijk zelf gebakken brood door
onze gastvrouw Willeke.
vlakbij het centrum. ruime slaapkamers/zitkamer en woonkeuken, Overal was het fris en fruitig en degelijk maar gezellig ingericht
Pluspunt: nederlandse zenders ontvangst/internet gratis. (met eventueel
slecht weer) al met al een voor ons super app. en een heel
gastvrij onderkomen aanrader!!
wij hebben al wat oudere kinderen maar gezinnen met kleine kinderen
kunnen zeker goed terecht
De omgeving is mooi en er wordt veel georganiseerd voor jong en oud

met vrienden, Juli 2011
Gewoon een super appartement.
Leo van Wijk
26-7-2011 Een jong Nederlands echtpaar die je werkelijk in de watten leggen. Wij hebben daar met drie mannen in juli 2011 één nacht overnacht. Zeer schoon appartement, een overweldigend ontbijt en zeer vriendelijke eigenaren. En dat voor totaal € 65!
In de hal staat een koelkast waar je zelf drank uit kan pakken. Gewoon even een brieje ophangen wat je gepakt hebt. Prijzen? De meeste drankjes komen niet boven de €1,00 uit!!
Een echte aanrader!

Prachtig streek en vriendelijke mensen
De Genieter
10-8-2011 Haus Linn is zeker een aanrader, vriendelijke mensen, lekker ontbijt, mooi uitzicht en goede ligging. Wij zijn maar vijf nachten blijven overnachten maar we gaan zeker nog terug. Het landschap en het uitzicht op de zugspitze is adembenemend. Toppie

Prima lokatie
Paskal
7-8-2011 Onderweg naar Italië verbleven we hier één nachtje. De Nederlandstalig eigenaresse was uitermate vriendelijk en behulpzaam. Het vers gebakken brood werd speciaal voorafgaand aan het ontbijt voor ons klaar gelegd aangezien wij vroeg weg wilden.

Appartement is netjes, schoon en voor 2 personen ruim van opzet en heeft een prachtig uitzicht.

Mooi ruim appartement, prima uitvalsbasis
fam. Bolhuis
19-7-2011 We hebben met drie kinderen een fijne week in Haus Linn gehad. Een heerlijk uitgebreide keuken en prettige lichte ruimtes, waardoor het ook bij minder goed weer vakantie vieren is. Het gratis gebruik kunnen maken van het overdekte zwembad in Ehrwald is een grote plus. De trampoline was favoriet bij de jongens (9 en 10 jaar oud).
Zeker aan te raden, ook in de zomer!

met een groep (7)
alleenreizend (2)