10-4-2011
We zijn hier nu 2 x geweest. Een mooi appartement op de bovenste verdieping. Ruime kamers en een goede inrichting. Mooie badkamer. Minder geschikt om uitgebreid te koken met 2 keramische pitten. De vrouw des huizes is zeer vriendelijk. Ski droogruimte en schoenen droger aanwezig. Je moet wel met de auto naar de piste maar dat weet je als je het boekt (zijn maar weinig accommodaties dicht bij de piste). Je kunt met de bus maar die is flink vol 's morgens. Supermarkt is redelijk dichtbij in Aschau maar ook onderweg naar de liften kom je er een paar tegen. De kinderen kunnen ook in de stal helpen als ze willen.
23-5-2009
Ik ben reeds 3x in het Martlerhof geweest. Het Martlerhof is een boerderij en op die boerderij zijn er diverse gastenkamers, één klein en één groot appartement (Blokhut). Wij hebben iedere keer in de blokhut verbleven en dit is niet gelogen het beste appartement waar we ooit verbleven hebben! Alles is zeer mooi en netjes en gezellig! De gastvrouw (de boerin) is zeer vriendelijk en heeft altijd wel wat te vertellen. Wij zijn er altijd om te skiën. Het is ideaal gelegen tussen de pistes van Kaltenbach en Zell (5min met de auto) dus een zeer mooie uitvalsbasis voor de valei! Een echte aanrader waar je waar voor je geld krijgt en een zeer leuke vakantie zult beleven!