Pension The Lounge (vh Haus Sonnberg)** in Berwang Oostenrijk beoordelingen 8.7 | Zoover

Beoordelingen Pension The Lounge (vh Haus Sonnberg)**

Pension The Lounge (vh Haus Sonnberg)** Berwang

Beoordelingen Pension The Lounge (vh Haus Sonnberg)**

Berwang 48, 6622, Berwang
Pension The Lounge (vh Haus Sonnberg) scoort een 8,7 uit 10, op basis van 76 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Pension The Lounge (vh Haus Sonnberg)**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Pension The Lounge (vh Haus Sonnberg)** in Berwang, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 53 vakantiefoto's van Pension The Lounge (vh Haus Sonnberg)** vinden. Je kunt 1 video van Pension The Lounge (vh Haus Sonnberg)** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Pension The Lounge (vh Haus Sonnberg)** met andere accommodaties in Berwang.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

64 beoordelingen over The Lounge (vh Haus Sonnberg)**

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Prima vakantie"
Familie Hillebrand
11-4-2012 Met 2 kinderen, van 11 en 15 jaar, een fijne korte skivakantie gehad. Het pension was prima, het ontbijt top en het avond eten voor ons vaak een verrassing, maar wel een aangename. De skipiste vlakbij alleen werkte het weer helaas niet zo mee. Wij hadden veel mist en een ochtend veel regen. Echter ook een dag volop verse sneeuw, en dat in april! Het enige wat lastig was is dat er in de kamer en in de gangen weinig verwarmingen waren waardoor de kleding slecht kon drogen (zeker nadat wij van de piste waren geregend) Maar door creatief te handelen hebben wij met een goede föhn de kleding gedroogd en konden we in de middag de piste weer op. De kinderen konden lekker hangen in de lounge en een spelletje op de WII was ook geen probleem. De ochtend van vertrek stralend mooi weer, dus met tegenzin terug naar huis. Voor herhaling vatbaar.

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Een absolute aanrader"
Anja Depessemier
8-4-2012 Voor ons was dit onze eerste ski reis. Het hotel is heel mooi en heel netjes. Het is heel gezellig en knap ingericht. Het eten was ook top en ruim voldoende. Van de sauna hebben we ook gebruikt gemaakt wat wel ten goede komt aan de pijnlijke benen.Contact met de gastvrouw/heer was prima, niet teveel niet teweinig.
Kort samengevat : zowel ski gebied als verblijf zijn een aanrader !

met oudere kinderen, Mrt. 2012
"Wederom altijd geweldig !!"
Tony Olthof
23-3-2012 ja... en voor de zoveelste keer geweest! zomers met het gezin...en s,winters met mijn zoon alleen...skieen de hele dag..
snowsession 2012 meebeleefd..super weekje en organisatie!
Jeanine,Maarten,Klaas en Jikke....bedankt!!
tot 5 april!! ben ik er weer. groeten Tony en Rossanno

De beste prijzen en lastminutes voor Pension The Lounge (vh Haus Sonnb...

met vrienden, Mrt. 2012
"Super"
Christa
21-3-2012 erg leuk hotel, gemoedelijk, supersfeer. Gezellige bar met loungehoek waar je lekker kunt "hangen". Klaas en Jikke zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Vlakbij de lift, je kunt nd overkant van de weg lopen en dan nr beneden de lift in.
Enige nadeel is skigebied Berwang; vrij snel de pistes gezien..maar geen nood, met dezelfde skipas kun je dan op 10 minuutjes rijden nr Lermoos en/of Ehrwald, met meer pisteplezier.
Rodelen op de piste is ook echt een aanrader ah eind vd dag. Wat een lol!

