4-3-2012
Hotel ligt centraal in het dorp en vlakbij skischool Totaal. Eten erg goed en variërend ook voor kinderen. Kamers verouderd maar prima in orde. Schoonmaak uitstekend en vriendelijk. Bediening in restaurant prima en snel. Gondel alleen te bereiken met bus of auto. Speelkamer onder begeleiding prima voor Kids. Twee minpuntjes: temperatuur in gehele hotel 25 graden. En skiberging te klein voor aantal gasten. Maar dit is geen rede om hier niet heen te gaan.
5-2-2012
Een zeer degelijk en net hotel. Het eten is zeer goed, met elke avond de keuze uit een drietal menu's (en 1 à 2 menu's voor kinderen). Wat misschien wel een punt van verbetering zou kunnen zijn is dat die drie menu's ook steeds vlees-vis-vegetarisch zouden zijn, maar dat varieerde erg. Kamers zijn mooi en worden goed onderhouden. Ook het welness-gedeelte was ruim voldoende, je kan gratis terecht in het goede uitgeruste gemeentelijk zwembad. Het hotel ligt vlakbij een belangrijke halte voor de skibussen, die naar sommige gebieden naar ons aanvoelen nogal laat begonnen rijden. Ook voor het dichtsbijzijnde skigebied is een busrit wel aangewezen, te voet was het net iets te ver in skiuitrusting. Het personeel was hulpvaardig, maar wat wij wel écht misten was de Oostenrijkse gastvrijheid die je meestal meemaakt. Tegen de bezoekers die er al vaker kwamen was men zeer vriendelijk, wij hadden eerder het gevoel nogal koel behandeld te worden, zeker door de vrouw des huizes.
12-2-2012
Heel mooi hotel waar je niks tekortkomt.
Kamers, bediening en eten helemaal in orde. (vooral eten is heerlijk)
Sauna en dampbad heerlijk om te ontspannen na een dag skien.
Vriendelijk personeel.
Op vraag regelt de receptie alles wat je wilt. Bloemetje bezorgen? Geen probleem!
Kortweg, fantastisch hotel voor een lekker ontspannen verblijf.