30-7-2011
net terug van een geslaagde vacantie op camping aufprijs geld(LOL)
voor onze zoon van 9 een hoop te doen en overdekt .(trampolines(€), skatebaan, voetbalveld, indoor speelplaats vanaf deze maand ook klimmen in het nieuwe klimhuis(€)en een tennisbaan (€) voor de meiden pony rijden (€)
sanitär is prima en schoon.
de plekken verschillen heel erg in grote en kunnen soms heel er schuin aflopen bijzonder bij de luxe plekken isdat ons opgevallen of er lopen halverwege de plek drainage gleufen opletten dus en goed informeren. in de alleeweg hadden wij hier geen last van, maar mits u een lichte slaper bent hoort u hier toch echt nog de zillertalersnelstrasse.
de omgeving is echt super, en de zillertaler actief card is een aanrader .
22-8-2011
Zoals in andere beoordelingen te lezen vinden ook wij deze camping geen 5 sterren waard. Vooral tieners en pubers komen niet aan hun trekken in tegenstelling tot wat vermeld wordt op de site en folders. De faciliteiten zijn er wel maar worden niet benut. Een aanfluiting is de saloon waar de jeugd om 23:00 uur naar buiten werd gestuurd en het personeel zelf drank (duur) ging verkopen. Het zwemad is mooi maar wel aan de kleine kant en het binnenbad heel warm. Het meer daar in tegen is superschoon, groot maar koud. Mooie overdekte skatebaan en voetbalveld. Het draadloze internet was een ware ramp waarvoor ze dan ook geen geld durfden te vragen. Volgens de receptie werkten ze aan een oplossing, maar die indruk kregen wij niet. De hoognodige boodschappen zijn in de winkel te koop maar zoals op de meeste campings aardig aan de prijs. Supermarkten zijn wel in de buurt. De ligging van de camping is super en tevens een goede basis voor het maken van uitstapjes.
26-7-2011
Zijn met een caravan deze zomer op camping Aufenfeld geweest. Het is zeker een camping om aan te raden. Geweldig sanitair en voor de kids helemaal super!. Ookal is het slechter weer ze kunnen zich er prima vermaken, zowel de jonge als wat oudere kids. Wij hadden een standaard plek en deze was erg ruim.
13-8-2011
Prima camping maar geen 5 sterren waard. Voldoende faciliteiten echter een beachveld, voetbalveld, bull-ride, enz wordt niet gebruikt. Topi club voor kinderen tot 6 jaar voldoende, echter voor de oudere jeugd vanaf 14 jaar niets te doen. Worden weinig activiteiten georganiseerd. Saloon op camping is al helemaal een aanfluiting, een norse kroegbaas waar geen lach vanaf kan. Slechte tot geen verlichting van saloon naar camping. Vrienden hadden een stacaravan gehuurd die echt niet thuis hoort op een 5 sterrencamping, een schande voor de camping. Deze stacaravan was zijn prijs niet waard. Wifi onvoldoende en te langzaam. Sanitair op de camping is een 10 waard. Wij hadden een ruime plaats maar er zijn ook echt kleine plaatsen. Verder staan de auto's bij de tent of caravan wat een rommelig effect geeft en voorzichtigheid is geboden. Dus geen 5 sterren waard!