21-3-2012
erg leuk hotel, gemoedelijk, supersfeer. Gezellige bar met loungehoek waar je lekker kunt "hangen". Klaas en Jikke zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Vlakbij de lift, je kunt nd overkant van de weg lopen en dan nr beneden de lift in.
Enige nadeel is skigebied Berwang; vrij snel de pistes gezien..maar geen nood, met dezelfde skipas kun je dan op 10 minuutjes rijden nr Lermoos en/of Ehrwald, met meer pisteplezier.
Rodelen op de piste is ook echt een aanrader ah eind vd dag. Wat een lol!
11-3-2012
Zeer leuk, trendy, kleinschalig hotel. Nederlandse eigenaren die snappen wat wij willen! Een zeer gezellige gezamenlijke ruimte met een bar en een lounge/huiskamerhoek met grote zitbank en openhaard en genoeg plek voor alle gasten. Met babyfoon toch mogelijk om zo gezelligheid beneden op te zoeken. En lekkere koffie ed te bestellen. Eigenaren Klaas en Jikke doen veel voor hun gasten. Als je smiddags een broodje wilt, kan dat ook. Ontbijt prima en avondeten heel goed. Klaas kookt elke dag zelf voor zo'n 35 gasten, respect! Heel lekker. Dit hotel is zeker een aanrader. Ook qua ligging in Berwang prima. Berwang zelf is heuvelachtig, ofwel een stukje lopen is op en af. Het ligt eraan naar welke piste je wilt, als je lopend naar boven wilt is het wel een klim, maar ook wel weer te doen. Wintersporters zijn sportief toch?! In Berwang de beste plek!
5-3-2012
Afgelopen week verbleven wij met onze 2 kinderen (6 en 8) in Berghotel The Lounge. We hebben een geweldige week gehad. Het kleinschalige was erg leuk, we zijn elke dag verwend met ontbijt, avondeten, dat van goede kwaliteit was. Onze kamer was niet heel ruim maar de bedden werden elke dag opgemaakt en de extra schoonmaak was ook fijn. We kwamen dan ook alleen op de kamer om te slapen. De kinderen hadden snel vriendjes gemaakt. The Lounge was na het skien erg gezellig en sfeervol met leuke muziek en elke dag een ander thema.
Voor het skien konden we zo opstappen aan de overkant van de weg maar Klaas bracht ons elke dag naar de skischool wat weer heel handig is voor als je kinderen bij je hebt. Ik heb momenteel erg veel heimwee en we zouden volgend jaar heel graag terugkomen!
5-3-2012
Net terug van een heerlijk vakantie in The SkiLounge!
Het is een kleinschalig hotel waardoor leuk contact ontstaat met de andere gasten. De sfeer is heel relaxed. Het ontbijt is prima en het 3-gangen diner is echt fantastisch. Er wordt met liefde gekookt. De ski-verhuur is aan de overkant van het hotel en er is een lift op een paar minuten loopafstand. Klaas brengt de gasten 's morgens naar de ski-piste midden in het dorp.
De kinderen (8 & 10) hebben ook erg genoten en willen hier volgend jaar zeker weer naartoe.
Klaas, Jikke & kids; heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid.