Vakantiehuis Hüttendorf Präbichl in Tragöss Oostenrijk beoordelingen 7.0 | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis Hüttendorf Präbichl

2 juni 2012

Vakantiehuis Hüttendorf Präbichl Tragöss

Beoordelingen Vakantiehuis Hüttendorf Präbichl

Alte Poststraße 3-12 , 8794, Tragöss
Vakantiehuis Hüttendorf Präbichl scoort een 7,0 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Hüttendorf Präbichl? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Hüttendorf Präbichl in Tragöss, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Vakantiehuis Hüttendorf Präbichl vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Stiermarken. Vergelijk Vakantiehuis Hüttendorf Präbichl met andere accommodaties in Tragöss.

2 beoordelingen over Hüttendorf Präbichl

met oudere kinderen, 2010
"Uiterste rust!"
patricia
13-12-2011 Onze eerste algemene indruk was een mooi huisje en mooie natuur!Goeie bedden en veel ruimte en het was ook schoon.Wij gingen er dagelijks de omgeving verkennen en er is op zo´n 8 km afstand een leuk overdekt zwembad maar er was ook veel te doen in het dorp zoals met de stoeltjeslift naar boven over de top wandelen en je hoort alleen de gemsen op de rotsen springen.En vergeet niet Sachertorte te eten in hotel sacher te Graatz!

met jonge kinderen, Juli 2010
"Mooi huisje, goed bereikbaar."
henry
8-8-2010 het huis is mooi en ziet er goed uit, het is ook ruim. wij waren met twee volwassenen en drie kinderen. barbeque is voor algemeen gebruik. voor de zomer vonden wij dit niet echt geslaagd omdat het weer altijd slechter is dan 10 km verder.het meest nare vonden wij wel dat er gezegd word div. liften in de buurt , deze zijn er ook maar doen het niet. er is een lift vlak in de buurt en deze gaat alleen op woensdag ,zaterdag en zondag ,als het mooi weer is, en het is een eenpersoonslift dus met kleine kinderen een groot avontuur