met jonge kinderen, Mrt. 2012
"Snapt wat wij zoeken!"
Marina Duijts
11-3-2012 Zeer leuk, trendy, kleinschalig hotel. Nederlandse eigenaren die snappen wat wij willen! Een zeer gezellige gezamenlijke ruimte met een bar en een lounge/huiskamerhoek met grote zitbank en openhaard en genoeg plek voor alle gasten. Met babyfoon toch mogelijk om zo gezelligheid beneden op te zoeken. En lekkere koffie ed te bestellen. Eigenaren Klaas en Jikke doen veel voor hun gasten. Als je smiddags een broodje wilt, kan dat ook. Ontbijt prima en avondeten heel goed. Klaas kookt elke dag zelf voor zo'n 35 gasten, respect! Heel lekker. Dit hotel is zeker een aanrader. Ook qua ligging in Berwang prima. Berwang zelf is heuvelachtig, ofwel een stukje lopen is op en af. Het ligt eraan naar welke piste je wilt, als je lopend naar boven wilt is het wel een klim, maar ook wel weer te doen. Wintersporters zijn sportief toch?! In Berwang de beste plek!

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Heerlijk"
E. Wijnants
5-3-2012 Afgelopen week verbleven wij met onze 2 kinderen (6 en 8) in Berghotel The Lounge. We hebben een geweldige week gehad. Het kleinschalige was erg leuk, we zijn elke dag verwend met ontbijt, avondeten, dat van goede kwaliteit was. Onze kamer was niet heel ruim maar de bedden werden elke dag opgemaakt en de extra schoonmaak was ook fijn. We kwamen dan ook alleen op de kamer om te slapen. De kinderen hadden snel vriendjes gemaakt. The Lounge was na het skien erg gezellig en sfeervol met leuke muziek en elke dag een ander thema.
Voor het skien konden we zo opstappen aan de overkant van de weg maar Klaas bracht ons elke dag naar de skischool wat weer heel handig is voor als je kinderen bij je hebt. Ik heb momenteel erg veel heimwee en we zouden volgend jaar heel graag terugkomen!

met vrienden, Feb. 2012
"Super hotel!"
Annemarie v/d Have
5-3-2012 Net terug van een heerlijk vakantie in The SkiLounge!
Het is een kleinschalig hotel waardoor leuk contact ontstaat met de andere gasten. De sfeer is heel relaxed. Het ontbijt is prima en het 3-gangen diner is echt fantastisch. Er wordt met liefde gekookt. De ski-verhuur is aan de overkant van het hotel en er is een lift op een paar minuten loopafstand. Klaas brengt de gasten 's morgens naar de ski-piste midden in het dorp.
De kinderen (8 & 10) hebben ook erg genoten en willen hier volgend jaar zeker weer naartoe.

Klaas, Jikke & kids; heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid.

met oudere kinderen, Jan. 2012
"Prachtig concept"
Henriëtte Mol
31-1-2012 Een gemoedelijke plek voor zowel families, groepen en individuen, ontzettend aardige uitbaters die met zorg dit Pension runnen.
Er wordt heerlijk gekookt en je voelt je er meteen thuis. Klein skigebied, met uitwijk mogelijkheden genoeg naar andere gebieden.

met een groep, Jan. 2012
"Ideaal voor skitrip met bedrijf"
CKV Advocaten
24-1-2012 Wij zijn een lang weekend met ons kantoor naar dit pension gegaan. Hele goede prijs voor een weekend van donderdag t/m zondag inclusief skipas. Ook mogelijk met halfpension. De apres-ski in het pension is top. De eigenaren doen heel veel moeite het iedereen naar hun zin te maken. Met als klap op de vuurpijl nog een door de eigenaar georganiseerde wandeling naar een berghut en glijdend weer terug.

met jonge kinderen, Jan. 2012
"Gezellig en perfect verzorgd"
Esther Baars
16-1-2012 Het hotel is midden in het dorp Berwang gelegen.
Kamers zijn netjes.
Het eten is super, geen zware kost maar met Italiaans tintje.
Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Er is een gezellige bar in het hotel.
De pistes zijn binnen korte loopafstand.
Er is Wifi! En er wordt Nederlands gesproken.
Het hotel is zeer kindvriendelijk.
Tegenover het hotel is en skiverhuur, super handig!
En het is een leuk skigebied met voldoende pistes om je kostelijk te vermaken.

1 2 3 4 5 6 7 volgende