Appartement Waldruh*** in Achenkirch Oostenrijk beoordelingen 8.7 | Zoover

Appartement Waldruh*** Achenkirch

Beoordelingen Appartement Waldruh***

Haus Nr. 306, 6215, Achenkirch
Appartement Waldruh scoort een 8,7 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Waldruh***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Waldruh*** in Achenkirch, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Appartement Waldruh*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Appartement Waldruh*** met andere accommodaties in Achenkirch.

5 beoordelingen over Waldruh***

met jonge kinderen
"Toppie echt gaaf"
kick
19-12-2008 wat een topper! echt vet gaaf die pistes. en de leraren zijn toppie

met vrienden, Mrt. 2008
G. Volkers
25-3-2008 Prima prijs / kwaliteit verhouding.
En een erg aardige gastvrouw, wij hebben ons prima vermaakt!!!

Familie, Dec. 2007
Familie Somerman
15-1-2008 Schoon en ruim appartement. Wel gehorig omdat het een soort flatgebouw is en de eigenares begint al rond 06.00 uur schoon te maken in het complex. Goede afstand t.o.v. pistes en bakker en supermarkt. Zeer weinig restaurants en apres ski mogelijkheden. Geschikt voor mensen met jonge kinderen. Voor herhaling vatbaar

De beste prijzen en lastminutes voor Appartement Waldruh*** bij:

K.Buik
26-2-2006 Een goed appartementencomplex.
Een ZEER vriendelijke eigenares.
Zeer schoon.
Leuke ligging

Familie, Jan. 2006
Familie op wintersp...
31-8-2007 Perfect pension voor ons geweest in de kerstvakantie. De eigenaresse is vriendelijk. Wel wordt het afval nagekeken op goede scheiding. Grappig. Ook parkeerplaats voor de deur. Wel met de auto richting piste rijden, want het gaat er bergopwaarts door het dorp. Wij hadden een perfect appartement met een 3 persoonsslaapkamer (voor onze 3 meiden), een tweepersoonsslaapkamer (voor onze zoon)en een goede slaapbank (voor onszelf) in de woonkamer. Zeker voor herhaling vatbaar.