Hotel Seewirt*** in Aschau im Zillertal Oostenrijk beoordelingen 7.9 | Zoover

Hotel Seewirt*** Aschau im Zillertal

Beoordelingen Hotel Seewirt***

Dorfstrasse 64, 6274, Aschau im Zillertal
Hotel Seewirt scoort een 7,9 uit 10, op basis van 25 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Seewirt***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Seewirt*** in Aschau im Zillertal, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 16 vakantiefoto's van Hotel Seewirt*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Hotel Seewirt*** met andere accommodaties in Aschau im Zillertal.

20 beoordelingen over Seewirt***

met vrienden, Jan. 2012
"Goed en goedkoop verblijven in Aschau"
Tielke
2-2-2012 Het wordt gerund door jonge mensen en die doen het prima! De kamers zijn van ruim opgezet en zien er netjes uit. Douche is heerlijk! 1x per week krijg je nieuwe handdoeken, maar indien je wenst kan dit vaker.

Elke avond, op één na (dan serveren ze, heb je geen keuze), kan je om 7 uur je eten pakken bij het lopend buffet. Er is altijd wel iets wat je lust.
Ontbijt is ook vrij uitgebreid en ook een aantal iets gevarieerd. Zakjes voor lunchpakketjes liggen klaar. En dat voor een kleine prijs.
De frisdrank die ze schenken is niet lekker, maar al het andere is prima.

Ze organiseren ook leuke dingen (hebben we niet aan meegedaan, maar was vlgs mij goed geregeld), bijna elke avond wel iets te doen.

Er is ook een bar waar je kan tafelvoetballen.
Er is geen lift, maar het hotel is ook maar 2 verdiepingen hoog.

2 ruimtes voor de skischoenen (met voldoende verwarmers) en ook de sauna (gratis) was keurig.

Zeker een aanrader!

met partner, Jan. 2012
"Aanrader"
Fam. Bolluijt
21-1-2012 Vanaf 14.00 uur kun je op de kamer. Vriendelijk geholpen bij de receptie. Ze spreken Duits en Engels. De kamers zijn wat gedateerd, maar voldoen prima. Iedere kamer heeft een balkon. Ze hebben eigen ski-/snowboardverhuur, persoonlijk vonden wij het materiaal niet super ogen, dus hebben we ergens anders gehuurd. Er is een skikelder bestaande uit een kamer voor schoenen en een kamer voor schoenen en materiaal. Aanwezigheid van sauna, saunahanddoeken zijn tegen betaling verkrijgbaar. Eten is in buffetvorm en is prima; je kunt broodjes meenemen voor de lunch, er is voldoende en er wordt zolang er vraag is, aangevuld. Er is een redelijk snelle draadloze internetverbinding. De eerste twee dagen heb je de mogelijkheid om met het personeel skigebied Kaltenbach en illertal Arena te verkennen. Zij geven tevens ski-/snowboardles. Iedere avond is er na het diner een activiteit waar je aan kunt deelnemen tegen betaling (party in Mayrhofen, rodelen, fakkeltocht).

"Fantastisch hotel"
Anneke van Toor
1-10-2011 Hotel Seewirt is ons uitstekend bevallen. Mooie ruime kamers met balkon op het zuiden. Uitstekend eten. We hebben all inclusive geboekt via actie. Het ontbijt was zeer uitgebreid met allerlei koffiesoorten, sap, fruit, allerlei broodsoorten, yoghurt met vruchten, thee enz. Tussen de middag soep met brood. In de middag koffie met koek en s'avonds een heerlijk uitgebreid diner. Wanneer er iets op was werd het direct weer aangevuld. De hele dag door drinken zoals allerlei limonades, sap en bier. Uitermate vriendelijk personeel. Vanuit het hotel zijn er prima wandelingen te maken en s'winters zijn er heel wat loipes ( hebben we aangeduid gezien ).We zijn een keer met het treintje naar Mayerhofen gegaan en lopend terug. Prima te doen langs het spoor en de rivier. Zaterdag 24 september werden de koeien ingehaald en gaan ze naar de stal, dat was een hele belevenis en groot feest. Melanie en verder team bedankt voor de fijne week en zeker tot een volgende keer.

"Een goed hotel"
fam coenen
5-9-2011 hotel seewirt is een goed hotel goed eten goede bedden allemaal netjes schoon
ga zeker nog een keer terug alleen voor kinderen is er niet veel te beleven.

"Goed eten, mooie omgeving, waardeloos personeel"
johan131
23-8-2011 Redelijk hotel in een schitterende omgeving en centraal gelegen in het Zillertal voor leuke uitstapjes naar Hintertux, Mayerhofen en Innsbruck. Kamers eenvoudig maar goed voor de prijs die we betaald hebben. Alleen van de matrassen was er eentje doorgelegen wat niet echt fijn was.
Het eten was zonder meer perfect.

Wij zijn echter absoluut niet te spreken over het personeel in hotel Seewirt. Bij inchecken kon een "goededag" er niet eens vanaf. Het enige wat we kregen was de sleutel van de kamer en verder werd er niets maar dan ook helemaal niets verteld over b.v. eten etc. Ook in de rest van de week werden de Nederlandse gasten min of meer genegeerd en werd er alleen gesproken met de Duitstalige gasten. Ondanks pogingen om toch wat contact te maken.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Eenvoudig maar goed hotel met prima eten"
miranda
3-9-2011 leuek eenvoudig hotel waar je goed tot rust kan komen met erg goed eten

"Dit hotel is echt een aanrader!"
Sonja
15-8-2011 Hotel Seewirt is echt een aanrader. We hadden een 3 persoons kamer.(voor een week) Het was een ruime, schone kamer met balkon, tv, badkamer met douche en toilet. Het personeel en de eigenaresse zijn top mensen, altijd even vriendelijk en behulpzaam. Het eten was voortreffelijk (wij hadden all inclusieve geboekt via Actie). 's Morgen was er een uitgebreid ontbijtbuffet, van 's middags kon men soep eten, later in de middag was er een koekbuffet (2 soorten koek) en 's avonds een heerlijk diner. Aan de kinderen werd ook gedacht, evenals aan de vegetariërs. En was er iets bijna op dan werd meteen weer een nieuwe schaal gebracht. We waren wel blij dat we met de auto waren, in Aschau is niet veel te doen, maar op loopafstand is er ook een treinstation. De omgeving is ook schitterend. Waarschijnlijk boeken we volgend jaar weer een vakantie bij hotel Seewirt;)

met vrienden, Juli 2011
"Top"
robert
11-8-2011 prima hotel goed eten een echte aanrader

goede kamers mooi uitzicht

"Fantastische week, zeker een aanrader."
Jannie en Andre
9-8-2011 Net terug van een prachtige week in Hotel Seewirt. We hebben prima weer gehad. Goed eten, drinken en slapen. Prettige vakantie gehad. All inclusief formule werkte goed. Er was gevarieerd eten en ook voor kinderen en vegetariers werd gekookt. Prima plaats om uitstapjes te maken in het Zillertal. De active kaart welke te koop is voor 6-12 of 18 dagen is zeker een aanrader, tenminste als je iets wil ondernemen.
Melanie en team bedankt voor deze fijne week.

"Prachtige week in Aschau"
wim en truus
9-8-2011 net terug van een gezellige week. het hotel was goed en het eten zeer goed verzorgd.
zeer zeker een aanrader. de ligging is vrij centraal in het zillertal. melanie en collega's bedankt en wellicht tot ziens.