Pension Caroline in Berwang Oostenrijk beoordelingen 7.0 | Zoover

voor Caroline

Beoordelingen Pension Caroline

HNr. 116, 6622, Berwang
Pension Caroline scoort een 7,0 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Pension Caroline? Bekijk hier dan de beoordelingen van Pension Caroline in Berwang, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Pension Caroline vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Pension Caroline met andere accommodaties in Berwang.

5 beoordelingen over Caroline

5,7
6,1
met oudere kinderen, Feb. 2011
"Niet voor herhaling vatbaar"
mariska dam
28-2-2011 Zeer eenvoudig pension. Daar zijn wij wel voorstanders van. Helaas ruikt het hele pension naar rook. Eigenaren roken binnen(ook in de keuken waar t eten wordt klaargemaakt!)De kamer was voor 2 volwassen en een kind van 12 jaar veel te klein.Eén kleine kledingkast.......te weinig ruimte voor je kleding als je er bent om te skieen.Regelmatig geen warm water.Wij hadden een kamer met douche....er zijn ook kamers met ligbad.Het eten was minimaal.....kinderen halve porties dat is prima. maar voor een kind van 12 jr te weinig. Geen verse groente.....alles uit blik. Ook de toetjes die varieerde van een ananasschijf tot een abrikoos of perzik.Simpel ontbijt. Kortom wij betalen liever iets meer voor een degelijke maaltijd.

met partner, Aug. 2010
"Aanrader!!"
Patrick en Ilona
12-9-2010 We hadden een mooie en schone kamer met balkon, met uitzicht op de bergen. Eten was goed en simpel maar je krijgt wel wat de pot schaft. De eigenaren van het pension zijn vriendelijk en als je wat vraagt zijn ze behulpzaam.

Voor de prijs/kwaliteit verhouding vinden wij het echt een aanrader!!

met jonge kinderen
"Gezellig en niet duur"
U. van den Brink
2-1-2010 Kerst 2009
Een klein, gezellig pension. Kinderen maken snel contact met elkaar.
Vriendelijke mensen.
Eten is erg eenvoudig, maar zeer geschikt voor kinderen, die aten elke avond hun bord leeg. Om half 7 ging je al aan tafel. (handig met kleine kinderen) en om half 8 was je al klaar.
Elke avond lekkere soep, de toetjes waren slecht.(vruchten uit blik)
Schone kamers,
eigenaren roken, niet bij de gasten, toch verspreidde de rooklucht zich door het pension.

De beste prijzen en lastminutes voor Pension Caroline bij:

Familie
K. van Rooij
26-1-2008 Prima pension, voor wie niet al te veeleisend is. Gunstig gelegen tov. pistes, prijs-kwaliteit goed. Eten eenvoudig, maar goed.

Familie, Dec. 2006
janneke
21-11-2007 Wij komen al 25 jaar bij Caroline en dit is dus voor ons ook een soort thuis.
Schone kamers, ideale ligging en Caroline is heel vriendelijk en meedenkend.
Vol pension dus lekker makkelijk met kleine kinderen.