Camping Aufenfeld***** in Aschau im Zillertal Oostenrijk beoordelingen 8.5 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 7.985 bezoekers online
Home > Oostenrijk > Tirol > Aschau im Zillertal > Camping Aufenfeld*****

Beoordelingen Camping Aufenfeld*****

30 januari 2012

Camping Aufenfeld***** Aschau im Zillertal

Camping Aufenfeld scoort een 8,5 uit 10, op basis van 132 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Aufenfeld*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Aufenfeld***** in Aschau im Zillertal, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 66 vakantiefoto's van Camping Aufenfeld***** vinden. Je kunt 2 video's van Camping Aufenfeld***** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Camping Aufenfeld***** met andere accommodaties in Aschau im Zillertal.

112 beoordelingen over Aufenfeld*****

Van tastischecamping
j.vries3@upcmail.nl
21-1-2012 chalet erg goed
goed en uitzicht op bergen
In een dal
Zeel vriendelijke receptie personeel
2 restauransts
schoonmaak zelf schoon achterlaten bij vertrek
voor kinderen allesaanwezig

met oudere kinderen, Aug. 2011
Gewoon goed
Rene
21-8-2011 Wij komen al enkele jaren op camping aufenfeld. Meestal voor een dag of 10 ( op de terugreis vanuit Italië ) Staan zelf op een luxe plaats met eigen sanitair, is gewoon super, mooi en goed onderhouden badkamer. Voor de kinderen is er voldoende te doen. Ook in het Zillertal zelf zijn voldoende activiteiten voor jong en oud.
Ik ben wel van mening dat de beoordeling m.b.t de plekken sterk kan verschillen. Als ik over de camping loop dan zijn er zeker plekken die een stuk kleiner zijn en mogelijk ook n iet zo mooi liggen. Kijk dus goed op de plattegrond en vraag indien mogelijk een ruime plaats. ( plaatsen tegenover het restaurant Jagdhof vallen tegen en zijn niet al te groot. )

met oudere kinderen, Aug. 2011
Volgend jaar weer!
Diana
21-8-2011 we zijn net terug van 12 dagen op deze erg leuke camping.
Onze kinderen (11 en 9) hadden het er geweldig naar hun zin. De overdekte speelplaats is een uitkomst omdat we 3 dagen regen hadden. Het sanitair is prima en word iedere dag grondig schoongemaakt. Er zijn 3 eetgelegenheden op de camping met een prima prijsverhouding.
Je hoort weinig van de weg en het geluid van de klokken heeft wel iets vonden wij.
Onze plaats was groot genoeg en voor de auto hadden we een andere plaats gevonden. Vriendelijk personeel en in de nabije omgeving is zoveel te doen en te beleven dat we volgend jaar weer terug gaan naar deze camping

Gelukkig vrij ruime plek en redelijk recht
fam beeks
30-7-2011 net terug van een geslaagde vacantie op camping aufprijs geld(LOL)
voor onze zoon van 9 een hoop te doen en overdekt .(trampolines(€), skatebaan, voetbalveld, indoor speelplaats vanaf deze maand ook klimmen in het nieuwe klimhuis(€)en een tennisbaan (€) voor de meiden pony rijden (€)
sanitär is prima en schoon.
de plekken verschillen heel erg in grote en kunnen soms heel er schuin aflopen bijzonder bij de luxe plekken isdat ons opgevallen of er lopen halverwege de plek drainage gleufen opletten dus en goed informeren. in de alleeweg hadden wij hier geen last van, maar mits u een lichte slaper bent hoort u hier toch echt nog de zillertalersnelstrasse.
de omgeving is echt super, en de zillertaler actief card is een aanrader .

Geen 5 sterren waard...
Fam v Mersbergen
22-8-2011 Zoals in andere beoordelingen te lezen vinden ook wij deze camping geen 5 sterren waard. Vooral tieners en pubers komen niet aan hun trekken in tegenstelling tot wat vermeld wordt op de site en folders. De faciliteiten zijn er wel maar worden niet benut. Een aanfluiting is de saloon waar de jeugd om 23:00 uur naar buiten werd gestuurd en het personeel zelf drank (duur) ging verkopen. Het zwemad is mooi maar wel aan de kleine kant en het binnenbad heel warm. Het meer daar in tegen is superschoon, groot maar koud. Mooie overdekte skatebaan en voetbalveld. Het draadloze internet was een ware ramp waarvoor ze dan ook geen geld durfden te vragen. Volgens de receptie werkten ze aan een oplossing, maar die indruk kregen wij niet. De hoognodige boodschappen zijn in de winkel te koop maar zoals op de meeste campings aardig aan de prijs. Supermarkten zijn wel in de buurt. De ligging van de camping is super en tevens een goede basis voor het maken van uitstapjes.

