12-9-2009
Zeer oud sanitair, de 'munzzeitzahler' is uit 1970.
restaurant heeft heerlijk eten, kijk alleen niet naar binnen naar de keuken. Deze is ook van ongeveer bovengenoemde bouwjaar.
naast camping is openbaar gemeentelijke speelwiede aan de achensee. hier kan evt gezwommen worden. camping ligt direct aan de achensee, de waterkanten zijn met stenen opgemetseld. de mooiste standplaatsen zijn allen bezet door de vele vaste staanders.
Er is buiten het kleine speeltuintje op de openbare weide niets voor kinderen.
Het winkeltje is ongeveer 2x3 mtr.
Zeer oude camping welke goed is voor niet veel eisende wandelaars welke alleen hoeven te overnachten. Prijs is wel modern.
LET OP: BEOORDELINGEN KOMEN NIET DOOR OP WEBSITE, zijn al div beoordelingen geschreven, geen enkele op website terug te vinden.
4-7-2008
Leuke camping, prettig en vriendelijk personeel aan de receptie en in het restaurant. We hebben heerlijk gegeten en voelde ons welkom. Het sanitair is iets verouderd maar schoon en word dacht ik volgend jaar vernieuwd, kortom een aanrader als men in de buurt is.
14-1-2008
Gezellige camping, waarbij Thomas de eigenaar er vanalles aan doet om het zijn gasten naar de zin te maken. Als volgend jaar het sanitair vernieuwd is, is het helemaal een supercamping, vooral voor de wintersport.
28-8-2007
de ligging van de camping is prachtig, het sanitair is heel erg oud en de prijs voor een gezin met 3 kinderen boven de 14 jaar is 47 euro + iedere dag 5 euro voor het doucen.
Kortom totaal geen luxe voor 52 euro.
12-6-2007
Gezellige camping met vriendelijk personeel. Voor weinig geld goed te eten.