Vakantiepark Cordial Familien & Vital Hotel Achenkirch***** in Achenkirch Oostenrijk beoordelingen 8.7 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 3.143 bezoekers online
Home > Oostenrijk > Tirol > Achenkirch > Vakantiepark Cordial Familien & Vital Hotel Achenkirch*****

Beoordelingen Vakantiepark Cordial Familien & Vital Hotel Achenkirch*****

-8  °C

10 februari 2012

Vakantiepark Cordial Familien & Vital Hotel Achenkirch***** Achenkirch

Vakantiepark Cordial Familien & Vital Hotel Achenkirch scoort een 8,7 uit 10, op basis van 45 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Cordial Familien & Vital Hotel Achenkirch*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Cordial Familien & Vital Hotel Achenkirch***** in Achenkirch, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 97 vakantiefoto's van Vakantiepark Cordial Familien & Vital Hotel Achenkirch***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Tirol. Vergelijk Vakantiepark Cordial Familien & Vital Hotel Achenkirch***** met andere accommodaties in Achenkirch.

1 2 3 4 5 volgende

45 beoordelingen over Cordial Familien & Vital Hotel Achenkirch*****

Gezellige accommodatie!
Renate Schwabe
Onderkomens
29-1-2012 In augustus 2011 hebben wij hier een week verbleven en ik kan niet anders zeggen, het is een zeer mooie accommodatie. Het hotel bestaat uit appartementen en deze zijn goed en netjes ingericht. Het restaurant is goed en alles doet zeer knus en gezellig aan.
De locatie is bijna perfect, rustig, dichtbij het prachtige meer (op loopafstand te doen) en een goede uitvalbasis voor vele uitstapjes in de omgeving. Voor de kinderen is er een redelijke speeltuin en er is een binnen zwembad. Het enige jammer is, is dat er niet echt een zonneweide is. Maar lekker in het zonnetje kan weer op je balkon of op je terrasje... Voor gezinnen dus heel geschikt!
De prijs-kwaliteit is heel goed, we hebben een geweldige week gehad en ondanks dat wij geen repeaters zijn, zie ik ons hier zeker een keer terug komen!

Zorgenloze vakantie
algemeeninformatiea...
Onderkomens
25-8-2011 Vakantie zoals een vakantie hoort te zijn. Schone appartementen, lekker ontbijt met een afwisselend en ruim gesorteerd buffet, keuzemenu bij het diner, service gericht en vriendelijk personeel. CORDIAL BEDANKT

Top locatie!
Fam. Jansen
Onderkomens
9-9-2011 Tweede keer op rij bij Cordial Achenkirch geweest. Wederom super vakantie gehad! Kamers/huisjes zijn prima. Eten is meer dan goed! Personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk. Alexandra van het restaurant is een topper, super vriendelijk en grappig. Kortom, geen teleurstelling te verwachten. Omgeving is prachtig en is goede uitgangspositie voor leuke dagtochten. Prima aangegeven wandelroutes in de buurt.

Uitstekend
Fam. de Bruin
Onderkomens
9-9-2011 Prachtige omgeving, verzorgd hotel en ruim appartement. Restaurant is wel wat klein en het kan er in de zomer behoorlijk warm worden. Prima vakantie gehad.

Erlebniscard voor de regio is een aanrader.

Echte aanrader
Henk
Onderkomens
22-8-2011 Bij Cordial Familien & Vital Hotel Achenkirch voel je direkt thuis. Bediening in het restaurant en receptie nemen alle tijd voor je. Het zwembad wordt door de kinderen (10 en 8 jaar) als super ervaren. Moeders vond de sauna heerlijk.
In de nabije omgeving bevinden zich diverse , goed aangegeven, routes.

Prima verzorgd en gastvrij verblijf ...
jolanda
Onderkomens
12-8-2011 Wij (2 volw. en 3 kinderen van 12, 10 en 7 jaar) hebben eind juli een fijne vakantie gehad in een van de chalets op dit park.

Vriendelijk personeel, warm ontvangst, verzorgd chalet, lekker eten.

Het zwembad dat door sommige mensen als klein wordt omschreven, is verder prima te doen. Onze ervaring op een goed bezet park is, dat de bezoekers gelijkmatig verdeeld over de dag een bezoekje brachten. Het was altijd goed te doen en heerlijk bubbelbad ...

Mooie omgeving, wandelroute vanaf camping naar Gaisalm is een echte aanrader !! Verder ook een leuk klimbos in Achenkirch.

Op het park ook prima gespeeld met de 2 tennisbanen, tafeltennis, speelkamer nabij restaurant, voetbalgoaltjes, speeltuintje voor de kleintje en niet te vergeten de beek die voor ons vanuit het chalet toevallig WEL te bereiken was. Er zijn wat dammen gebouwd ...

Fantastische appartementen en prachtige omgeving
lieshoutenko
Onderkomens
8-8-2011 Wij hebben in Juli 2011 een week doorgebracht met ons gezin, 2 kids van 9 en 12 in een appartement. We hebben er van genoten. Van de omgeving, van het ruime appartement met twee badkamers en zeer ruim balkon en van het eten.
Wij komen hier vast weer eens terug.

Goede stek met kids
Fam. Schoon
Onderkomens
9-8-2011 Het is er werkelijk prima, het enige aandachtspunt is dat het restaurant te klein is waardoor je soms het gevoel hebt dat je plaats moet maken voor de volgende gasten. Het eten is prima. De onderkomens prachtig!

met jonge kinderen, Juni 2011
Mooie plek, fijn hotel, fijne service
Viktor F.
Onderkomens
14-6-2011 Wij zijn er in juni 2011 geweest en zijn zeer aangenaam verrast door de bijzonder gastvriendelijke ontvangst.
Als je in het restaurant bent: het is een feest om door Sven te worden bediend. Wat een klasse heeft die man. Je kunt 'm niet missen want hij heeft een uitgesproken voorkomen. Top!

met jonge kinderen, Mei 2011
Erg de moeite waard!! super kindvriendelijk
mies&lud
Onderkomens
4-7-2011 we zijn in de voorjaarsvakantie een week neergestreken in dit chaletdorp. We werden hartelijk ontvangen en mochten zelfs een appartement uitkiezen. We hadden het torenkamer-appartement en zag er allemaal prima uit.
er werd niet veel georganiseerd maat met supermooi weer, een buspas voor het hele dal en een erg goed verzorgd ontbijt en diner hebben we er echt van genoten.

het personeel is zeer kindvriendelijk en onze meiden van 2 en 4 hebben het super gehad en wij ook.

Een echte aanrader voor rustzoekers.

1 2 3 4 5 volgende