met jonge kinderen, 2011
Komen zeker nog een keer terug, Top!!
familie
26-7-2011 Zijn met een caravan deze zomer op camping Aufenfeld geweest. Het is zeker een camping om aan te raden. Geweldig sanitair en voor de kids helemaal super!. Ookal is het slechter weer ze kunnen zich er prima vermaken, zowel de jonge als wat oudere kids. Wij hadden een standaard plek en deze was erg ruim.

Geen 5 sterren waard
Truus
13-8-2011 Prima camping maar geen 5 sterren waard. Voldoende faciliteiten echter een beachveld, voetbalveld, bull-ride, enz wordt niet gebruikt. Topi club voor kinderen tot 6 jaar voldoende, echter voor de oudere jeugd vanaf 14 jaar niets te doen. Worden weinig activiteiten georganiseerd. Saloon op camping is al helemaal een aanfluiting, een norse kroegbaas waar geen lach vanaf kan. Slechte tot geen verlichting van saloon naar camping. Vrienden hadden een stacaravan gehuurd die echt niet thuis hoort op een 5 sterrencamping, een schande voor de camping. Deze stacaravan was zijn prijs niet waard. Wifi onvoldoende en te langzaam. Sanitair op de camping is een 10 waard. Wij hadden een ruime plaats maar er zijn ook echt kleine plaatsen. Verder staan de auto's bij de tent of caravan wat een rommelig effect geeft en voorzichtigheid is geboden. Dus geen 5 sterren waard!

Zeer fraaie camping met appartementen.
D.Koehoorn
3-9-2011 Erg geschikte camping om te gaan wandelen, fietsen en autoritjes te maken. Centraal gelegen voor allerlei uitstapjes zoals Krimmler Wasserfälle, Zillertaler Hohestrasse, Innsbruck, Zell am Ziller, Hintertux etc.

Goed voor één keer!
Daems Luc
23-7-2011 Drukke camping met veel wisselende bezetting.
Wij hadden niet gereserveerd en konden uit vier plaatsen kiezen waar we er één van namen. De andere drie bleven nog dagen onbezet!?
Krappe plaatsen. Onze auto kon gelukkig op de parking voor het Jagdhof anders hadden we nog minder ruimte.
Sanitair is top maar wordt maar éénmaal per dag gepoetst.
De verschillende zwembaden zijn leuk als ze niet worden ingepalmd door .NL.
De zwemvijver daarentegen is ruim en rustig gelegen. Het aangeduide WIFI was een lachertje. Heeft tijdens ons verblijf nooit gewerkt met de smoes dat men er mee bezig was.
Leuke camping voor wie met de kinderen op verlof gaat. Voor rust ben je hier op de verkeerde plaats.
Wij nemen de volgende keer een rustigere camping met een ster minder. Waarom heeft deze er überhaupt 5?

Nooit meer
fam.akker
1-8-2011 Wat viel deze camping tegen! Kleine standplaatsen, ook de duurdere comfortplaatsen waardoor er veel auto's langs of op de weg stonden. Leuke uitzicht is dan verdwenen; je ziet overal auto's. Veel lawaai van de naastliggende weg en kerk (elke dag om 6.00 uur begint deze volop te luiden). Wij zaten aan de Mitterweg en vlakbij een recyclegebouw volgens de plattegrond. Dit gebouw bleek behalve het recyclegebouw ook de werkplaats van de camping te zijn (staat nergens vermeld) en er rijden de hele dag vanaf 's morgens vroeg golfkarretjes met personeel, tractors, vuilnisauto's en zo meer. De golfkarretjes rijden écht als gekken rond. Ik had hierover al gelezen en dacht dat het wel mee zou vallen. Niet dus, het is een wonder dat er geen kinderen aangereden worden. Het overdekte speelhonk is leuk voor de kinderen, maar er zou her en der op de camping ook wel een speeltoestel of pingpongtafel mogen staan. Sanitair is top en de omgeving geweldig, maar voor ons geen 2e keer! 5 sterren?

met een groep (2)
alleenreizend (1)