Aparthotel Garni Rustika*** in Ehrwald Oostenrijk beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Garni Rustika***

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Aparthotel Garni Rustika***

Bahnhofstrasse 4, 6632, Ehrwald
Aparthotel Garni Rustika scoort een 8,4 uit 10, op basis van 6 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Garni Rustika***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Garni Rustika*** in Ehrwald, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Aparthotel Garni Rustika*** met andere accommodaties in Ehrwald.

5 beoordelingen over Garni Rustika***

met jonge kinderen
"Mooi appartement "
Debora
4-3-2010 Mooi appartement. De eigenaar vonden we erg schoon en accuraat. Dat vonden we op zich geen probleem. Nette skiruimte voor de spullen. Sauna, solarium aanwezig. Tafeltennistafel aanwezig, kinderhoek stelde niet veel voor, zat ook beneden in de kelder. Dus je laat je kinderen daar ook niet alleen beneden achter. We wilden na het reserveren van de broodjesservice, die ochtend nog 2 broodjes extra en dat was niet mogelijk. Piste is zeker niet op loopafstand en iedereen nam de auto ook al stopte de skibus voor de deur.

met jonge kinderen, Feb. 2009
"Prima hotel"
Familie Hallard
6-4-2009 Wij (gezin, 2 kinderen) zijn in februari in hotel Rustika geweest. De kamer was wat krap voor 4 personen, maar het hotel is netjes, het ontbijt goed, en het diner in het restaurant aan de overkant was heerlijk. We hebben veel gebruik gemaakt van de tafeltennistafel in de speelkamer. Je moet vanaf het hotel met de skibus naar het centrum, dat was het enige minpuntje.

met jonge kinderen, Dec. 2008
"Garni Rustika, prima appartement"
Anouk
4-1-2009 Wij hebben onze kerstvakantie in een appartement in Garni Rustika doorgebracht. Volgend jaar is inmiddels geboekt maar dan in het grote appartement op de bovenverdieping. Wij hebben werkelijk genoten. .

Familie
Fred Versteeg
31-12-2007 Een keer er geweest en je komt er zeker nog terug,ik kom er al 4 keer mijn vrienden komen er al 20 à 25 keer.

met vrienden, Jan. 2007
Fam van der Pol
16-1-2007 Heel goed verzorgd, Dhr Wilhelm stond altijd voor ons klaar. Alles was schoon en netjes, we werden op onze wenken bediend.