Pension Gratlspitz** in Alpbach Oostenrijk beoordelingen 6.8 | Zoover

Pension Gratlspitz** Alpbach

Beoordelingen Pension Gratlspitz**

249, 6236, Alpbach
Pension Gratlspitz scoort een 6,8 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Pension Gratlspitz**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Pension Gratlspitz** in Alpbach, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Pension Gratlspitz** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Pension Gratlspitz** met andere accommodaties in Alpbach.

5 beoordelingen over Gratlspitz**

6,3
6,5
5,8
met oudere kinderen, Feb. 2012
"Gewoon Goed"
Adri Schrijver
3-3-2012 Wij waren hier te gast van 18 tot en met 24 februari 2012. Pension Gratlspitz is nu in handen van een jong gezin wat alles er aan doet om de gasten naar hun zin te maken. De kamers zijn netjes, elke dag schone handdoeken, goed ontbijt en de mensen zijn behulpzaam en vriendelijk. Er is zelfs een lift waarmee zowel personen als bagage vervoert mag worden. Aangezien wij al meer dan 35 jaar in Alpbach komen weten we waar wat te halen is. Dit is echt een aanrader. Ik kan veel vertellen over Alpbach maar het beste is om het zelf te komen zien.

"Fijne dagen gehad"
H.Verbeek
18-7-2010 Ondanks dat het pension gerund werd door 2 mensen op leeftijd hebben we het erg goed gehad Maria was heelerg behulpzaam de kamers waren keurig schoon dat is in menig hotel wel anders .We hadden een mooi balkon waar je s"avonds heerlijk kon zitten.
Voor het eten kon je in het dorp overal terecht.

met vrienden, Feb. 2010
"Wat mij betreft nooit weer"
Antoon van der Gouw
15-2-2010 Pension Gratlspitz, is voor mij niet weggelegd. Ik ging met een vriend skien. Het stadje Alpbach op zich is zeer geschikt voor families, maar daarentegen valt dat natuurlijk met de Apres Ski wel wat tegen en ook nog in het hoogseizoen. De familie van het desbetreffende pension zijn beide over de 90. Ze doen het puur voor het eigen vermaak (therapie) om de mensen te verzorgen en dat gebeurd tussen 07:30 en 09:30. S'avond is de algemene zitkamer gesloten, heeft iedereen qua ontbijt een rantsoen van 2 broodjes met beleg en een kan koffie. Wordt er om meer gevraagd, dan wordt je raar aangekeken. Als je om handdoeken vraagt voor een sauna bezoek, krijg je (overdreven) een washandje mee. Wij hadden wel een kamer met twee aparte bedden en bad (zonder gordijn of deur), er waren ook kamers met alleen een docuhe. Ik heb begrepen dat er ook kamers waren zonder stromend water en toilet. Sommige gasten komen er al meer dan 30 jaar die wel bepaalde precedenten hebben.

met partner, Jan. 2009
"Net pension voor een Super prijs"
Vince
3-2-2009 Net pension met ruime kamers en goede bedden, douche voor na het skiën is lekker warm en krachtig. De kamers hebben een kleine TV met voornamelijk duitse zenders en CNN. De loopafstand naar het dorpje is 5 minuten. De vorige beoordeling geeft een 4 voor de afstand naar de pistes... dit geeft een vertekend beeld, de pistes liggen inderdaad niet naast het pension maar een gratis bus brengt je naar het begin van het dalstation van de gondel. dit is nog geen 5 minuten rijden.

Alpbach is een klein maar fijn dorpje, veel (rijkere) Engelsen (geen zuip types) die er al jaren komen. De skischolen zijn van een hoog niveau.

met partner, Mei 2006

21-3-2007 goede prijs/kwaliteitverhouding
vriendelijke eigenares
rustig gelegen,in het dorp a.h. eind van de hoofdstraat