Vraag en Antwoord over vakantie in Ehrwald in Tirol | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 6.211 bezoekers online
Home > Oostenrijk > Tirol > Ehrwald

Sfeer
Ehrwald

Joop
24-3-2011
Landhaus is herbouwd, ben erg benieuwd naar hoe het geworden is. Heeft iemand foto's van nieuwe pand, kan deze nergens vinden.

2-3 pers kamer (1 reacties)
Hotel Sporthotel Feneberg***
Marga Nooijens
28-1-2011
Hallo, Ik lees dat je bij dit hotel 2-3 pers aanwezig is. Hoe doe je dat dan met 2 kleine kinderen? Moet je dan 2 kamers boeken en de kinderen apart in een kamer leggen?

Ellen
2-2-2011
Het hotel heeft inderdaad geen 4 persoonskamers. Wij hadden 2 kamers geboekt (in 2008 en 2010). Onze kinderen zijn wel al wat ouder (15, 13 en 9), dus dat ging prima. Ik weet wel dat het hotel enkele appartementen heeft. Op hun eigen website heb ik dit gelezen. Ik weet niet hoe de kwaliteit/grootte hiervan is.

contact (3 reacties)
Appartement Bergwelt***
jorg
22-11-2010
hallo, hoe boek ik dit appartement? ik vind nergens een email of dergelijke dank

oostenrijk
23-11-2010
Het makkelijkste is als u het lokale touristenburo kontakteert: ehrwald@zugspitzarena.com

alpenfan
2-3-2011
Sorry voor de late reaktie maar het best kan je hen telefoneren of mailen : GSM.: +43 (676) 3093083 E-Mail: andrea.brugger@tmo.at WWW: http://www.tiscover.at/bergwelt.ehrwald en voor meer inlichtingen mag je me steeds mailen : lieve.delannoy@sknet.be

alpenfan
2-3-2011
sorry voor mijn e mail adres: het moet zijn : ..@skynet.be

apré ski en loopafstand Hotel Rustika naar Centrum (0 reacties)
Aparthotel Garni Rustika***
Bakker
4-3-2010
Wie kan mij vertellen of er in Ehrwald enkele Apré Ski gelegenheden zijn aan de eind van de middag? Hoevel minuten lopen is het naar het centrum van Ehrwald? Alvast bedankt

afstand (1 reacties)
Hotel Sporthotel Feneberg***
Harold
25-1-2010
Ligt het hotel ver van de liften en centrum vandaan?

famvandijkmail
3-3-2010
Hi , ik zag je vraag en wij ijn net terug uit Ehrwald, vanuit dit hotel is het wel een stukje lopen naar het centrum. En in Ehrwald ligt bijna geen een hotel aan de piste, dus je zal altijd met de bus of auto moeten, de Ehrwalder Almbahn is wel de moeite waard .