Gasthof Geisler*** in Achenkirch Oostenrijk beoordelingen 8.4 | Zoover

gasthoff geisler

Beoordelingen Gasthof Geisler***

Dorf 130b, A-6215, Achenkirch
Gasthof Geisler scoort een 8,4 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Gasthof Geisler***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Gasthof Geisler*** in Achenkirch, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 22 vakantiefoto's van Gasthof Geisler*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Gasthof Geisler*** met andere accommodaties in Achenkirch.

9 beoordelingen over Geisler***

met een groep, Aug. 2011
"Een mooi uitzicht vanuit het hotel"
Yvonne
11-9-2011 Het hotel Geisler is nog niet voorbereidt op groepsreizen.
Het missen van een goed managementbeleid.
Het avondeten duurt veel te lang voordat je iets te eten krijgt.
Advies : meer personeel in dienst nemen of in buffetvorm werken.
Ook de hotelkamers waren niet iedere dag schoongemaakt. Te weinig personeel ???? of geen ervaren personeel.
Het is zo jammer dat jullie hierin te weinig ervaring in hebben.
Het hotel ziet er mooi uit en de omgeving is prachtig.
Ik hoop dat jullie hier iets mee doen en bekijk het personeelsbeleid en managementbeleid goed na. Denk eraan dat jullie afhankelijk zijn van de vele busreizen , wat een bron van inkomsten is voor jullie hotel.

met vrienden, Jan. 2011
"Fantastische vakantie gehad"
Jan, Elly, Martine,...
2-2-2011 Gasthof Geisler is een goed hotel voor wie van een juiste prijs kwaliteit verhouding houdt. De kamers(in ons geval suites) waren prima en het eten, ochtend buffet en savonds keuyemenu, was hardstikke goed en er was voldoende keus. Gastvrouw en Gastheer zijn prima hartelijke mensen en zijn bovendien behulpzaam. Wij (4 volwassenen) hebben er een prima week gehad en gaan zeker terug

met oudere kinderen, Dec. 2010
"Sportpension Geisler; GEWELDIG!!"
anneke Goedegebuur
13-6-2011 Wij hebben afgelopen winter,oud en nieuw, doorgebracht in sportpension Geisler.
Een heerlijke vakantie, een prima hotel, de eigenaar kookt zelf en het eten is heerlijk. Voor ieder wat wils aan keuze en smaken.
Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam, de kamers zijn schoon, het hele hotel trouwens ook.
Vlakbij de piste, de Achensee( kleine wandeling) en mooi uitzicht vanaf iedere kamer.

De beste prijzen en lastminutes voor Gasthof Geisler*** bij:

met een groep, Jan. 2010
"Gasthof Geisler is een goed hotel."
ilona en els
31-7-2010 Mooie ruime kamers en schoon.
Zijn voor de laatste keer met bex reizen geweest. Ontbijt was goed uitgebreid met heerlijke broodjes en ruim beleg met van alles. Diner was iets minder met keuze maar wel lekker. Mooie omgeving en goed voor langlaufen en wandelen.
In westendorf hebben we een arrenslee tocht gemaakt, geweldig was dat.
Hebben veel sneeuw gehad .

met oudere kinderen, Dec. 2009
"Heel gezellig hotel met leuk personeel"
Wil Trouwborst
12-1-2010 We hebben in Geisler een hele fijne week gehad, de oudejaarsavond was ook heel goed verzorgd, Robert de eigenaar krijgt een pluim.

met vrienden, Feb. 2008
rien en nella dekke...
2-3-2008 heerlijk gehad prachtig weer het ligt centraal de omgeving is schitterend zowel voor langlaufers en wandelaars ook om te skieen
hotel goed dichtbij een supermarkt en je was zo bij de ski piste. Kamers keurig schoon het eten was goed wel wat eentonig maar het werd als maar beter , verders heerlijk balkon met ligstoelen .
We waren er van touroperator, Roy de chauffeur en Selma deden hun best om het iedereen naar de zin te maken we kijken terug op een leuke week met gezellige reis genoten

D & J
28-1-2007 Wij zijn met de hele familie geweest ook met bexreizen. Ondanks dat het best hectisch was af en toe met 11 personen inclusief een baby, bleef het personeel vriendelijk en geduldig. Alles kon en er was altijd wel eens iemand die iets niet lustte maar dan kon je iets anders i.p.v. de twee keuzemenus kiezen. Ook de chauffeur van bexreizen was een topvent!!!! Hij heeft het iedereen naar de zin gemaakt echt een man met hart voor zijn werk.
Kortom een mooie vakantie mooi en schoon hotel!!

met partner, Juli 2006
"Eenvoudig ,vriendelijk,netjes"
J Rovers
17-11-2008 Wat mij opviel was het vriendelijk personeel,goed eten,gemoedelijkheid....gewoon een prima hotel voor weinig geld...zou best nog een keer terug willen,mooie omgeving,zeker met de Achensee op loopafstand...een aanrader

Fam Elenbaas
3-2-2006 Een prima hotel,zijn met Bex reizen geweest,geheel verzorgd.30 min
lopen van het dorp.Goede keuken,eten is smaakvol.
Groot balkon,met prachtig uitzicht aan de voorzijde op de derde verdieping.Langlaufloipes voor de deur.
Vriendelijke eigenaar.Ski-piste 15 min lopen.1 x per week een Tiroler-avond wat heel gezellig is.Komen zeker nog een keer terug.